Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Entrévägen 9

Söndrum Halmstad

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Entrévägen 9

Antal rum 3 rum
Boarea 66,00 kvm
föreningens information
4 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 44
Våning 2 av 3, hiss finns
Kommentar En trappa upp.
Ekonomi Avgift: 4 256 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (ca 16 kanaler), internet ( 250/100mbit/s), IP-telefoni samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 1,14537%
Andel av årsavgift: 1,14537%
Driftskostnad 7 491 kr/år
varav
El: 6 016 kr (4700 kWh)
Försäkring: 1 475 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna kan variera beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 2001
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 22 maj 2019
Energiklass: -
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 126 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas isolerglas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett litet förråd på innergården.
HALL
Via hiss, eller en trappa, når du denna välskötta trea med solig balkong! Hallen fungerar som ett nav och binder samman bostadens samtliga rum. Till höger finns möjlighet att hänga undan jacka samt ställa undan ytterskorna. På vänster sida finns en rymlig klädkammare som passar utmärkt till förvaring av diverse ting. På golvet ligger ett ekparkett som är genomgående för bostadens samtliga rum. Väggarna är tapetserade i ljus kulör. Ta av dig skorna och välkommen in.

SOVRUM
Direkt till höger om hallen finns bostadens första och största sovrum. Rymligt rum som enkelt erbjuder plats för en större säng om så önskas. Det finns dessutom tre garderober till förvaring utav kläder om så önskas. Parkett på golvet och tapetserade väggar.

KÖK/VARDAGSRUM
Med en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet ligger köket. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter i både under- och överskåp. Köket har vita köksluckor med matta beslag. Ovanför arbetsbänken av ek samt rostfri disko sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: spis med häll (2018), spisfläkt, diskmaskin (2018), kyl (2018) och frys (2018).
Den naturliga matplatsen finns vid fönstret som erbjuder vy mot den trevliga innergården. Vardagsrummet är luftigt med fönster i två väderstreck. Möblering sker med en större soffgrupp om så önskas och inbjuder till flera möbleringsalternativ.

Härifrån nås även den mysiga balkongen som erbjuder sol under större delen utav dagen, och har du tur kan du se havet blänka mellan tallarna. Balkongen har försetts med en trägolv (2020).

BADRUM
Stilrent och helkaklat badrum med golvvärme för maximal komfort! Tvättmöjligheter erbjuds i form av en tvättpelare (2018). Utrustning: wc, kommod (2020), badrumsspegel, dusch med vikbara dörrar av glas (2020) samt handdukstork.

SOVRUM
Ljust och lättmöblerat sovrum. Idag används utrymmet som sovrum men passar lika bra som kontor. Förvaring erbjuds i två garderober.

Välkommen att flytta rakt in!
Bostaden förbereds inför en försäljning och annonsen kan därför vara ofullständig. Kontakta Marcus på 070-3350567 om du vill ha mer information.

Ta chansen att förvärva denna välskötta trea i omåttligt populära HSB brf Jutarum. Bo med en modern och öppen planlösning, helkaklat badrum som erbjuder tvättmöjligheter samt en ljuvlig balkong med sol under större delen utav dagen. Fönster i flera väderstreck bidrar till en trevliga rymd och känslan åt bostaden. Bostaden når du både via hiss och trappa. På Entrévägen bor du med närhet till det mesta och stranden samt Prins Bertils stig ligger bara ett stenkast härifrån. I närområdet finns dessutom matbutik, tandläkare, vårdcentral, apotek samt bibliotek. Du bor dessutom i en trygg och stabil förening med låga månadsavgifter. För 4256 kr/mån ingår värme, vatten, TV ( grundutbud), internet (250 /100 mbits), IP-telefoni samt bostadsrättstillägg. Dessutom finns möjlighet till en egen parkering eller carport mot en fördelaktig kostnad. Varmt välkommen på din personliga visningstid.

Förening

Entrévägen 9

Förening

HSB brf Jutarum

Allmänt om föreningen

HSB Brf Jutarum ligger i Söndrum med mycket natur runtomkring, närhet till havet samt Prins Bertils stig är det endast 400 meter för den som önskar promenera i trevliga miljöer. In till centrala Halmstad är det 4 km dit man smidigt tar sig med kollektivtrafiken som stannar precis utanför. Här finns allting inom promenavstånd med en välsorterad ICA Supermarket Söndrum, sushi på Umai eller varför inte lite Thaimat på Daengswok samt andra restauranger i närheten. Här finns även söndrumsbibliotek, vårdcentraler, apotek konditori, skola, förskola, frisör medmera.

Fastigheten Eketånga 6:623 består av 8 punkthus med totalt 77 lägenheter som stod färdiga 2001. Föreningen äger marken och fastighetens adress är Entrévägen 3-17. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra och bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter.

Föreningen har en egen hemsida: https://www.egrannar.se/hsbjutarum/

GEMENSAMMA UTRYMMEN.
Grovtvättstuga finns i trapphus nr 9. Cykelförråd finns på innergården.
Mindre förråd i angränsande byggnad finns till varje lägenhet.


RENOVERINGAR
Alla renoveringar samt underhåll sker enligt den framtagna undershållsplanen.

Kommande
Hisstelefoner och eventuellt byta hissvajrar.

Utförda
2018 - Ny lekplats

PARKERING
Föreningen har 30 st parkeringsplatser som går att hyra för 110 kr per månad. I dagsläget finns det lediga platser. Föreningen har även 30 st carportplatser som går att hyra för 220 kr per månad ( här är det separat kö och i dagsläget inga lediga platser).


TV OCH BREDBAND
Föreningen har avtal med Telenor. Digital- TV via Telenor (ca 16 kanaler) samt fiber 250/100 mbits ingår i månadsavgiften.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Efter samtal med förenings vice ordförande 2020-02-19: Inga planerade avgiftshöjningar. Föreningen anser sig ha en god och stabil ekonomi med en låg belåningsgrad.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Söndrum ligger centralt mellan Halmstad city och Tylösand. Här är det faktiskt nära till allt. Det är lika långt till det Halmstads största handelsområde Flygstadens köpcenter som till stranden i Grötvik och det är cykelavstånd till såväl Tylösand som till city. Servicenivån är hög med vårdcentral, apotek, förskola och skolor i närområdet. Vill man inte ta sig till Flygstaden så finns livsmedelsbutik mm på nära håll. För att motionera så ligger det fotbollsplaner, ridskola, idrottshall för tennis, badminton och squash alldeles i närheten. Naturen når man bekvämt med cykel eller en promenad. Prins Bertils stig är en mycket uppskattad led som tar en längs med Halmstads vackra kustlinje från strand till strand. Det tar inte många minuter innan man når båthamnen i Grötvik och Eketånga naturreservat. Här passerar man det spektakulära stenbrottet för att sedan fortsätta ut mot Tylösand med golfbana, hotellet och en av Sveriges finaste stränder.

Övrigt

Förskola: Vitsippans förskola, Bäckagårds förskola, Trollbergets förskola, Lillteknis, Ekbackens Montessoriförskola, Eketånga montessoriförskola (privat), Montessoriförskolan Villa Eken, Bergsgårds förskola, Kaninens förskola, Bäckagårds förskola. Skola: Klockagårdsskolan, Åk F-5. Jutarumsskolan, Åk F-5. Bäckagårdsskolan, Åk F-5. Söndrumsskolan, Åk 6-9. Eketånga Montessoriskola, Åk 6-9 (privat).

Bilder

Visa alla

HitCounter