Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

ABC-gatan 23

Centrum/öster Halmstad

1 195 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

ABC-gatan 23

Antal rum 1,5 rum
Boarea 34,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Kommentar Halv trappa upp!
Ekonomi Pris: 1 195 000 kr utgångspris
Avgift: 2 494 kr/mån inkl. värme, vatten och fiberanslutning.
Andel i föreningen: 12,77%
Andel av årsavgift: 15,12%
Driftskostnad 2 880 kr/år
varav
El: 1 680 kr (1475 kWh)
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1951
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 25 maj 2020
Energiklass: -
Energiprestanda: 166 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 186 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett förråd i källarplan. I den ekonomiska planen är lägenheten 30 m2. Enligt uppmätning och lägenhetsutdrag är bostaden 34 m2.
HALL
Välkomnande hall med möjlighet att hänga av sig jacka och ställa undan skorna. På golvet ligger en vacker genomgående ekparkett. Väggar och tak är vitmålade,
du slås av den härliga takhöjden på ca 2,6 m och fönster i tre väderstreck sprider ljus, något som ger rymd. Till vänster finns även en liten garderob med möjlighet till förvaring.

KÖK
Trivsamt kök från Marbodal med vita köksluckor och beslag av rostfritt stål. Rikligt med förvaring erbjuds i både över- och underskåp.
Vid fönstret ställs matbordet med plats för stort sällskap. Kökets arbetsbänk är i mörk nyans och bryts snyggt av mot det vita kaklade stänkskyddet.
Kapitalvarorna är från Siemens och består av: spis med häll, spisfläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin.

BADRUM
Det mycket fräscha badrummet är helkaklat med mörkt klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet har utrustat med golvvärme för maximal komfort. Dessutom finns dusch med vikbara dörrar av glas, wc, kommod samt spegel med belysning.

RUM
Stort möblerbart rum. Dessutom finns det en flyttbar garderob till förvaring utav kläder. Rummet möbleras med fördel efter behov och du får både plats med en större säng samt soffgrupp om så önskas. Med lätthet finns möjligheten till enkelsäng, skrivbord och mindre soffgrupp, välj själv!

Välkommen till detta toppenboende med låg månadskostnad.

Utmärkt studentboende!

Söker du ett perfekt studentboende? Med absolut närhet till både Högskolan i Halmstad och city finns detta hem i familjär förening. Bostadens yta fördelar sig över 34 m2 med stilrent och modernt kök från Marbodal, helkaklat badrum med golvvärme samt möblerbart rum.
Fönster i tre väderstreck ger rikligt med ljusinsläpp. I den gemensamma trädgården kan eftermiddagar och kvällar spenderas med grill och gott sällskap. Allt detta till en låg avgift.
Välkommen att boka din personliga visningstid.

Förening

ABC-gatan 23

Förening

Bostadsrättsföreningen Abc-gatan 23

Allmänt om föreningen

Med närhet till Högskolan i Halmstad och centrums puls ligger Brf ABC-gatan 23. Föreningen består av 5 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger fastigheten Halmstad Galeasen 10 och 2015 ombildades huset till bostadsrätter. Föreningens hus är byggt ca 1950. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad hos IF. Föreningen har avtal med PART fastighetsförvaltning om att sköta ekonomisk och teknisk förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren finns tvättstuga samt torkrum, behöver ej bokas utan fritt fram att användas. I källarplan finns även ett förråd som tillhör lägenheten. Cykelförråd i garaget. Den trevliga trädgården finns till samtliga medlemmars förfogande. Grill och trädgårdsmöbler finns att tillgå. Föreningens gemensamma ytor sköts av medlemmarna själva med rullande schema. Detta innebär medlemmarna ansvar en månad i taget för gräsklippning och trappstädning. På så sätt sparar föreningen pengar att nyttja till annat. Föreningen hyr i dagsläget ut ett förråd i källarplan för 700kr/mån.

RENOVERINGAR
Kommande: Takräcke på taket. Byte av staket. OVK.
Radonmätning har utförts. Fråga ansvarig mäklare för mer information.
Inga planerade renoveringar förutom sedvanligt underhåll.
2020 - Spolning av avloppsstammarna. Energideklaration upprättats. Byte av blandare i gemensamma utrymmen.
2015 - ROT-renovering (stammar och elledningar).
2005 - Tak
1998 - Fönster

TV & INTERNET
Fiber via Halmstad Stadsnät. Den enskilde medlem får teckna och bekosta valfritt abonnemang för TV & Internet.

PARKERING
Föreningen förfogar över två parkeringsplatser. Kostnad 70kr/mån. I dagsläget är dessa uthyrda. Separat kö tillämpas. Gratis parkering utmed vägen i området.

FÖRSÄKRING
Varje medlem skall teckna valfri hemförsäkring samt bostadsrättstillägg.

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande 2020-06-08: Föreningen diskuterar att höja avgiften med ca 5%, främst då de aldrig höjt avgiften sedan ombildningen och kunna stärka kassan. Inget formellt beslut fattat.


Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2018-08-02. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Centrala Öster Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger den snart helt nya Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och snart även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum kommer när det står klart bli knytpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter