Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Söderlingsvägen 2

Centrum Halmstad

2 150 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Söderlingsvägen 2

Antal rum 3 rum
Boarea 75,60 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 26
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 150 000 kr utgångspris
Avgift: 3 957 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud), Bredband (100/10 mbits), egen garageplats samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 3,17484%
Driftskostnad 1 350 kr/år
varav
Försäkring: 1 350 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system
Energideklaration
Utfärdad den 22 mars 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett förråd i källarplan.
Kör ner bilen i garaget och parkera bilen på din egen parkeringsplats. Trapphuset och bostaden når du antingen via hissen i källaren eller med några lätta steg via den grönskande innergården. Innergården har även ett mysigt trädäck som medlemmarna nyttjar när tillfälle ges. Precis utanför entrén till bostaden kan du placera ett litet café-set om så önskas och njuta av solen under eftermiddagen.

HALL
Rymlig hall med möjlighet till förvaring av ytterkläder och skor på vänster sida. Då bostaden är en gavellägenhet är bostaden mycket ljus och upplevs luftig. Längre in i hallen finns en klädkammare för förvaring. På golvet ligger ett stilrent laminatgolv av valnöt som följer med in i första sovrummet på vänster sida samt vardagsrummet. Väggarna är målade i vitt. Ta av dig skorna och välkommen in.

SOVRUM
Det första av de två sovrummen finns direkt till vänster om hallen. Idag nyttjas rummet som kontor, men passar utmärkt som ett barn- eller tonårs rum. Laminat av valnöt på golvet och målade väggar.

KÖK
Det väl tilltagna köket renoverades så sent som 2018 och går i en modern stil med ljusa köksluckor och beslag av rostfritt stål samt läderbeklädnad. Väggen har delvis öppnats upp för få en mer öppen planlösning. Rejält med förvaring erbjuds i både under- och överskåp. Köksdelen fortsätter ner mot kortsidan av köket och bildar en naturlig sittplats vid köksfönstret. Vid fönstret får du plats med ett köksbord för minst fyra personer. Ett kaklat stänkskydd avgränsar snyggt bänkskivan av laminat och överskåpen. Kapitalvarorna är av rostfritt stål. Väggarna är vitmålade väggar och laminat av valnöt på golvet. Utrustning: induktionshäll (Samsung), inbyggd ugn (Samsung), inbyggd micro (Samsung), spisfläkt (Bosch), kyl (Electrolux), frys (Electrolux) samt integrerad diskmaskin (Bosch).

SOVRUM
Det större av de två sovrummen nås via köket. Rummet är rymligt och du får enkelt plats med en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord om så önskas. Förvaring erbjuds i garderober. Önskas finns det möjlighet att installera fler garderober, om inte den inredda klädkammaren som nås via hallen räcker till förvaring. Laminatgolv av valnöt. Väggarna är tapetserade i grått utförande samt mönstrad fondtapet.

BADRUM
Det helkaklade badrum (2014) har stilrena materialval i form av mörkt klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Ett litet fönster sprider ljus. Utrustning: wc, kommod, spegelskåp, handdukstork, dusch med dörr av glas.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum som inbjuder till möblering efter behov och rymmer både en mat- och soffgrupp. Väggarna är vitmålade samt bär en liggande träpanel. Laminat av valnöt på golvet. Härifrån nås även den trevliga balkongen, som är möblerbar, med sol från förmiddag till tidig eftermiddag. På kortsidan av balkongen finns ett förråd för saker som användes mer frekvent i vardagen.

Välkommen att flytta rakt in!

Egen garageplats ingår i avgiften!

På ett lugnt läge finner du denna välrenoverade trea i omåttligt poplära Brf Galgberget. En ljus gavellägenhet med renoverat kök (2018) och helkaklat badrum (2014) samt två sovrum. Balkongen är pricken över i:et med insynskyddat läge och trevlig vy. Brf Galgberget är en mycket uppskattad förening i nära anslutning till både city, Galgberget samt vackra promenadstråk vid Nissan. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), bredband (100/10 mbits), bostadsrättstillägg,ja till och med en egen garageplats (försedd med laddstolpe om du har elbil). Föreningen erbjuder dessutom flera mervärden som hiss, gemensam verkstad/hobbyrum samt tvättplats för bilen. Välkommen att boka din personliga visningstid.

Förening

Söderlingsvägen 2

Förening

Brf Galgberget

Allmänt om föreningen

Brf Galgberget ligger på ett centralt läge precis vid Galgbergets fot. Föreningen består av 32 lägenheter och föreningens hus uppfördes 1983. Föreningen äger fastigheten Inlagan 21 med adress Norra Vägen 26, Söderlingsvägen 2 och Olof Dahlins gata 2. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Dina försäkringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källarplan finns ett lägenhetsförråd till varje bostad. Det finns dessutom en verkstad där diverse verktyg kan lånas. I garaget finns även en gemensam tvättplats med högtryckstvätt. Cykeln kan parkeras i garaget eller på innergården.
Tvättstugan har två tvättmaskiner och en torktumlare - Lätt att få tid!

RENOVERINGAR
Inget planerat förutom sedvanligt underhåll.
2020: Laddstolpar i garaget.
2019: Relining av avloppstammar, nytt inpasseringssystem.
2017: Renovering av hissarna, investerat i nytt värmestyrningssystem.
2015-2016: Reparation av stuprör, gavelväggar omfogade, anläggningsarbeten, borttagning av träd samt anläggning av altandäck.


PARKERING
Till varje bostad följer en parkering i garaget (ingår i månadsavgiften). Laddstolpar finns och strömmen debiteras per kwh. I övrigt finns det parkering utmed gatorna i närområdet.

TV & INTERNET
TV och Bredband ingår i avgiften. Under hösten kommer det befintliga IT-nätet bytas ut mot Fiber ända in till lägenheterna. Operatör blir Bahnof för Internet och Zappa Play Mer som TV.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2020-05-15 Efter samtal med föreningens ordförande: Det finns i dagsläget inga planer på att höja avgiften. Föreningen anser sig ha mycket god ekonomi.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Halmstad firade 2007 700-års jubileum. Stadens långa historia märks av vid en promenad genom staden med sin arkitektur från flertalet olika epoker med kulturhistoriska byggnader som Norre Port, Halmstad Slott och S:t Nikolai kyrka. För den historiskt intresserade syns de gamla vallgravarna och de pittoreska husen från en tid långt före vår. Stadens gedigna historia kännetecknas även av flera olika maktkamper där Halmstad turades om att tillhöra Sverige och Danmark. Att bo i centrala Halmstad ger dig en behaglig vardag. Det mesta nås till fots, cykel, bil eller buss. I city finns flertalet trevliga caféer, personliga butiker, bra restauranger, nattliv och puls. Från tidig vår till sen höst finns flertalet uteserveringar öppna som erbjuder olika former av mat och dryck. Vilken blir din favorit? För den aktive finns flertalet träningsanläggningar i city med varierande öppettider. På Galgberget finns även bra motionsslingor med en vacker vy mot havet och ner mot centrum och önskas en tur vid havet kan vi varmt rekommendera Prins Bertils stig som tar dig hela vägen ut till Tylösand. Inom 20 minuter nås ett dopp i havet vid Tylösand, Östra stranden eller Västra stranden. Under sommarmånaderna finner du här olika aktiviteter såsom Afterbeach, minigolf och mysiga restauranger vilket uppskattas av både semesterfirare som halmstadborna själva. Under soliga och varma sommarkvällarna fylls parker med människor som vill grilla och umgås. Studenter som studerar på Högskolan i Halmstad tar med lätthet cykel eller buss ner till campus eller det vackra Stadsbiblioteket med en vacker vy precis vid Nissan. För den som pendlar med tåg nås även Halmstad station snabbt och smidigt med cykel eller en kort promenad.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter