Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Arkens Väg 20

Centrala Handen Handen

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Arkens Väg 20

Antal rum 4 rum
Boarea 102,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2449-1-73-1
Våning 5 av 5, hiss finns
Kommentar Helt ensam på våningsplan 5
Ekonomi Avgift: 6 159 kr/mån Inkl värme, förråd och kallvatten
Andel i föreningen: 1,99432%
Andel av årsavgift: 0,0183698%
Driftskostnad 7 180 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 2 500 kr
Övrigt: 1 080 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnader kan variera beroende på antal personer i hushållet och tecknade avtal. Övrigt = varmvatten
Underbar takterrass i bästa solläge samt stor inglasad balkong
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 22 januari 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 72 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Söderbymalm 3:505
Övriga byggnader Rymligt förråd tillhör lägenheten. I samtliga portar finns det ett rullstolsrum/cykelrum. Gemensamma grovtvättstuga som finns i port 18
TAKTERRASS I BÄSTA SOLLÄGE
INGLASAD BALKONG
CENTRALT LÄGE

HALL
Underbar, ljus och välkomnande hall med fina trägolv. Här finns goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring. Här finns dels tre stilrena garderober i form av skjutdörrar med snygga spegeldetaljer samt två fasta garderober med överskåp. Väggarna är vitmålade och från hallen når man ett sovrum, vardagsrum, kök, bad- & duschrum.

SOVRUM 1
Direkt till vänster från hallen når man detta rymliga sovrum där det finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och byrå om så önskas. Rummet är ljust tack vare stora fönsterpartier som sänker fint ljus och vitmålade väggar. Samma snygga trägolv som i övriga lägenheten.

DUSCHRUM
Stilrent & helkaklat duschrum med snygg inredning från Kvik. På väggarna sitter vitt kakel och golvet är klätt i mörk klinker. Här finn golvvärme, duschhörna med tak- & handdusch, wc, handfat, spegelskåp och handdukstork.

KÖK
Fint och lättmöblerat kök med stilrena tillval som bänkskiva i ek, kyl och frys i rostfritt stål och induktionshäll. Här finns även ugn och inbyggd micro samt diskmaskin. Plats för stort matbord intill fönstret med härlig vy över stora delar av Handen. Ovan köksbänken sitter vitt kakel och skåpinredningen går i vitt.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med vitt kakel och svart klinker. Även här finns golvvärme och möbler från Kvik. Här finns praktisk arbetsbänk, skåp, kommod med utdragbara lådor, tvättmaskin från Mile samt torktumlare, badkar, wc och spegel med belysning.

SOVRUM 2
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och byrå. Väggarna är vitmålade och här finns fönster i två väderstreck som skänker fint ljus. Samma snygga golv som i övriga lägenheten skapar en lyxig känsla.

VARDAGSRUM
Underbart rum med härlig rymd och stora fönsterpartier som skapar magiskt ljus i hela lägenheten. Fina trägolv, vitmålade väggar och gott om plats för soffa, tv-möbel, matbord, vitrinskåp och annat. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som fångar solens strålar både morgon och kväll. Ett underbart extrarum där det finns plats för både soffa, cafégrupp och solstolar samt grönska. Här kan man verkligen förlänga sommaren.

SOVRUM 3
Rymligt sovrum med samma snygga trägolv som i övriga lägenheten. Här är väggarna målade i fin grå ton och det finns gott om plats för säng, skrivbord och annat om så önskas.

TAKTERRASS
Från sovrummet når man den fantastiska takterrassen i bästa solläge. Här kan man njuta av sol från lunch tills det att den går ner. Här finns gott om plats för loungegrupp och man kan njuta av middagar i solen, sitta under markisen och njuta av skugga riktigt varma dagar samt sola helt utan insyn.
En underbar oas som verkligen höjer lägenheten.

Takterrass i bästa solläge, inglasad balkong, tre sovrum och ensam på våning 5

Varmt välkommen till populära Arkens Väg och denna underbara 4:a belägen på våning fem gör att du bor helt insynsskyddat. Här finner vi 102 välplanerade kvm fördelade på tre rymliga sovrum, en magisk takterrass där man kan njuta av eftermiddag- & kvällssol, två helkaklade badrum och gott om förvaring. En stor inglasad balkong där man kan njuta av kaffet i både morgon- och kvällssolen. Här har man valt exklusiva tillval som höjer känslan av ett gediget och påkostat hem. Fina trägolv i hela lägenheten, smarta förvaringslösningar samt fina tillval i kök och badrum.

Här kan du parkera i garaget och ta hissen upp till våning 5 som i detta fall inte delas med någon annan, det blir som en egen våning med egen entré.
Gångavstånd till Haninge C, friluftsområde, Rudans bad och matvaruhandel. Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer och pendeltåget i nära anslutning till bostaden.
Varmt välkommen till ett hem och område att trivas i.

Förening

Arkens Väg 20

Förening

HSB Brf Konjaksskutan i Haninge

Allmänt om föreningen

Föreningen Konjaksskutan består av 82 bostadsrätter och är tillsammans med bostadsrättsföreningarna Stora Arken och Fyrspännaren del i en gemensamhetsanläggning. För kvartersmark och grönytor har delägarna upprättat en överenskommelse om förvaltningen. Gatumark och grönytor sköts gemensamt genom upphandling av tjänsterna.

Tv och bredband

Hsb Bfr Konjaksskutan har avtal med Telia, som levererar ett grundavtal som innehåller nedanstående för 211:-/mån:

- Bredband (Fiber) 100/10Mb
- IP Telefoni (samtalskostnad tillkommer och betalas av boende via Telia faktura)
- Kabel-tv
Utöver detta grundutbud så kan man själv uppgradera sitt utbud genom att gå till Telias butik i Haninge centrum eller kontakta Telia kundtjänst.

Parkering

Bostadsrättsföreningen Konjaksskutan disponerar 35 parkeringsplatser utomhus och 48 garageplatser. För tillfället är det kö till både parkeringsplatserna och garageplatserna. Kontakta parkering.info@konjaksskutan.se för mer information.

Garageplats 620:-/mån
Garageplats Handikapp 620:-/mån
Parkeingsplats utomhus 300:-/mån

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Avgifterna kommer att höjas med 1% vid årsskiftet 17/18. Avgifterna lämnades oförändrade inför 2017. För mer information se senaste årsredovisningen på mohv.se.

Renoveringar - utförda och planerade

Det planerade underhållet under 2016 var väldigt begränsat. Slamsugningen av dagvattenbrunnarna har inte genomförts eftersom detta kommer att genomföras tillsammans med Brf Fyrspännaren och Brf Stora arken under 2017.

Övrigt

Kontaktuppgifter
Brf Konjaksskutan, Arkens väg, 136 37 Handen.
E-mail: styrelsen@konjaksskutan.se

Frågor som rör garage/parkeringsplatser: parkering.info@konjaksskutan.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Här bor du på gångavstånd till Haninge Centrum, flera gym, förskolor och skolor. En promenad på ca 5 min tar dig till Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där!

Närservice

Från Arkens väg har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Gångavstånd till pendeltågstationen i Handen där tåg mot centralen och Nynäshamn avgår med jämna mellanrum.

Parkering

Bostadsrättsföreningen Konjaksskutan disponerar 35 parkeringsplatser utomhus och 48 garageplatser. Majoriteten av garageplatserna finns i föreningens fastigheter men ett fåtal garageplatser finns i andra garage längs Arkens väg. Är du intresserad av att hyra en parkerings- eller gargageplats så kontaktar du styrelsens parkeringsansvarig via e-post; parkering.info@konjaksskutan.se. I garagen finns det 2-3 handikappsanpassadne platser.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter