Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Timmermansgatan 22

Centrum Halmstad

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Timmermansgatan 22

Antal rum 2 rum
Boarea 58,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr B233
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 189 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 2,09941%
Andel av årsavgift: 2,1%
Driftskostnad 1 500 kr/år
varav
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förburking och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 2001
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 7 januari 2020
Energiklass: D
Energiprestanda: 102 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 113 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas/3-glas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett förråd i källarplan.
HALL
Via hiss når du den här ljusa lägenheten på tredje våning. Hallen är rymlig och erbjuder god förvaring i garderob med skjutdörrar av spegelglas. Hallen fungerar som ett nav och binder samman bostadens samtliga rum. I den inre delen av hallen finns en klädkammare till förvaring. Eftersom bostaden är genomgående är den mycket ljus och upplevs rymlig. På golvet ligger ett vackert parkettgolv av ek, som är genomgående för bostadens samtliga rum. Väggarna är vitmålade. Ta av dig skorna och välkommen in.

KÖK
Till höger om hallen ligger köket som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i både under- och överskåp. Luckorna är av björk och bär beslag av borstat stål. Arbetsbänk av laminat och rostfri ho. Ovanför sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Vid fönstret kan matbordet med fördel placeras om så önskas. Parkett på golvet och vitmålade väggar. Utrustning: spis, spisfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

SOVRUM
Rymligt sovrum som möbleras efter behov och du får enkelt plats med en större säng och skrivbord om så önskas. Parkett på golvet och vitmålade väggar. Två garderober erbjuder förvaring, om inte klädkammaren i anslutning till rummet är tillräckligt nog.

BADRUM
Fräscht badrum som renoverades 2008. Mörkt klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustning: wc, kommod, spegelskåp, dusch med skjutbara dörrar av glas, handdukstork samt tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum som inbjuder till möblering efter behov. Plats för en större mat- samt matgrupp finns. Härifrån når du även den mysiga balkongen med sol under stor del utav dagen. En markis kan fällas ut för skapa skugga under varmare årstider. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

Mysig tvåa med härlig balkong!

I välskötta Brf Västra Grönskär finner du denna genomgående tvåa om ca 59 m2. Bostaden är mycket välskött och erbjuder fräscht kök och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Pricken över i:et är den härliga och insynsskyddade balkongen med sol från förmiddag till senare eftermiddag. Att föreningen är välskött vittnar den låga avgiften på 3189kr/mån om (avgiften har sänkts vid två tillfällen senate 10 åren! ). Dessutom erbjuder föreningen flera mervärden såsom hiss, rymligt förråd samt trevlig innergård. Den här bostad förbereds inför en försäljning. Vid intresse kontakta Marcus på 070-3350567.

Förening

Timmermansgatan 22

Förening

BRF Västra Grönskär i Halmstad

Allmänt om föreningen

Brf Västra Grönskär är en ytterst välskött förening med god ekonomi. Föreningen äger fastigheten Byggmästaren 25 och föreningens hus uppfördes 2000. Föreningen består av 40 st lägenheter med adresserna Timmermansgatan 18-22. Föreningens hus är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar Halland. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter. Föreningen har avtal med PART Fastighetsförvaltning gällande fastighetsskötsel och ekonomisk förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har flertalet cykelförråd. Till bostaden följer ett förråd i källarplan. Sophantering finns på innergården.

RENOVERINGAR
Föreningen ha en underhållsplan. Inget planerat förutom sedvanligt underhåll.
2020: Armaturerna på föreningens lyktstolpar har bytts ut till LED.
2015: Målat trapphuset.

PARKERING
Föreningen har 24 st parkeringsplatser med separat kö (140 kr/mån). I övrigt parkering utmed gatorna i närområdet. Boendeparkering tillämpas. Läs mer på www.halmstad.se.

TV & INTERNET
Föreningen är ansluten till Halmstads Stadsnät. I avgiften ingår TV (grundutbud via ComHem). Önskas mer TV kan detta tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen. Internet (fiber) tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har valt att teckna gemensam bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter (behöver inte tecknas i hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande: Föreningen har mycket god ekonomi. Föreningen sänkte avgiften med 5 % 2020-01-01 tack vare den goda ekonomin. Föreningen anser sig inte behöva höja avgifterna.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Halmstad firade 2007 700-års jubileum. Stadens långa historia märks av vid en promenad genom staden med sin arkitektur från flertalet olika epoker med kulturhistoriska byggnader som Norre Port, Halmstad Slott och S:t Nikolai kyrka. För den historiskt intresserade syns de gamla vallgravarna och de pittoreska husen från en tid långt före vår. Stadens gedigna historia kännetecknas även av flera olika maktkamper där Halmstad turades om att tillhöra Sverige och Danmark. Att bo i centrala Halmstad ger dig en behaglig vardag. Det mesta nås till fots, cykel, bil eller buss. I city finns flertalet trevliga caféer, personliga butiker, bra restauranger, nattliv och puls. Från tidig vår till sen höst finns flertalet uteserveringar öppna som erbjuder olika former av mat och dryck. Vilken blir din favorit? För den aktive finns flertalet träningsanläggningar i city med varierande öppettider. På Galgberget finns även bra motionsslingor med en vacker vy mot havet och ner mot centrum och önskas en tur vid havet kan vi varmt rekommendera Prins Bertils stig som tar dig hela vägen ut till Tylösand. Inom 20 minuter nås ett dopp i havet vid Tylösand, Östra stranden eller Västra stranden. Under sommarmånaderna finner du här olika aktiviteter såsom Afterbeach, minigolf och mysiga restauranger vilket uppskattas av både semesterfirare som halmstadborna själva. Under soliga och varma sommarkvällarna fylls parker med människor som vill grilla och umgås. Studenter som studerar på Högskolan i Halmstad tar med lätthet cykel eller buss ner till campus eller det vackra Stadsbiblioteket med en vacker vy precis vid Nissan. För den som pendlar med tåg nås även Halmstad station snabbt och smidigt med cykel eller en kort promenad.

Övrigt

Förskolor: Sömntutan förskola, Dragonens förskola, Höjdens förskola, Nymansgatas förskola, Västanvindens förskola, Aleskogens förskola, Kajutans förskola. Skolor: Slottjordsskolan, Brunnsåkerskolan , Eketånga Montessoriskola, Internationella Engelska skolan, Wallbergsskolan, Vittra i Halmstad, Kattegatt gymnasiet.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter