Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södra Vägen 30

Söder Halmstad

1 750 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Södra Vägen 30

Antal rum 1 rum
Boarea 36,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 40
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 750 000 kr utgångspris
Avgift: 2 453 kr/mån inkl. värme, vatten, fiber (100/100), TV (grundutbud) samt IP-telefoni.
Andel i föreningen: 1,04978%
Andel av årsavgift: 1,04978%
Driftskostnad 3 400 kr/år
varav
El: 2 200 kr (950 kWh)
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett litet förråd i källaren märkt nr 40.
HALL
Välkomnande hall med grått klinker på golv och vitmålade väggar. Garderober (2018) med skjutdörrar har installerats på höger sida och sväljer rejält med kläder.

BADRUM
Det trivsamma helkaklade badrummet har utrustats med golvvärme för maximal komfort. Praktisk arbetsbänk över tvättmaskin och torktumlare, överskåp till förvaring. Utrustning: wc, kommod med spegelskåp, dusch med vikbara dörrar av glas samt handdukstork.

RUM
Bostadens rum har en snygg parkett på golvet och med en trivsam och rofylld vy mot Nissan. Rummet inbjuder till möblering efter behov. En vägg med skjutdörrar har monterats så en sovalkov har skapats. Här får du plats med en större säng. Köket har vita luckor med mjukstängande funktion. En liten köksö har byggts där frukosten kan intas i farten. Bänkskiva av laminat med underlimmad diskho av rostfritt stål. Köket är utrustat med: spishäll, spisfläkt, diskmaskin, ugn och kombinerad kyl och frys.

BALKONG
Den trivsamma balkongen har en inglasad del med vy mot Nissan. De tjocka fönsterna göra att det går utmärkt att sitta här och njuta under tidig vår till sen höst! Kanske med infravärmare? Mörkt klinker på den inglasade delen, ljust klinker på utedelen.

Välkommen hem till ett yteffektivt boende!

Halmstad mest välplanerade etta?!

Välkommen hem till denna yteffektiva bostad på omåttligt populära Söder och HSB brf Vågen! Här är varje kvadratmeter genomtänkt och en sovalkov med skjutdörrar har byggts för att skapa en modern planlösning. Vyn mot Nissan inger ro och den inglasade delen gör att det går att bruka balkongen större delen utav året, till en svårslagen månadskostnad! Välkommen på visning.

Förening

Södra Vägen 30

Förening

HSB brf Vågen i Halmstad

Allmänt om föreningen

På lugna och populära Söderkaj finns denna förening med byggår 2017. Här blandas modern arkitektur med en ståtlig vy från bostädernas balkonger. Föreningen består av 56 st lägenheter fördelade på två byggnader och äger fastigheten Båtshaken 1. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad. Föreningen har ännu inte upprättat en energideklaration.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till bostaden följer ett förråd i källarplan, där även möjlighet till förvaring av cykel finns. Föreningen har även ett miljöhus. Föreningen förfogar över en övernattningslägenhet på Matadorgatan 3. Kostnad 300kr/natt. Trivsamt grönområde på innergården för de boende.

Gå gärna in och läs mer på förneingens hemsida: https://www.hsb.se/gota/brf/vagen/om-oss/

RENOVERINGAR
Inga renoveringar planerade eller utförda förutom sedvanligt underhåll.

PARKERING
Parkering garage (källaren), separat kö. Totalt 21 st. Kostnad: 650 kr/mån
Parkering på markplan, separat kö. Totalt 11 st. Kostnad: 325 kr/mån.

I övrigt parkering mot avgift i området, samt vissa kostnadsfria parkeringar. Boendeparkering tillämpas.

TV & INTERNET
I den annonserade månadsavgiften finns ett obligatorisk tillägg för TV, Internet (fiber, 100/100) samt IP-telefoni. Föreningen har avtal med Net at Once och i standardpaketet ingår en trådlös router, cirka 20 tv-kanaler samt en tv-box. Önskas fler kanaler eller högre hastighet på internet tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har valt att teckna gemensam bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter (behöver inte tecknas i hemförsäkringen).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Efter samtal med företrädare för styrelsen 2019-08-13: Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Föreningen har skrivit om lånen till en lägre genomsnittsränta än den uppskattade i ekonomiska planen. Hur föreningen väljer att göra med överskottet är ännu inte bestämt.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Halmstad kan man inte bo mycket mer centralt än på Söder. Trots närheten till stadskärnan så har området ett ostört läge omgärdat av Nissan och havet. Söders identitet bygger på att det har funnits anrik bebyggelse och maritim miljö sedan 1600-talet och som just nu kompletteras med nya spännande kvarter som växer fram på Söderkaj mot vattnet. Omgivningarna präglas av havets närhet. Dels den populära promenadsträckan utmed kajen som tar oss genom tider med varvsarbete och fiskhamn. Prins Bertils stig startar vid stadens vackra slott och slingrar sig utmed havet via Aleskogen mot Tylösand. Man kan också promenera utmed havet på Västra stranden där hundar är välkomna. Centrum når man med en kort promenad på 5-10 min och varför inte ta vägen via den fina Slottsparken.

Övrigt

Förskola Aleskogens förskola, Västanvindens förskola, Kajutans förskola Skola Brunnsåkersskolan, Åk 6-9 Slottsjordsskolan, Åk F-5

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering