Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vapnövägen 11

Centrum Halmstad

725 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vapnövägen 11

Antal rum 1 rum
Boarea 19,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 7
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 725 000 kr som utgångspris
Avgift: 832 kr/mån Inkl: Värme, vatten, bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0,712%
Andel av årsavgift: 0,71%
Driftskostnad 2 300 kr/år
varav
El: 1 550 kr (530 kWh)
Försäkring: 750 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på den individuella förbrukningen samt vilket avtal som tecknas. Schablonbelopp på hemförsäkring samt elförbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1960
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas isolerglas
Övriga byggnader Vindsförråd medföljer lägenheten och finns i samma trappuppgång. Renoveringar: 2020 - Lackerat luckor samt ny bänkskiva på köksö 2019 - Fräschat upp badrum med nytt badrumsporslin.
HALL
Välkomnande hall med mycket ljusinsläpp från det stora vardagsrumsfönstret, och med en takhöjd om 2,50 meter känns lägenheten extra rymlig och luftig. Direkt till höger finns plats för avhängning av jacka samt ställa undan skorna. Till höger finns även 2 praktiska garderober med gott om plats för ytterligare förvaring. Klinker på golvet och väggarna är målade i vitt.

VARDAGSRUM/SOVRUM
Stort fönster ut mot föreningens lugna innergård skapar ett lugn samt ett fint ljusinläpp. Här har nuvarande ägare valt att möblera med en bäddsoffa samt en matplatsdel för att maximera ytan. Men självklart kan man välja att ha en mindre soffa samt en säng istället. Parkettgolv samt vitmålade väggar.

KÖK/KOKVRÅ
I köket där det har byggts till en köksö för att dela av samt skapa ytterligare förvaringslösningar. Köket är utrustat med 2 st kokplattor, kyl med frysfack, fläkt, bänkskiva i rostfritt samt arbetsbänk i laminatskiva. Skåpen är lackerade i vitt och stänkskydd i vitt kakel. Även i köksdelen finns klinker på golvet och ett praktiskt skafferi till höger.

BADRUM
Badrummet nås från hallen in till vänster. Fräscht badrum med klinker på golvet, kakel i duschutrymmet samt vid vasken. Badrummet är utrustat med dusch , WC, spegelskåp, handdukshängare samt vask med kommod. Väggar samt tak målat i vitt.

1:a med låg avgift i City!

Äntligen kan vi presentera denna kvadratsmarta studentlägenhet, belägen en våning upp i centrala delarna av Halmstad. En kort promenad bort ligger Halmstad City med dess utbud samt endast en kort cykeltur bort så ligger Halmstad Högskola. Lägenheten ligger på ett lugnt och avskilt läge in mot föreningens mysiga och lugna innergård. I Brf Detektiven bor man i en bra förening samt med en stabil ekonomi och med en avgift om ENDAST 832 kr per månad kan det inte bli bättre!

Välkommen att boka in dig på din privata visningstid redan idag.

Förening

Vapnövägen 11

Förening

BRF Detektiven

Allmänt om föreningen

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen äger fastigheten Detektiven 13 som består av totalt 39 bostäder samt 1 lokal. Fastighetens adress är Vapnövägen 11-13, Brodddesonsgatan 63 A-C och Karlsrovägen 8 i Halmstad. I föreningen finns 4st 1:or, 5st 2:or, 18st 3:or, 8st 4:or samt 4 st 5:or. Föreningen hyr ut lokalen och får därmed in hyresintäkter till föreningen och stärker föreningens kassa.
Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i IF som även innefattar ansvarsförsäkring för styrelsen samt bostadsrättstillägg.
Föreningen har en egen hemsida: http://brfdetektiven.se Gå gärna in och läs mer om föreningen där, den kommer även att uppdateras framöver.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På innergården finns gemmensam uteplats med bord och stolar under tak samt grill som man som medlem får nyttja. Föreningen har en tvättstuga i källaren med separat mangelrum och torkrum. Praktisk förvaring för cykeln i cykelrum i källaren finns även att tillgå.

RENOVERINGAR
Kommande:
2020-2021 – Renovering av fasad på Vapnövägen mot innergården

Utförda:
2019 - Installerat Fiber
2019 – Gått igenom samt lagt på ny yta på taken, ventilationsrensning och reparation av entrétrappa.
2013 – Relining stammar.

PARKERING
Föreningen har 11st parkeringsplatser (kostnad 150kr /månad) samt 9 st garage varav 3 st är lägre höjd (kostnad 250kr/mån) samt 6st i markplan (400 kr/mån). Separat kö tillämpas.

TV & INTERNET
Föreningen har installerat Fiber (öppen) i fastigheten 2019. Bostadsrättshavaren bekostar samt tecknar valfritt abonnemang själv

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
2020-07-20: Efter samtal med föreningens ordförande: Föreningen anser sig ha en mycket god ekonomi. Kommande avgiftshöjningar ligger på ca 2% framöver för att täcka framtida underhåll.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Halmstad firade 2007 700-års jubileum. Stadens långa historia märks av vid en promenad genom staden med sin arkitektur från flertalet olika epoker med kulturhistoriska byggnader som Norre Port, Halmstad Slott och S:t Nikolai kyrka. För den historiskt intresserade syns de gamla vallgravarna och de pittoreska husen från en tid långt före vår. Stadens gedigna historia kännetecknas även av flera olika maktkamper där Halmstad turades om att tillhöra Sverige och Danmark. Att bo i centrala Halmstad ger dig en behaglig vardag. Det mesta nås till fots, cykel, bil eller buss. I city finns flertalet trevliga caféer, personliga butiker, bra restauranger, nattliv och puls. Från tidig vår till sen höst finns flertalet uteserveringar öppna som erbjuder olika former av mat och dryck. Vilken blir din favorit? För den aktive finns flertalet träningsanläggningar i city med varierande öppettider. På Galgberget finns även bra motionsslingor med en vacker vy mot havet och ner mot centrum och önskas en tur vid havet kan vi varmt rekommendera Prins Bertils stig som tar dig hela vägen ut till Tylösand. Inom 20 minuter nås ett dopp i havet vid Tylösand, Östra stranden eller Västra stranden. Under sommarmånaderna finner du här olika aktiviteter såsom Afterbeach, minigolf och mysiga restauranger vilket uppskattas av både semesterfirare som halmstadborna själva. Under soliga och varma sommarkvällarna fylls parker med människor som vill grilla och umgås. Studenter som studerar på Högskolan i Halmstad tar med lätthet cykel eller buss ner till campus eller det vackra Stadsbiblioteket med en vacker vy precis vid Nissan. För den som pendlar med tåg nås även Halmstad station snabbt och smidigt med cykel eller en kort promenad.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter