Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Elin Wägners Gata 19

Fruängen-Hägersten Hägersten

1 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Elin Wägners Gata 19

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 28,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 019-026-0078
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr som utgångsbud
Avgift: 1 855 kr/mån Inkl. värme & VA
Andel i föreningen: 0,23%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1958
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 30 september 2020
Energiklass: -
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Mannekängen 2

HALL

Välkomnande hall med bra plats för avhängning av ytterkläder. Direkt möts ni av ett generöst ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. I hallen finner ni bra med förvaring i form av vägghängda skåp i vitt. Vitmålade väggar som kombineras med stilrent golv, vilket är genomgående för hela bostaden.

ALLRUM

Rymligt allrum som bjuder på lättmöblerade ytor i genomgående gott skick. Här kan ni enkelt möblera med både sovdel och sällskapsdel. Stora fönsterpartier som tillsammans med de vitmålade väggarna skapar en ljus och rymlig känsla. Insynsfritt läge med utsikt över grönska. Plats att möblera med matbord.

KÖK

Renoverat kök med genomgående moderna och stilrena materialval. Här finner ni generöst med förvaring bakom över- och underskåp i vitt. Bra maskinell utrustning: häll, ugn samt kyl/frys integrerad i skåpinredningen.

BADRUM

Renoverat dadrum som bjuder på stilsäkra materialval. Vitt kakel som kombineras med klinker i grått. Badrummet är inrett med: dusch, wc , handdukstork samt handfat med kommod och spegelskåp ovan.

Välplanderad 1:a i genomgående gott skick!

Varmt välkommen till denna väldisponerade bostad på populära Elin Wägners gata. Bostaden bjuder på lättmöblerade ytor i genomgående gott skick. Allrum med plats att möblera med sällskapsdel och bred säng. Här finner ni stort fönsterparti som ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Insynsfritt läge med grönska utanför fönster. Välplanerat kök med generöst med förvaring samt bra maskinell utrustning. Intill köket skapas en naturlig plats för matbord. Renoverat badrum samt hall med bra förvaringslösningar. Här flyttar ni in i en välskött fastighet och förening med trevliga innergårdar, bastu, festlokal och parkeringsplatser. Varmt välkommen på visning !

Förening

Elin Wägners Gata 19

Förening

BRF Elin Wägners gata

Allmänt om föreningen

Föreningen består av flera bostadshus om 3-4 våningar. Det finns totalt 27 portar, 185 bostadsrätter samt 20 stycken hyresrätter. (dold tillgång) Det finns 4 lokaler för uthyrning i föreningen. Föreningen bildades år 2004 och köpte fastigheterna år 2007.
Läs mer på föreningens hemsida www.elinwagnersgata.se

Tv och bredband

Medlemmar i föreningen kan beställa bredband, IP-Tv och IP-telefoni från Ownit till rabatterat pris:
100/100 Mbit/s för 119 Sek per månad.
500-1000/500-1000 Mbit/s för 299 Sek per månad.
Vid beställning av bredband ingår månadsavgiften för IP-telefoni, men du behöver då köpa en tjänstefördelare från Ownit för att nyttja tjänsten. För övriga tjänster, se aktuella priser på Ownits hemsida.

Parkering

Föreningen har 78 parkeringsplatser varav 39 har tillgång till el. Av dessa platser är det 24 stycken som har möjlighet att ladda elbil. Utöver parkeringsplatser har föreningen 37 garageplatser. Föreningen har också fyra gästplatser samt två publika parkeringar för laddning av elbil. Platsen är endast avsedd för laddning av el/hybridbil. Platsen är publik för boende samt gäster till boende enligt instruktion vid parkeringsplatsen.

Hyran för garage är 575 kronor/månad respektive 675/mån för det något större garaget. Hyra för p-plats är 175 kr/mån, önskar man ha tillgång till elstolpe så kostar det 250 kr/mån. Till garageplatserna är det för närvarande kö. Kontakta Österdahls Fastighetsförvaltning AB vid intresse av parkering/garageplats så placeras ni i kön.

Föreningen disponerar även en gästparkering med 4 p-platser för korttidsparkering vid gaveln EWG 47.

10 st parkeringsplatser för MC finns belägna utanför EWG 13-15 (3 st), vid gaveln EWG 27 (3 st) samt vid framsidan av sophuset EWG 47 (4 st). Alla registrerade 2-hjulingar betraktas som betalningsskyldiga. Priser helår (sommar+vinter) är 1 250 kr och sommarparkering 750 kr. Vintertid finns det fem inomhusparkeringar i garage.

Renoveringar - utförda och planerade

1990- Nyinstallation av radiatorventiler
1993- Renovering av balkonger
2000- Uppförande av tre fristående hus för sophantering och källsortering
2004- Reparation av taken
2004- Nya tvättmaskiner och tumlare installerade i tvättstugorna
2010- Fasad/Tak/Balkong-renovering har påbörjats 2010 och färdigställts under 2011
2010 Garageportar
2010- Asfalteringsarbeten av gården
2010- Barnvagnsramp har installerats
2010- Lekparker har uppgraderats
2008 Brukareavtal med Hägersten - Liljeholmens stadsdelsförvaltning, med rätt att utföra landskapsvård, beskärning av buskar samt slyröjning.
2011- Målning av belysningsstolpar och entréer.
2011- Omfattande återplantering har skett i trädgården.
2011- Nybyggnation av grovtvättstuga har skett
2012- El installation på vindarna
2012- Ombyggnation av belysningsstyrning samt styrning till portar
2012- Iordningställande av föreningens lokal
2014- Stentrappan vid Elin Wägners gata 47 renoverats 2015 Stambyte avklarat i samtliga fastigheter.
2015- Nya entrépartier installeras
2017 installerades fiber och nytt passersystem.

Övrigt

I föreningen finns det två tvättstugor som kostnadsfritt står till medlemmarnas och hyresgästernas förfogande. De är belägna på Elin Wägners Gata 4 och 25. Det finns dessutom en grovtvättstuga, boulebana, lekplatser, grovsoprum, samt cykelrum.

Gårdsplats/innergård
Föreningen har fyra stycken grillplatser som står till medlemmarnas förfogande.
Bokningslistor till dessa finns i portarna 6, 7, 27 och 47.

Gemensamma utrymmen
Bastun finns på baksidan av huset vid port 47A. Bokning sker digitalt.

Bastun är möjlig att boka alla dagar i veckan. Ett pass avser tre timmar och bastun är bokningsbar från klockan 07:00 och sista passet avslutas 22:00. Tänk på att bastun inte är uppvärmd vid start utan kräver ca en timme för att bli varm. Det är bara möjligt att ha en aktiv bokning åt gången, vilket innebär att nytt tillfälle kan bokas först när bokningen är använd. Bastun kostar 50 kronor per pass att hyra.

Föreningslokalen 47A
Önskar ni ha fest, barnkalas, filmkväll eller liknande för ett större sällskap går det bra att boka föreningslokalen. I lokalen finns det mesta man kan behöva för en trevlig sammankomst såsom stolar, bord, porslin, bestick samt kylskåp att låna. Kostanden är 200 kr/dygn.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Närservice

I Fruängen Centrum finns all tänkbar service såsom post, apotek, bibliotek, systembolag, livsmedelsbutiker mm. Är du sugen på något gott att äta i Fruängen Centrum finns olika caféer och restauranger att tillgå, bl. a. den populära Erssons Fisk & Deli

Kommunikation

Bostaden är belägen med närhet till Fruängen Centrum där ni bl. a. finner Fruängens tunnelbana (röd linje) som tar dig till Stockholms Centralstation på ca. 15-20 min. Från Fruängen Centrum går även flera anslutande busslinjer, t.ex. buss 144 mot Gullmarsplan, buss 173 mot Skärholmen via IKEA (Kungens kurva) och buss 173 mot Skarpnäck via Älvsjö, där anslutande pendeltåg finns. När tunnelbanan inte är tillgänglig finns även nattbuss 192 som trafikerar Stockholms Centralstation - Fruängen. För dig som är bilburen tar du dig lätt ut på de större trafiklederna och in till City på ca. 15 min.

Övrigt

I området finns även idrottsanläggning, vårdcentral samt folktandvård. I närheten till bostaden finner ni Långbro Park med det välkända Långbro Värdshus i regi av Fredrik Eriksson, känt för sin goda mat och härliga miljö. Här finner ni vackra promenadstråk och för den badsugne finns badplatser kring Långsjön och Mälaren, dit du cyklar på ca. tio minuter. I nordvästra delen av Fruängen ligger Mälarhöjdens Idrottsplats. Idrottsplatsen har en inbyggd ishall, inom-/utomhusbanor för tennis och utomhusarena för friidrott och fotboll.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter