Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gäddvägen 45

Fyllinge Halmstad

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gäddvägen 45

Antal rum 4 rum
Boarea 88,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 181
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan!
Ekonomi Avgift: 6 303 kr/mån inkl. värme, vatten samt TV(grundutbud).
Andel i föreningen: 0,85%
Andel av årsavgift: 0,85028%
Driftskostnad 7 548 kr/år
varav
El: 5 998 kr (3337 kWh)
Försäkring: 1 550 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1983-1984
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 23 juni 2021
Energiklass: E
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 126 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader RENOVERINGAR¨ 2014: - Heltäckande golv till hall, sovrum och kök inkl. lister, dörrfoder och nya innerdörrar. - Tapetsering av hall och sovrum (som nås via hallen). - Målning av kök samt vardagsrum. - Nätverkskabel till samtliga sovrum. 2021: - Målat om badrum. - Målat om övriga två sovrum. - Gjort vid och oljat in trallen på baksidan. Löpande under ägandetiden anläggning av trädgård. Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.
Bilen ställer du på föreningens gemensamma parkering och med lätta steg når du denna trevliga bostad i markplan. Bostaden har två mysiga uteplatser med lummig trädgård. Direkt innan entrén finns möjlighet till att parkera cyklarna. Förrådet som även det finns i direkt anslutning till bostaden är mycket stort och leder även direkt ut till trädgården på baksidan med vackra blommor, buskar och fruktträd. Bostaden har under nuvarande ägares tid genomgått flera renoveringar och är i mycket gott skick. Inte nog med att du ha en helt egen oas på baksidan med möjlighet till flera olika naturliga uteplatser, dessutom finns även en delvis stensatt och lummig framsida som erbjuder kvällssol. Välkommen in!

HALL
Rymliga hall med påkostat laminatgolv och tapetserade väggar. Direkt till vänster kan du hänga upp jackan samt ställa undan skorna.

BADRUM
Direkt till höger i hallen finns bostadens fräscha badrum med ljust klinker på golvet, vitt kakel och målade väggar i vitt utförande. Badrummet erbjuder tvättmöjligheter i tvättmaskin (2009) och torktumlare (2018) i kombination med praktisk vask samt avlastningsyta. Utrustning: wc, handfat, spegelskåp samt badkar med dusch.

SOVRUM
Från hallen når du bostaden första av totalt tre sovrum. Här återfinns samma golv som i hallen, där väggarna är tapetserade i ljusgrå nyans och mörk 3D-grafisk fondvägg. Två garderober erbjuder förvaring. Rummet möbleras efter behov och önskas kan du få plats med både en större säng med tillhörande nattduksbord samt ett hemmakontor.

KÖK
Tilltalande kök i vitt utförande. God förvaring erbjuds i både under- samt överskåp. Över den rostfria hon och arbetsbänken av laminat sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Vid fönstret placeras matbordet där 4-6 personer får plats. Önskas kan väggen mellan kök och angränsande sovrum tas ner för skapa ett större kök. Fråga ansvarig mäklare för mer information. På golvet återfinns golvet från hallen, väggarna är vitmålade. Utrustning: spis, spisfläkt, diskmaskin, fullhöjds kyl och frys. Via köket når du även uteplatsens trädäck och lummiga trädgården.

SOVRUM
Det mindre av de tre sovrummen finns i anslutning till köket. Rummet disponeras efter behov och passar utmärkt även som gästrum eller för hemmakontor. Samma laminat på golvet som övriga anknytande rummen. Väggarna är vitmålade. En garderob erbjuder förvaring.

VARDAGSRUM
Det rymliga vardagsrummet inbjuder till möblering efter behov och önskar du får du plats med både en soff- samt matgrupp om så önskas. Parkett på golvet och vitmålade väggar samt fondvägg. Härifrån når du framsidans uteplats.

SOVRUM
Det tredje rummet ligger längst in i bostaden. Ett luftigt rum som möbleras efter behov. Här får du t.ex. plats med en dubbelsäng utöver de två garderoberna som redan finns. Samma laminat på golvet som i övriga rum. Väggarna är vitmålade.

GÄSTTOALETT
Praktisk gästtoalett med våtrumsmatta på golvet och målade väggar. Utrustning: wc, handfat samt spegelskåp.

TRÄDGÅRD
Den mysiga trädgården, i anslutning till det lugna och natursköna området, är nästan helt insynsskyddad. Det finns inte heller några balkonger ovanför så du kan i lugn och ro sitta och njuta på de olika uteplatserna på baksidan. Uteplatsen har ett trädäck, stensättning i Ölandssten samt andra stengångar bland grönskan. Detta är verkligen en riktig oas!

Välkommen hem!

Föreningens bästa läge?!

På barnvänliga och omåttligt populära Fyllinge presenteras nu denna mycket välskötta bostadsrätt i markplan, med i mitt tyckte troligtvis föreningens bästa läge. I detta drömläge njuter du av en lummig och inbjudande trädgård som är nästintill helt insynsskyddad, och utanför tar natursköna landskap i denna ytterkant av Halmstad vid. Bostadens yta fördelar sig över 88 m2 med modernt kök, fräscht badrum, tre rymliga sovrum och ett luftigt vardagsrum med möjlighet till separat matplats. Hela dagarna kan du spendera med lek, kreation eller avkoppling i trädgården och sedan njuta av god mat och dryck på den stora uteplatsens trädäck. Den andra uteplatsen på framsidan är delvis stensatt och erbjuder växtlighet med visst insynsskydd. Brf Åkeslätt är en ytterst välskött förening, med god ekonomi, där föreningen nyss tillfört bostaden nya 3-glas fönster, altandörrar och parkeringsplatserna har fått laddstolpar. Servicen i området är dessutom mycket hög. Från trädgården når du ganska snart flera härliga promenadstråk i lantlig miljö. Hallarna för shopping, flera matbutiker, apotek, vårdcentral och havet för salta bad nås med en kort bilfärd eller, med fördel, cykel. Varmt välkommen på din egna visningstid.

Förening

Gäddvägen 45

Förening

Brf Åkeslätt

Allmänt om föreningen

Brf Åkeslätt ligger lugnt beläggen med närhet till både natur och shopping! På gångavstånd nås skola, förskola, vårdcentral, Statsbondgården samt expanderande Hallarna!

Föreningen bildades 1984 och innehar totalt 46 byggnader, fördelat på 33 flerbostadshus i 2 plan, 3 skyddsrum varav ett används som lokal. Övriga inrymmer kallgarage. Föreningen består av 132 lägenheter. Föreningen äger fastigheterna Fyllinge 20:395, Fyllinge 20:396 samt Fyllinge 20:397.

Brf Åkeslätt är ytterst välhållen med god ekonomi och löpande underhåll sker kontinuerligt enligt underhållsplan. Föreningens kassan har även stärkts då tidigare lokal renoverades, gjordes om till två lägenheter och såldes på den öppna marknaden.

Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Trygg-Hansa. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen. Gemensam kvarterslokal på Gäddvägen 81. Soprum i nära anslutning till bostaden vid föreningens parkeringsplats.

RENOVERINGAR
Pågående:
Måla om ytterdörrar och förrådsdörrar.
Installera 8 st laddstolpar på området (4 st på Gäddvägen samt 4st Mörtvägen).

Utförda:
2020 - Målat om fasader. Asfalterat i området och gjort vid befintlig asfaltering.
2019 - Byte av termostater. Fönsterbyte och balkongdörrar.
2017: Målning av balkongräcken. Förnya trädbeståndet.
2016 - Samtliga tak har setts över och gjorts rena från mossa. Nya brevlådor. Samtliga värmeväxlare har bytts ut. Byggt om tidigare lokal till två nya lägenheter. Anläggning av nya lekplatser.
2015 - Utvändiga murar och rabatter har setts över, utomhusarmaturer utbytta. Målning och lagning av murar.
2014 - Nya garage har byggts samt linjemarkering av P-platser.
2008 - Totalrenovering av fasaderna.

PARKERING
Garage går att hyra mot en avgift om 325kr/mån (Separat kö tillämpas). Fri parkering rådet i området.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring och bostadsrättstillägg.

TV & INTERNET
Ett basutbud från Viasat ingår i avgiften, övriga kanaler tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen. Kostnaden för fiber via Halmstad Stadsnät ingår i avgiften, men internetabonnemang med valfri hastighet tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2021-05-31 efter samtal med styrelsens ordförande: I dagsläget finns det inga planer på att höja avgiften.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen äger fastigheterna Fyllinge 20:395, Fyllinge 20:396 samt Fyllinge 20:397.

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Förskola Gäddans förskola, Gyllebolets förskola, Klackens förskola, Fyllinge förskola Grundskola Fyllingeskolan F-9

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter