Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bissmarksgatan 10

Centrum Halmstad

1 875 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bissmarksgatan 10

Antal rum 2 rum
Boarea 45,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 34
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 875 000 kr utgångspris
Avgift: 2 127 kr/mån inkl. värme, vatten samt fiberanslutning.
Andel i föreningen: 2,27%
Driftskostnad 1 080 kr/år
varav
Försäkring: 1 080 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1942
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 9 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
HALL
Välkommen in till något utöver det vanliga. Chanserna är sällsynta så ta nu tillfället i akt! Här erbjuds 45 välplanerade kvadratmeter ett stenkast från stadens puls. Direkt till vänster finns en stor garderob med gott om utrymme för förvaring av ytterkläder och skor. På golvet ligger en snygg och slitstark ekparkett på samtliga ytor. Väggar och tak är vitmålade. I hallen finns även två små mindre klädkammare, perfekt för förvaring.

KÖK/VARDAGSRUM
Direkt till höger om entrén öppnas det stora och moderna vardagsrummet med nyinstallerade köket upp. Köket (IKEA, 2017) är påkostat med goda förvaringsmöjligheter. En köksö avgränsar köket med vardagsrummet och är den naturliga mötesplatsen för den med stort socialt umgänge. Köksön är platsbyggd och innehåller flertalet smarta förvaringslösningar. Kökets samtliga luckor är vita och har mjukstängande funktion. Bänkskivan är av slitstarkt laminat och över diskhon sitter ett snyggt stänkskydd av samma skiva samt en ljusskena har installerats. Köket innehåller: induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd ugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin samt integrerad kombinerad kyl och frys.

Via vardagsrummet nås den underbara balkongen med en härlig vy mot lummiga Gunillaparken med stadskärnan som bakgrund. Här erbjuds sol från morgon till eftermiddag!

SOVRUM
Sovrummet är det gamla köket och som revs 2017. Detta har gjort att ett riktigt sovrum har skapats(från tidigare sovalkov i vardagsrummet) med bra möjligheter till förvaring. Fönstret ut mot innergården ger ett härligt ljus och rymd till bostaden. Ny ekparkett 2017.

BADRUM
Det fräscha helkaklade badrum erbjuder dusch, wc, handfat, spegel, badrumsskåp, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare (LG, 2018).

Samtliga renoveringar och installationer i bostaden är utförda av fackman.
Stans bästa tvåa? Mitt i centrala Halmstad med stadens puls strax utanför dörren erbjuds möjligheten till en bostad med något utöver det vanliga. Bostaden fördelas över 45 m2 och erbjuder nytt kök från 2017, stort separat sovrum, fräscht badrum med tvättmöjlighet samt en himmelsk balkong med vy mot vackra Gunillaparken. Förutom ett toppenboende får du en kanonlåg avgift på 2 127 kr/månaden! Välkommen att boka din personliga visningstid.

Förening

Bissmarksgatan 10

Förening

Brf Bromsen 2 i Halmstad

Allmänt om föreningen

Brf Bromsen 2 i Halmstad ligger granne med natursköna Gunillaparken, mitt i centrala Halmstad. Föreningens hus byggdes 1942 och har under den senaste tioårsperioden upprustats rejält. Föreningen äger fastigheten Bromsen 2 och är fullvärdesförsäkrad i Moderna Försäkringar. Föreningen består av totalt 36 st lägenheter och en lokal. Lokalen är sedan lång tid tillbaka uthyrd till en verksamhet.


ÖVRIGA UTYRMMEN
I källaren finns ett förråd som tillhör lägenheten. Tvättstuga bokas efter behov via lapp bredvid dörren. I tvättstugan finns 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt 2 torkrum. Hushållsavfall läggs i kärl och källsortering görs enklast vid parkeringsplatserna utmed Norra Station.

RENOVERINGAR
Kommande: Inga större renoveringar är planerade förutom sedvanligt underhåll.
Utförda:
2016 - Nya porttelefoner, bågnande källarväggar har rätats upp, ny belysning i källarentréer samt LED-lampa har installerats, inoljning av alla fönster och balkongdörrar.
2015 - Nytt tak
2014 - Klinker källare
2011 - Balkonger
2006 - Nya Säkerhetsdörrar, postboxar samt renovering trapphus.
2005 - Stambyte
80-talet fönster/balkongdörrar


PARKERING
Föreningen tillhandahåller 12 st fria parkeringsplatser i mån av plats. Parkeringskort tillämpas (1 st per lägenhet).
Parkering mot avgift utmed Bissmarksgatan och i närområdet samt parkeringshus Radioplan. Boendeparkering tillämpas. Läs mer på: www.halmstad.se

TV & INTERNET
Fiber via Telia är indraget till lägenheterna. Valfri hastighet tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.
Ett grundutbud TV ingår (via antenn) i avgiften. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas detta av den enskilde medlemmen.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring samt det obligatoriska bostadsrättstillägget.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Efter samtal med föreningens ordförande 2018-05-28: Föreningen anser sig ha mycket god ekonomi. Det finns i dagsläget inga planerade avgiftshöjningar. Senaste höjningen var i juni 2017 med 4%. Efter flera tunga investeringar senaste åren har föreningen höjt 4% varje år. Föreningen anser sig kommit upp i en stabil nivå inför framtiden.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering