Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Folkparken 6, bv

Centrala Handen Handen

1 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Folkparken 6, bv

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 52,50 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr E2A001-1001
Våning 0 av 12, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 3 107 kr/mån Värme, VA, bredband (100/100) & kabel-TV (basutbud)
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt Andelstal, %
2.248400

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2005
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 30 december 2008
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Söderbymalm 3:506
Underbar tvåa med stor, solig uteplats! Här finner ni en modern bostad med öppen- och socialplanlösning, generös takhöjd, bra sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum.

HALL
Välkomnade hall med avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Ytterligare förvaring finnes även i två inbyggda garderober. Väggarna är i ljus kulör och på golvet ligger parkett som är genomgående för hela bostaden.

KÖK
Ljust kök med öppen och social planlösning. Här lagar du mat i ett arbetsvänligt kök samtidigt som du har möjlighet att delta i konversationen i vardagsrummet. Köket är stilrent inrett med vita köksluckor kompletterat med mörk mosaik ovan arbetsbänk. Bra förvaring finns i både skåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av en kombinerad kyl och frys, ugn, spis samt diskmaskin.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med plats både soffgrupp, mediamöbel och matgrupp. Från vardagsrummet nås bostadens härliga uteplats som är belägen i nordväst.

SOVRUM
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord på vardera sidan om sängen. Här finns även plats för övrigt möblemang om så önskas. Gott om förvaring iform av garderobsvägg med skjutdörrar.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och klinkers på golvet i mörk kulör. Utrustat med dusch, duschvägg, wc, handfat samt spegelskåp. Här finns även bekvämligheter såsom golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.
Underbar tvåa med stor, solig uteplats! Här finner ni en modern bostad med öppen- och socialplanlösning, generös takhöjd, bra sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum.
Underbar tvåa med stor, solig uteplats! Här finner ni en modern bostad med öppen- och socialplanlösning, generös takhöjd, bra sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum.

Förening

Folkparken 6, bv

Förening

Brf Haninge Park 2

Allmänt om föreningen

Brf Haninge Park 2 registrerades 2000 och fastigheten stod klar för inflytt 2005. Föreningen består av 34 st lägenheter om en bostadsyta på totalt 2 335 kvm. Föreningen beskattas som äkta och äger marken som huset står på.

Underrättelse om pantsättning utgår f.n. med 1 % av aktuellt prisbasbelopp per pantbrev.
Handläggning av överlåtelse utgår f.n. med 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp.
Ägaren står för pantsättningsavgiften. Köparen står för överlåtelseavgiften.

Juridisk person accepteras ej.

I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.


GJORDA RENOVERINGAR


PLANERADE RENOVERINGAR


FÖRRÅD
Idag finns nyttjanderätten till ett förråd på markplan.

TV/BREDBAND
Kabel-TV levereras via Com Hem där basutbudet ingår i avgiften. Bredbandet levereras via Bredbandsbolaget (fiber) där hastighet 100/100 ingår i avgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tillgång till Cykelförråd, förråd (begränsat antal) och barnvagn/rullatorrum. Högst upp i huset på plan 12 så finns även en övernattningslägenhet som vi hyrs ut till de som behöver ett extra utrymme när man t.ex. har gäster. Kostnaden är 150:-/natt.

PARKERING
I anslutning till huset finns det 24st boendeparkeringar, 10st garageplatser samt i området finns även 12st gästparkeringar.

ÖVRIGT
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter