Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Brogatan 45A

Centrum Halmstad

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Brogatan 45A

Antal rum 3 rum
Boarea 89,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 23
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 375 kr/mån inkl. värme, vatten samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 4,19%
Andel av årsavgift: 4,12%
Driftskostnad 5 200 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 29 augusti 2020
Energiklass: -
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 136 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas/3-glas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett förråd på vinden samt ett matkällarförråd. Renoveringar: Ombyggnation kök 2019/2020 med b.la. ny köksö, förvaring samt bänkskivor av äkta granit. Ommålning lilla sovrummet.
HALL
Välkomnande hall med stilrent klinker på golvet i vitt utförande. Direkt till vänster finns möjlighet att hänga undan jacka samt ställa undan skorna. Ta av dig skorna och välkommen in.

KÖK
Några kliv in i bostaden öppnar sig det stora och sociala köket upp sig. Här erbjuds en rejäl köksö, smarta förvaringslösningar samt påkostade materialval. Köket är av märket HTH och förvaring erbjuds i både under- och överskåp samt i köksön. Köksön är den naturliga samlingspunkten och det är här frukosten intas i farten. De två fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och erbjuder en trevliga vy mot grönska. Önskas kan en del av köksinredningen tas bort för därmed skapa plats för ett matbord, (om detta inte önskas i vardagsrummet). Taket har blivit sänkt för att få plats med inbyggd belysning. Arbetsbänken är av äkta granit! Utrustning: spishäll (2020), inbyggd fläkt i taket (2020), integrerad diskmaskin, inbyggd ugn (med micro och varmhållning) samt integrerad kyl/frys.

BADRUM
Stilrent och helkaklat badrum med mörkt klinker och kakel som ger en känsla av lyx. Badrummet har utrustat med golvvärme för maximal komfort. Utrustning: wc, kommod, spegel, handdukstork samt dusch.

SOVRUM
Det första av de två sovrum finns i anslutning till köket. Stort sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter i två garderober på vänster sida samt en stor garderob med skjutbara dörrar och inbyggt klädsystem på höger sida. Parkett på golvet och målade väggar.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt rum som möbleras efter behov. Vid burspråket finns det plats för ett matbord och trevlig vy mot föreningens innergård. Parkett på golvet och målade väggar.

SOVRUM
Perfekt tonårsrum eller kontor! Parkett på golvet och målade väggar. Dessutom finns en liten klädkammare till förvaring.

Välkommen till Brogatan 45A och brf Byggmästaren!

Trea med balkong i välskött förening!

Med sitt centrala läge och låga avgifter finns välskötta Brf Byggmästaren. Här bor du med absolut närhet till både puls och natur samt fina promenadstråk på Galgberget eller utmed Prins Bertils stig. Att söka ny ägare nu gör denna trea med renoverat kök och helkaklat badrum. Njut av stort och socialt kök med en rejäla arbetsytor med bänkskiva av granit. Dessutom finns två bra sovrum, varav det ena erbjuder rejält med förvaring. Då bostaden är genomgående erbjuds bra ljusinsläpp från fönsterna, som dessutom erbjuder en trevlig vy mot grönska. Balkongen är pricken över i:et med sol från lunch till sen eftermiddag.

Föreningen erbjuder mycket låga avgifter och för 89 m2 är det blygsamma 3375 kr inkl. värme och vatten. Föreningen har inte höjt avgfiten på flera år och har även utfört stora renoveringar såsom stambyte, fönsterbyte och balkonger. Föreningen erbjuder dessutom flera mervärden med b.la. fräsch tvättstuga, övernattningslägenhet samt goda möjligheter till parkering. Varmt välkommen på visning.

Förening

Brogatan 45A

Förening

Brf Byggmästaren i Halmstad

Allmänt om föreningen

Brf Byggmästaren ligger på ett central läge med adresserna Brogatan 45, 45A samt Skepparegatan 2. Föreningen äger fastigheten Bärnstenen 17 och dess hus uppfördes 1955. Föreningen består av 27 bostadsrätter samt 7 st lokaler (samtliga uthyrda 2020-10-19). Föreningens hus är fullvärdeförsäkrade i IF. Föreningen har avtal med PART Fastighetsförvaltning gällande ekonomisk- och teknisk förvaltning. Titta gärna in på föreningens hemsida: http://brfbyggmastaren.se/

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till bostaden följer ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. I källarplan finns även cykelförråd. Tvättstuga finns med 4 st tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp/rum med mangel. Liten verkstad finns för föreningens medlemmar. Övernattningslägenhet finns till föreningens gäster. Denna inrymmer fyra sängplatser. Kostnad är 200:- för första natten och sedan 150:- per påföljande natt. Trädgårdsmöbler och gasolgrill finns i trädgården. Gemensamma soputrymmet finner du på gården vid "carporten." Här kan du källsortera hushållssopor, tidningspapper, plast, glas, batterier, kartonger och metallburkar. Soputrymmet är låst för att undvika att utomstående utnyttjar det.

RENOVERINGAR
I dagsläget inget planerat förutom sedvanligt underhåll.
2019 - Nytt torkrum och ventilation till hyrda lokaler
2016 - Nytt staket/plank och cykelgarage. Uppfräschning av trädgården.
2015 - Gästlägenhet.
2013 - Renovering av balkonger.
2010 - Renovering trappuppgångar.
2009 - Renovering av tvättstuga.
2005 - Nya elcentraler samt 3-fasuttag i kök.
1997 - Renovering av alla badrum samt byte av avloppsstammar och vattenledningar.
1994 - Byte av avloppsstammar och vattenledningar i samtliga kök.
1993 - Byte av lägenhetsdörrar.
1991 - Byte till 3-glas isolerfönster.

TV & INTERNET
Kabel-TV (basutbudet) ingår i avgiften.
Bredband via fiber finns men avtal tecknas och bekostas separat av den som bor (Bredbandsbolaget, ComHem).

PARKERING
Föreningen har 7 garage och 6 carport. Här tillämpas separat kö.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI SAMT PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande 2020-10-19: Föreningen anser sig ha god ekonomi och i dagsläget finns inga planer på att ändra avgiften. Merparten av föreningens hyresgäster till lokalerna har en mångårig historia i föreningens hus vilket get goda intäkter till föreningen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Halmstad firade 2007 700-års jubileum. Stadens långa historia märks av vid en promenad genom staden med sin arkitektur från flertalet olika epoker med kulturhistoriska byggnader som Norre Port, Halmstad Slott och S:t Nikolai kyrka. För den historiskt intresserade syns de gamla vallgravarna och de pittoreska husen från en tid långt före vår. Stadens gedigna historia kännetecknas även av flera olika maktkamper där Halmstad turades om att tillhöra Sverige och Danmark. Att bo i centrala Halmstad ger dig en behaglig vardag. Det mesta nås till fots, cykel, bil eller buss. I city finns flertalet trevliga caféer, personliga butiker, bra restauranger, nattliv och puls. Från tidig vår till sen höst finns flertalet uteserveringar öppna som erbjuder olika former av mat och dryck. Vilken blir din favorit? För den aktive finns flertalet träningsanläggningar i city med varierande öppettider. På Galgberget finns även bra motionsslingor med en vacker vy mot havet och ner mot centrum och önskas en tur vid havet kan vi varmt rekommendera Prins Bertils stig som tar dig hela vägen ut till Tylösand. Inom 20 minuter nås ett dopp i havet vid Tylösand, Östra stranden eller Västra stranden. Under sommarmånaderna finner du här olika aktiviteter såsom Afterbeach, minigolf och mysiga restauranger vilket uppskattas av både semesterfirare som halmstadborna själva. Under soliga och varma sommarkvällarna fylls parker med människor som vill grilla och umgås. Studenter som studerar på Högskolan i Halmstad tar med lätthet cykel eller buss ner till campus eller det vackra Stadsbiblioteket med en vacker vy precis vid Nissan. För den som pendlar med tåg nås även Halmstad station snabbt och smidigt med cykel eller en kort promenad.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter