Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hvitfeldtsgatan 21A

Centrum Halmstad

1 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hvitfeldtsgatan 21A

Antal rum 2 rum
Boarea 61,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1018
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 3 657 kr/mån inkl. värme, vatten, TV ( grundutbud) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 1,4531%
Andel av årsavgift: 1,62%
Driftskostnad 1 575 kr/år
varav
Försäkring: 1 575 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1991
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 25 januari 2020
Energiklass: F
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 155 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2+1 glas
HALL
Välkomnande hall med parkett på golvet och målade väggar i vitt utförande. Direkt till höger kan du hänga upp jackan samt ställa undan skorna. En garderob erbjuder förvaring. Då bostaden är belägen en trappa upp, och dessutom är genomgående, gör den luftig och ljus med minimal insyn. Varmt välkommen in!

BADRUM
Stilrent och helkaklat badrum med ljus klinker och vitt kakel. Ett fönster ger extra ljus åt badrummet. Utrustning: wc, kommod, badrumsspegel sam dusch med vikbara dörrar av glas.

KÖK
Rymligt kök med vita köksluckor och beslag av borstat stål. En stilren bänkskiva av laminat bryts snygg av mot ett vitt kakel som stänkskydd. En stor rostfri underlimmad disko har installerats för bekvämlighetens skull. Köket erbjuder plats för ett större matbord om så önskas. Härifrån når du även den mysiga balkongen som erbjuder sol under stor del utav eftermiddagen. Köket har parkett på golvet och målade väggar i grå nyans. Utrustning: induktionshäll, ugn, diskmaskin, spisfläkt samt kombinerad kyl/frys.

VARDAGSRUM
Det luftiga vardagsrummet inbjuder till möblering efter behov. Önskas får du plats med både en mat- och soffgrupp. Här finns en vacker fiskbensparkett på golvet och väggarna är vitmålade.

SOVRUM
Det stora sovrummet erbjuder gott om förvaring i garderobssystem med skjutbara dörrar. Rummet kan möbleras efter behov, och du får plats med en större säng samt möjlighet till kontorsplats om så önskas. Även här fiskbensparkett på golvet och målade väggar i vitt utförande.

Centralt läge!

På centrala Hvitfeldtsgatan finner du denna välskötta tvåa i Brf Batteriet 16. Här bor du på 61 välplanerade kvadrat med rymligt kök, helkaklat badrum samt en trevlig balkong med sol under eftermiddagen. Föreningen erbjuder flera mervärde såsom fräsch tvättstuga, vacker innergård samt mycket uppskattad grillplats inklusive allt som hör där till. Varmt välkommen på visning. Bostaden förbereds inför en försäljning. Kontakta Marcus på 070-3350567 för mer information.

Förening

Hvitfeldtsgatan 21A

Förening

Brf Batteriet 18

Allmänt om föreningen

BRF Batteriet 18 ligger väldigt centralt i Halmstad city men på ett lugnt och avskilt läge. Brf Batteriet 18 äger fastigheten Batteriet 18 med därpå uppförda byggnader om totalt 60 st lägenheter varav 53 st är upplåtna med bostadsrätt samt 7 st med hyresrätt. Fastighetens adress är Nordbanegatan 35-39, Hvitfeldtsgatan 19 A-B, 21 A-B i Halmstad.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Dina Försäkringar och inkluderar en ansvarsförsäkring för styrelsen. Föreningen har tecknat en kollektiv försäkring för bostadsrättstillägg. Föreningen har PART som ekonomisk- samt teknisk förvaltare.

Föreningen har en egen hemsida: http://brfbatteriet18.se/om.html


GEMENSAMMA UTRYMMEN
På innergården finns en pergola som har skjutbara markiser som går att dra ut som tak. I pergolan finns bord samt stolar och det är även här föreningens grillplats finns. Det finns två tvättstugor i föreningen med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp respektive torkrum. Två miljöhus finns på innergården. I källaren finns förråd till respektive lägenhet.


RENOVERINGAR

Kommande:
Fönster inom de närmsta åren (ska bytas år 2036 i ursprunglig underhållsplan).

Utförda:
2017
Källarfönster utbytta.
4 st nya hissar med ny el samt hydraulik.
Ny innergård med grillplats.
Nytt tagsystem.
Värmesystem och ventilation har uppgraderat med bland annat nya termostater i alla lägenheter samt nya aggregat.
Nya lås i hela fastigheten.


PARKERING
Föreningen förfogar inte över några parkeringsplatser. Via Halmstad kommun går det att köpa boendeparkeringstillstånd som gäller i mån av plats. Gå gärna in och läs mer på https://www.halmstad.se för mer information.


TV & INTERNET
TV-kanaler (grundutbud) ingår via Telia i månadsavgiften. Fiber finns indraget via Telia men tecknas samt beskostas av den enskilde medlemmen.


FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).


FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Efter samtal med föreningens ordförande 2020-2-18: Inga avgiftshöjningar att vänta. Föreningen anser sig ha en god ekonomi med en bra kassa.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Halmstad firade 2007 700-års jubileum. Stadens långa historia märks av vid en promenad genom staden med sin arkitektur från flertalet olika epoker med kulturhistoriska byggnader som Norre Port, Halmstad Slott och S:t Nikolai kyrka. För den historiskt intresserade syns de gamla vallgravarna och de pittoreska husen från en tid långt före vår. Stadens gedigna historia kännetecknas även av flera olika maktkamper där Halmstad turades om att tillhöra Sverige och Danmark. Att bo i centrala Halmstad ger dig en behaglig vardag. Det mesta nås till fots, cykel, bil eller buss. I city finns flertalet trevliga caféer, personliga butiker, bra restauranger, nattliv och puls. Från tidig vår till sen höst finns flertalet uteserveringar öppna som erbjuder olika former av mat och dryck. Vilken blir din favorit? För den aktive finns flertalet träningsanläggningar i city med varierande öppettider. På Galgberget finns även bra motionsslingor med en vacker vy mot havet och ner mot centrum och önskas en tur vid havet kan vi varmt rekommendera Prins Bertils stig som tar dig hela vägen ut till Tylösand. Inom 20 minuter nås ett dopp i havet vid Tylösand, Östra stranden eller Västra stranden. Under sommarmånaderna finner du här olika aktiviteter såsom Afterbeach, minigolf och mysiga restauranger vilket uppskattas av både semesterfirare som halmstadborna själva. Under soliga och varma sommarkvällarna fylls parker med människor som vill grilla och umgås. Studenter som studerar på Högskolan i Halmstad tar med lätthet cykel eller buss ner till campus eller det vackra Stadsbiblioteket med en vacker vy precis vid Nissan. För den som pendlar med tåg nås även Halmstad station snabbt och smidigt med cykel eller en kort promenad.

Övrigt

Förskolor: Sömntutan förskola, Dragonens förskola, Höjdens förskola, Nymansgatas förskola, Västanvindens förskola, Aleskogens förskola, Kajutans förskola. Skolor: Slottjordsskolan, Brunnsåkerskolan , Eketånga Montessoriskola, Internationella Engelska skolan, Wallbergsskolan, Vittra i Halmstad, Kattegatt gymnasiet.

Bilder

Visa alla

HitCounter