Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Arkens väg 7, BV

Handen

1 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Arkens väg 7, BV

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 70,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2418-1-1-4
Våning 0 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr ACCEPTERAT PRIS
Avgift: 5 244 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband & bostadsrättstilläggsförsäkring
Andel i föreningen: 0,9395%
Andel av årsavgift: 1,19694%
Driftskostnad 8 400 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Förrådsutrymme om ca 5 kvm.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 19 september 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Söderbymalm 3:509
YTTERST VÄLPLANERAD TREA

SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT!

IMPONERANDE TAKHÖJD (3,10 M!)

HELKAKLAT BADRUM MED TVÄTT- OCH TORKMÖJLIGHETER

GARAGE I HUSET

CENTRALT LÄGE MED NÄRHET TILL SHOPPING & KOMMUNIKATIONER

Välkommen till Arkens väg 7 och denna välplanerade 3:a med väl tilltagen takhöjd, två sovrum, lättmöblerat vardagsrum, helkaklat badrum och fransk balkong. Här bor ni i ett lugnt och nybyggt område med närhet till centrum, kommunikationer samt det populära friluftsområdet Rudan på bekvämt avstånd.

Bostaden disponeras:

HALL
Välkomnande hall med avhängingsmöjligheter direkt till höger. Vita väggar med undantaget av en blommig fondtapet och golv i mörkt, slittåligt klinker som övergår till parkett.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med bra ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Vitmålade väggar och parkett på golvet som sträcker sig från hallen. Här finns plats för soffmöbler, tv-bänk och mindre matbord eller dylikt. Den generösa takhöjden är påtaglig och ger en härlig rymd!

KÖK
Ljust och väl tilltaget kök med vitmålade väggar, vita skåpsluckor och parkett på golvet. Generöst tilltagna arbetsytor i rostfritt och ek matchas elegant med ljusare kakel. Köket är utrustat med rostfria/vita vitvaror så som kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn/spis (2014) och spisfläkt. Här finns även plats för matgrupp med upp till sex personer sittandes.

SOVRUM 1 / MASTER BEDROOM
Ljust och rymligt sovrum med vita väggar och parkettgolv. Garderobsvägg erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 2
Bostadens andra sovrum har vita väggar parkettgolv. Fönster åt två håll skänker rikligt med ljus. Perfekt som barn- eller gästrum.

BADRUM
Modernt, helkaklat badrum med ljust klinker och vitt kakel. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin (2017) och torktumlare (2017). Ovan den maskinella utrustningen finns bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter i form av skåp. Givetvis finns här också golvvärme!
ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till en ytterst välplanerad trea med imponerande takhöjd på populära Arkens väg! Här erbjuds ett boende med två sovrum, lättmöblerat vardagsrum, modernt kök med sittplats samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter.

Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, butiker, restauranger etc. Snabb inflyttning möjligt. Välkommen på visning!

Förening

Arkens väg 7, BV

Förening

HSB BRF Stora Arken i Haninge

Allmänt om föreningen

Brf Stora Arken i Haninge bildades 2004 och inflyttning skedde under 2007. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av 79 lägenheter.

FÖRVALTNING
HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning. För trappstädning anlitas Miljöpalatset AB och för snöröjning Tingvalla Mark AB.

EKONOMI
Månadsavgiften förblev oförändrad vid årsskiftet 16-17 och 17-18. Några planer eller beslut om att ändra avgiften finns inte (2018-09-24). För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

TV & BREDBAND
Grundutbud för TV genom Comhem (ingår i avgiften). Bredband levereras av Bredbandsbolaget (ingår i avgiften).

FASTIGHETENS SKICK
Det finns inte några renoveringsåtgärder planerade från föreningens sida (2018-09-24).

PARKERING
Garage finns i samma hus och kostar 600 kr/mån. Parkeringplatser finns också för 300 kr/mån. Kötid kan förekomma.

GEMENSAMHETSLOKALER
Tvättstuga finns med tre tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkskåp. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats för de yngre. Barnvagnsrum finns.

GEMENSAMHETSANLÄGGNING
Föreningen är tillsammans med bostadsrättsföreningarna Konjaksskutan och Fyrspännaren del i en gemensamhetsanläggning. Servitut ger grannföreningarna rätt att nyttja garage- och parkeringsplatser. För själva gemensamhetsanläggningen, dvs kvartersmark och grönytor, har delägarna upprättat en överenskommelse om förvaltningen. Gatumark och grönytor sköts gemensamt genom upphandling av tjänsterna.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Här bor du på gångavstånd till Haninge Centrum, flera gym, förskolor och skolor. Närhet även till det stora friluftsområdet Rudan (ca 5 min gångavstånd) med möjlighet till sköna promenader/ joggingturer eller varför inte ett dopp i sjön. Vintertid plogas en slinga om det finns is och du kan ta en skridskotur.

Närservice

Från Arkens väg har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Gångavstånd till pendeltågstationen i Handen.

Parkering

Garage finns i samma hus och kostar 600 kr/mån. Parkeringplatser finns också för 300 kr/mån. Kötid kan förekomma.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter