Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Getporsvägen 1

Centrala Handen - Folkparken Handen

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Getporsvägen 1

Antal rum 4,5 rum + Kök
Boarea 102,50 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr E5A21
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 5 937 kr/mån inkl. värme, vatten, kabelTv och bredband via Telia
Andel i föreningen: 3,61106%
Driftskostnad 6 600 kr/år
varav
El: 4 900 kr (3800 kWh)
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnader kan variera beroende på antal personer och tecknade avtal.
Tillträde Maj-Juni 2020
Pantsatt Ja
Allmänt Stor inglasad balkong i soligt läge.

P-plats utan el kostar 150 kr/mån, p-plats med el 310 kr/mån och garage 695 kr/mån. Separat kö.

Eget förråd finns i källarplanet. Extra förråd finns att hyra via Brf. Fiberlan via Telia ingår i månadsavgiften.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår 2010
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 5 september 2013
Energiklass: -
Primärenergital: 80 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Söderbymalm 3:514
Välplanerad bostad med fyra rymliga sovrum och två badrum med tvättmöjligheter. Ett praktiskt och ljust kök utgör tillsammans med det stora vardagsrummet lägenhetens sociala knutpunkt. Lägenheten håller en hög standard och har under de senaste sex åren renoverats och moderniserats med bl a renovering av kök samt badrum, ny tapetsering och installation av garderober med skjutdörrar. Samtliga garderober samt delar av köket är utrustat med belysning som styrs via fjärrkontroll, vilket ger ett exklusivt intryck. Denna bostad är något för den kräsne!

Här bor du på gångavstånd till Haninge Centrum, SATS, Port 73 med Coop Forum och Ica Maxi samt diverse andra stora butikskedjor. Närhet även till det stora friluftsområdet Rudan (ca 5 min gångavstånd) med möjlighet till sköna promenader/joggingturer eller varför inte ett dopp i sjön. Vintertid plogas en slinga om det finns is och du kan ta en skridskotur.

HALL

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger. Ytterligare förvaring erbjuds i stor garderob till vänster. Väggar i en vacker randig tapet och på golvet ligger genomgående parkett.

SOVRUM 1

Från entrén nås bostadens största sovrum. Här ryms dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Förvaring erbjuds i garderob i takhöjd. Väggar i mörkare nyans matchas elegant mot en vit fondvägg och ett mörkare parkettgolv.

SOVRUM/KONTOR

Rummet rymmer en säng samt ytterligare möblemang alternativt kontorsmöblemang om så önskas. Här erbjuds generöst med förvaring bakom skjutdörrar, även frysen finns här. Väggar i vitt kombinerat med elegant blårandig tapet och på golvet ligger parkett.

BADRUM

Stort helkaklat badrum med dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp, golvvärme och torktumlare samt tvättmaskin. Förvaring erbjuds i överskåp. Vitt kakel på väggar och på golvet ligger klinker i mörkare nyans.

KÖK

Köket är något alldeles extra, här får den större familjen plats och lämpar sig perfekt för trevliga sammankomster med familj och vänner. Rymligt och välplanerat med vit skåpinredning, blått kakel som matchas elegant mot mörkare träbänkskivor. Köket har byggts om till en öppnare planlösning samt erbjuder mer förvaring och arbetsytor. Perfekt för den som älskar att stå i köket! Utrustning i form av häll, spisfläkt, ugn, vinkyl mikrovågsugn och kyl (frys finns på kontoret). Matplats vid fönstret för ca 4-6 personer.

VARDAGSRUM

Stort allrum med parkettgolv och ljusa väggar i kombination med mörkare fondvägg. Stora fönsterpariter som ger ett härligt ljusflöde i rummet. Genomtänkta lösningar även här då gardinskenan göms bakom taklist och bidrar till en exklusiv känsla. Plats för både soffgrupp, matgrupp och tv-möbel. Här finns även utgång till balkongen med dag/eftermiddagssol.

SOVRUM

Vidare in nås ytterligare sovrum. Här erbjuds ett lättmöblerat rum med fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusflöde. Här ryms säng samt ytterligare möblemang. Förvaring erbjuds i garderober. Väggar är tapetserade i en elegant randig ljus tapet och på golvet ligger parkett.

SOVRUM

Sovrum som rymmer både säng samt ytterligare möblemang. Vita väggar som matchas mot en fondvägg i mörkare nyans och på golvet ligger parkett.

BADRUM

Det "lilla" badrummet är helkaklat och utrustat med handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna samt WC. Vitt kakel på väggar förutom i duschutrymmet där kakel är i grön nyans mot mörkare klinker på golv.

Välplanerad 4:a med inglasad balkong och delvis öppen planlösning

Ytterst välplanerad 4,5:a med stor balkong i centrala Handen erbjuds nu till försäljning. Här finns bl a en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två badrum med tvättmöjligheter och fyra rymliga sovrum. Lägenheten har ett fantastiskt ljusflöde och håller en genomgående hög standard sett till ytskikt, material och vitvaror. Bostaden har generöst med förvaring och väl tilltagna ytor, perfekt för den större familjen.

Här bor du på gångavstånd till Haninge Centrum med ett stort utbud av butiker, Port 73 samt även ÖB m.m. Nära även till sjukhus, flertalet skolor och förskolor samt Rudans populära friluftsområde. Sommartid badas det och vintertid plogas sjön för skridskoåkning. Fina elljusspår för promenader/jogging samt även skidåkning. I avgiften ingår Triple play via Telia d v s Telia bredband FiberLan 50/8-100/10 Mbit, Telia Digital-TV samt Bredbandstelefoni.

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Vi bokar gärna privata visningar efter önskemål. Anmäl dig gärna i förväg till våra visningar så vi vet hur många som kommer. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ansvarig mäklare:
Victoria Sjöberg - 070-553 47 75

Förening

Getporsvägen 1

Förening

Brf Haninge Park 5

Allmänt om föreningen

Brf Haninge Park 5 består av 39 lägenheter alla upplåtna som Br. Brf har en stabil och god ekonomi och det är inga avgiftshöjningar inplanerade .
Ekonomisk förvaltning
Föreningen har tecknat avtal om ekonomisk förvaltning med Fastum AB. Det nuvarande avtalet löper
årsvis med ett halvårs uppsägningstid.

Teknisk förvaltning
Föreningen har tecknat avtal om fastighetsskötsel med Renab Förvaltning och trappstädning med Antartic
Städ Center.

Haninge kommun är en skärgårdskommun med en intressant historia. Närhet till badsjöar och havet samt Rudans naturreservat och Tyresta Nationalpark är unika miljöer för både djur och växter.

Ett attraktivt boende. Föreningen bildades 2010 och ligger i hjärtat av Handens Centrum i Haninge kommun, Stockholms län. En starkt växande kommun med bästa tänkbara framtidsutsikter. Goda kommunikationer med pendeltåget från Stockholms central mot Nynäshamnn/Västerhaninge. Resan tar ca 20 min. Direktbuss från Gullmarsplan avgår under rusningstid.

Information om överlåtelse

Normalt tar en överlåtelse ca 4 veckor. Överlåtelseavgiften är 2,5% av prisbasbeloppet och betalas av köparen. Faktura skickas.

Mer information finns på föreningens informativa hemsida https://www.hemsidan.com/haningepark5/

Tv och bredband

TV och Bredband från Telia. Telia bredband FiberLan 50/8-100/10 Mbit

Parkering

Föreningen disponerar 39 parkeringsplatser, varav 9 st är belägna i garage.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga avgiftshöjningar är planerade för 2020. Föreningens ekonomi är god, inga höjningar har skett sedan föreningen bildades år 2010.

Övrigt

Gemensamhetsanläggningar
Fastigheten ingår i samfällighet/gemensamhetsanläggning med samtliga föreningar inom området
Söderbymalm/Folkparken för vägar, gång- och cykelvägar, ledningar, planteringar, lekplatser,
parkeringsplatser, garage och bullervall. Undercentralen är en gemensamhetsanläggning med brf Haninge
Park 6.


Andrahandsuthyrning
Godkänns endast med föreningens tillstånd. Behandlingstid ca 4 veckor.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Som boende i Folkparken har du nära till allt! På gångavstånd når du sjukhus, bad, natur samt flera gym och motionsanläggningar. Området ligger ett stenkast från Haninge Centrum och Port 73, där flertalet butiker, apotek, bibliotek m.m finns samt även nära till pendeltåg -och busstation. Området bjuder även på närheten till Rudans friluftsområde där det finns motionsspår och vandringsleder, vintertid konstsnö. Varje vinter plogas en skridskobana på sjön Rudan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter