Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sigyns Väg 24

Frösakull Halmstad

3 875 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sigyns Väg 24

Antal rum 3 rum
Boarea 84,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr F12
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan.
Ekonomi Pris: 3 875 000 kr utgångspris
Avgift: 3 977 kr/mån inkl. värme, kallvatten, carport samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 4,02299%
Andel av årsavgift: 4,02146%
Driftskostnad 1 500 kr/år
varav
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Bergvärme med vattenburen golvvärme.
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader RENOVERINGAR 2021 - Ny tvätt/torktumlare 2020 - Terrass på baksidan med fackman. 2019 - Målat om hela bostaden med fackman. Till lägenheten följer en carport med förråd på ca 6m2 märkt med nr 24. Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.
HALL
Stor välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor på vänster sida. Garderoben har skjutbara dörrar med spegelglas och ett PAX-system för diverse förvaringslösningar. På golvet ligger en mörkgrå klinker som sedan övergår till ett vackert och slitstarkt tarkettgolv "Salsa" av valnöt i resterande delar av bostaden. Bostadens samtliga väggar är ommålade sommaren 2019 av fackman och i hallen bär väggarna en behaglig ljusgrå ton. Hela lägenheten har vattenburen golvvärme via bergvärme för maximal komfort, som enkelt kan regleras i varje separat rum. Varmt välkommen in.

KÖK
På höger sida om hallen finns det väl tilltagna köket som har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är från Marbodal i stilren design med vita köksluckor, kakel av borstat aluminium som stänkskydd samt en arbetsbänk av svart stenimitation i mörkt utförande. En köksö erbjuder extra mycket förvaring och är den naturliga samlingspunkten. Det är här frukosten intas i farten samt förtäring av lättare måltider. I köksön har en vinkyl installerats! Bakom skjutdörrar erbjuds förvaring i två separata utrymmen som idag nyttjas som skafferi och städförråd. Det ena utrymmet passar dock utmärkt som litet hemmakontor tack vare utrymmet är försett med fönster. Utrymmena har även försetts med ELFA-system för att utnyttjas maximalt. Ett större köksbord placeras med fördel i vardagsrumsdelen. Köket är utrustat med: induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikro (2017), diskmaskin, side-by-side kyl/frys med is-/vattenmaskin samt vinkyl.

Från köket nås även den stora och helt underbara terrassen med vy mot den grönskande ängen. Här fångar du solens strålar under förmiddagen. Terrassen byggdes under 2020 med hjälp av fackman och är mycket uppskattat av nuvarande ägare tack vare vyn och det insynsskyddade läget.

VARDAGSRUM
Från hallen tar du dig rakt in till vardagsrummet med sin trevliga och öppna planlösning, vilket inbjuder till valfri möblering efter behov. Fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och rymd. Via vardagsrummet nås altandörren som tar dig ut till terrassen på framsidan med sol från strax efter lunch till sin solnedgången. Här njuter du även av vyn mot föreningens gemytliga innergård med stensättningar och växtlighet. Markiser (styrs med fjärrkontroll) finns för att erbjuda skugga under varmare årstider.

BADRUM
Ett stort fräscht helkaklat badrum med mörk grå klinker på golvet och väggarna med vitt kakel. Badrummet har försetts med en lyxig ångbastu med dusch (Tylö Impression). Rakt fram i badrummet finns en generös arbetsbänk av stenimitation med tillhörande vask och förvaring som erbjuds i överskåp samt linneskåp från Marbodal. Kombinerad tvätt/torktumlare (2021) erbjuder tvättmöjligheter. I övrigt är badrummet utrustat med: wc, kommod, badrumsspegel med praktisk belysning samt bergvärmepump.

SOVRUM
Det första av två sovrum ligger på höger sida. Stort ljust sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter i en lyxig walk-in-closet som försetts med PAX-garderob och PAX-system för erbjuda mycket förvaring. Du kan därför enkelt komplettera inredningen efter behov. Även härifrån når du uteplatsen på baksidan. Väggarna är vitmålade.

SOVRUM
Sovrummet på vänster sida möbleras efter behov. Idag nyttjas rummet som sovrum, men passar lika bra till kontor eller gästrum. Härifrån når du terrassen på framsidan. Väggarna bär ljusgråa toner.


Välkommen att flytta rakt in i detta trivsamma boende.

Föreningens bästa läge?!

Nu finns möjligheten att förvärva denna exklusiva markplanslägenhet i natursköna Frösakull, med i mitt tycke ett föreningens bästa läge. Lägenheten stod färdig bygg så sent som 2011 och är därför inflyttningsklar, erbjuder hög kvalité och komfort. Vad sägs om b.la. golvvärme i hela lägenheten för maximal komfort, kök från Marbodal i klassisk design, badrum med tvättmöjligheter och påkostad ångbastu från Tylö! Mot åkermark finns en uteplats perfekt att avnjuta frukosten på i morgonsolen. Inte nog med det så finns även en terrass på framsidan som erbjuder sol från lunch till senare kväll och erbjuder trivsam vy mot föreningens innergård. Förutom det fantastiska läget erbjuder föreningen flera mervärden såsom: SPA-bad, boulebana, grillplats, lekplats och att varje medlem har en egen odlingslåda på innergården. Missa inte din chans till att bli ny lycklig ägare till detta fantastiska boende i den ekonomiskt stabila föreningen BRF Havsporten i Frösakull. Detta är ett boende som passar utmärkt som permanentboende tillika semesterboende. Boka in er på er personliga visningstid!

Förening

Sigyns Väg 24

Förening

BRF Havsporten i Frösakull

Allmänt om föreningen

Brf Havsporten ligger i populära och natursköna Frösakull och är en aktiv och familjär förening. Föreningen hus uppfördes mellan 2011-2015 och består av 24 bostadsrätter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheten Fammarp 3:94. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har ett SPA-bad som är uppvärmt året om som får nyttjas av medlemmarna med tillhörande omklädningsrum, dusch och toalett. Föreningen har dessutom boulebana, grillplats, lekplats, egen odlingslåda samt redskapsbod med diverse verktyg till trädgården att låna. Två miljöhus varav ett för hushållssopor/källsortering och ett för grovsopor.

RENOVERINGAR- UTFÖRDA OCH PLANERADE
Inget planerat förutom sedvanligt underhåll.
Utförda:
2021 - Målning etapp 2.
2020 - Solceller. Målning etapp 1.

PARKERING
Till varje bostadsrätt följer en numrerad carport. Gratis gästparkeringar i området.

TV & INTERNET
Lägenheterna är anslutna till Halmstads stadsnät. Varje enskild tecknar och bekostar valfritt abonnemang IP-Telefoni, bredband och TV.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har valt att teckna gemensam bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter (behöver inte tecknas i hemförsäkringen).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med företrädare för föreningens styrelse: 2021-03-03: Föreningen höjde avgiften senast 2021-01-01 med 2,5% för framtida underhåll. I dagsläget finns inga planer på att förändra avgiften.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Med bekvämt avstånd till ett växande minicentrum med skola, restauranger, matbutik, kiosk, sjukvård har Frösakull idag mer än ett fantastiskt sommarparadis att bjuda på. Den vackra landskapsbilden är vida känd och kombinationen av tallskog och sanddyner bakom Sveriges populäraste strand är unik och idag Halmstads främsta varumärke. Med närhet till golfbanor i toppklass och friluftsområde i alla väderstreck är de tre stränderna Tylösand, Frösakull och Ringenäs landets mest besökta och alltid med blå flagg. Härifrån når man med lätthet två av landets främsta golfbanor, Halmstad Golfklubb (36 hål) och Ringenäs golfklubb (27 hål). Från att ha varit ett renodlat fritidshusområde så är i dag bebyggelsen blandad mellan åretruntvillor, bostadsrättslägenheter, hyresrätter, sommarstugor och campingplats vilket ger en härlig blandning året om. Med cykel når man allt från Solgården på Tylöhus till stadens puls inne i Halmstad. Välkommen till ”La playa” på Sveriges framsida!

Bilder

Visa alla

HitCounter