Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Enslövsvägen 10B

Halmstad

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Enslövsvägen 10B

Antal rum 1,5 rum
Boarea 39,50 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 025 kr/mån
Driftskostnad 1 200 kr/år
varav
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 3-vånings flerbostadshus
Byggnadsår 1945
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 5 februari 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Till bostadsrätten tillhör två förråd, ett större på vinden och ett mindre matkällarförråd i källaren (märkta med nr X ).
Välkommen till en mycket välskött och charmig bostad med närhet till händelsernas centrum. Bostaden genomgick en större renovering under 2016 med nya golv, lister och målade/tapetserade väggar.

HALL
Bostadens yta fördelar sig över 39,5 kvm. Direkt innanför dörren ligger ett vackert vitlaserat furugolv som följer in i bostadens samtliga rum. Väggarna och tak är målade. Det finns bra avhängningsmöjligheter till vänster för att ställa undan skor och hänga upp ytterkläderna. Rakt fram finner du sovrum som följs av köket, till höger badrum och till vänster vardagsrum. Ta av dig skorna och välkommen in!

BADRUM
Direkt till höger om entrén finns bostadens fräscha helkaklade badrum. Badrummet gjordes om i sammanband med stambytet 2005 och går i ljusa kulörer. Badrummet är utrustat med wc, dusch med vikbara dörrar av glas, handfat, spegelskåp och badrumsskåp(????).

KÖK/RUM
Via utrymmet som idag disponeras som sovrum nås det rustika och tidstypiska köket. Utrymmet som disponeras som sovrum har två garderober till förvaring samt förvaring utmed taket. Sovrumsdelen har vackra tapetserade väggar och ett fönster gör att ljus sprider sig in i köket och upplevs som luftigt.

Köksdelen har tidstypiska gröna luckor, modernisering i form av spotlights i taket, diskbänk av rostfritt stål. Köket är utrustat med: spis, spisfläkt samt kombinerad kyl och frys.

RUM
Rummet kan disponeras och möbleras efter behov. Du får plats med både en mindre soffa, Tv-bänk samt ett litet matbord. Förslagsvis kan en sovalkov byggas och därmed frigöra utrymmet mellan kök och hall till plats för matbord, möjligheterna är många!

Välplanerad 1,5:a med närhet till händelsernas centrum

Mycket välskött 1,5:a på perfekt gångavstånd till det mesta. Här erbjuds genomgående vackert vitlaserade furugolv kombinerat med trivsamma kulörer på väggarna. Helkaklat badrum förberett för tvättmaskin! HSB:s brf Klockan är en ytterst välskött förening som med sina låga avgifter ger låg månadskostnad! Välkommen på din personliga visningstid.

Förening

Enslövsvägen 10B

Förening

HSB:s Brf Klockan i Halmstad

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Klockan i Halmstad har ett utmärkt läge mellan city och Högskolan i Halmstad och har blivit allt mer attraktivt, främst tack vare att den nya bussterminalen som håller på att byggas utmed Laholmsvägen. Terminalen kommer bli hjärtat för all kollektivtrafik i kommunen och perfekt för den som pendlar! På kort gångavstånd finns flertalet träningsanläggningar, matbutiker och restauranger. På sommaren nås Östra Stranden med cykel på 5 minuters cykelavstånd med salta bad.

Föreningen är ytterst välskött och föreningens mark bebyggdes 1945 och har 30 lägenheter fördelade i 2 st bostadshus med adresserna Enslövsvägen 8A, 8B, 10A och 10B. Föreningen äger fastigheten Klockan 5. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar, som även täcker styrelseansvar samt mot ohyra. Föreningen har valt att teckna gemensamt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter. Bägge lokalerna föreningen har är i dagsläget uthyrda och inbringar extra inkomster till föreningen.

RENOVERINGAR
Utförda:
2016 - Byggt om ventilationen. Spolning av avloppsstammar.
2015 - OVK-besiktning har genomförts. Byte av trapphusbelysning.
2013 - Byte av fönster och till säkerhetsdörrar, målning av trapphus.
2010 - Renovering av tvättstugan samt entrétaken.
2009 - Avloppsrensning.
2008 - Byggnation av sophus, nya tvättmaskiner. Ombyggnad av fjärrvärme
2005 - Stambyte samt kaklat badrummen i standardutförande.

ÖVRIGA UTRYMMEN
I källaren finns en fräsch tvättstuga med bokningssystem. I källaren finns även cykelförråd. Gemensam trädgård med grillplats och tillhörande utemöbler till förfogande.

TV & INTERNET
Ett grundutbud med tv-kanaler från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen. Bredband via Bredbandsbolaget. Valfritt abonnemang tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Flertalet fria parkeringar finns utmed Enslövsvägen samt i närområdet.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Efter samtal med föreningens ordförande 2019-06-05: Inga diskussioner pågår i dagsläget om att höja avgiften. Föreningen höjde senast årsavgiften 2017-01-01 med 2%. Innan dess höjde föreningen avgiften senast 2013.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering