Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Maskrosstigen 19

Bränninge Habo

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Maskrosstigen 19

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 55,00 kvm
Enligt ekonomisk plan

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr D22RG
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Kommentar Egen entré via loftgång
Ekonomi Avgift: 3 140 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och sopor. Hushållsel, tv, telefoni och bredband debiteras bostadsrättshavaren separat.
Andel i föreningen: 2,75%
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Kommentar Observera att driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på två vuxna i hushållet.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd beläget på gården.
HALL
Via egen entré från loftgång nås hallen. Här finns yta för avhängning av ytterkläder direkt till till vänster innanför entrén. Ytterligare förvaring erbjuds via en garderob placerad rakt fram. På golvet ligger ekmönstrad laminat och väggarna är vita.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE
Till vänster från entrén sett ligger bostadens rymliga förråd som idag nyttjas som ett praktisk hemmakontor. Ett optimalt utrymme att inreda och utnyttja efter önskemål och behov.

KÖK
Lägenhetens kök är beläget till höger från entrén. Här går luckorna i vitt och kombineras med grått kaklat stänkskydd samt ljus, ekmönstrad laminatbänkskiva. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, fläkt, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Matplats för 4-6 sittande gäster. På golvet ligger ekmönstrad laminat och väggarna är vita.

VARDAGSRUM
Genom den öppna planlösningen binds kök och vardagsrum samman på ett socialt sätt. Tack vare fönster i tre väderstreck får rummet ett härligt ljusflöde och här finns plats för soffa med tillhörande möblemang. På golvet ligger ekmönstrad laminat och väggarna är vita.

BALKONG
Från vardagsrummet nås balkongen i härligt västerläge. Här finns gott om plats för utemöblerna och tack vare läget är solchanserna goda. Sommartid blir detta verkligen en förlängning av det redan väl tilltagna vardagsrummet.

BADRUM
Mycket väl tilltaget badrum utrustat med tvättmaskin, handfatskommod, spegel med glashylla, wc samt dusch bakom duschväggar i klarglas. Badrummet är även förberett för torktumlare. På golvet ligger grå plastmatta och väggarna är vitkaklade.

SOVRUM
I sovrummet finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt goda förvaringsmöjligheter tack vare två st helgarderober. På golvet ligger ekmönstrad laminat och väggarna är vita.

Äntligen ledigt en trappa upp!

Nu finns möjlighet att förvärva en av de nyproducerade lägenheterna på härliga Bränninge i Habo! Här stod husen inflyttningklara så sent som hösten 2018 så känslan av nytt sitter verkligen kvar i väggarna. Den aktuella lägenheten nås smidigt via trappa och egen entré från loftgång. Läget längst ut i längan är toppen och att komma upp på andra våningen innebär extra ljusflöde, bättre utsikt och mindre insyn. Standarden i lägenheten är genomgående mycket hög och materialvalen känns moderna men samtidigt tidlösa. Ytorna är välplanerade och här finns goda förvaringsmöjligheter tack vare flera garderober samt en rymlig klädkammare. Ytterligare förråd finns i separat byggnad på gården. Balkongen i väst bjuder på goda solchanser och gott om plats för utemöblerna. Dessutom blir loftgången en extra-balkong och en perfekt plats att inta morgonkaffet på soliga dagar. TV och bredband fixas smidigt via fiber precis som sig bör i en modern lägenhet.

Här bor du i lugna omgivningar och med naturen tätt inpå. En kort promenad eller cykeltur tar dig till centrala Habo med alla tänkbara bekvämligheter. Du som har bil kan smidigt parkera den i carport i nära anslutning till bostaden alternativt på omkringliggande gator. Goda kommunikationer från närliggande busstation.

Sammanfattningsvis är detta en modern bostad för ett bekvämt liv i natursköna omgivningar.
Varmt välkommen på visning!

Förening

Maskrosstigen 19

Förening

Brf Boklok Västra Ängen

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar fastigheten Habo Bränninge 1:70 i Habo kommun med äganderätt. Föreningen består av 32 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Bostäderna fördelas på 8 st huskroppar med 2 våningsplan, entré via loftgångar. Föreningens medlemmar kommer att kunna nyttja en delvis möblerad pergola. Första inflytt i september 2018.

Tv och bredband

Samtliga av föreningens lägenheter är anslutna till fibernät.

Parkering

Föreningen disponerar 32 carportplatser (300 kr/månad) 1 handikapp- och 5 gästparkeringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bostadsområdet ligger ca 1.5 km söder om Habo centrum. Här ligger villor blandat med radhus. Habo är ett blomstrande samhälle med alla tänkbara bekvämligheter i alldeles lagom format. Här blir livet enkelt och det är en sann idyll för såväl gammal som ung.

Närservice

I Habo centrum finns livsmedelsbutik, kläd- och inredningsbutiker, systembolag, frisörer, bokhandel, bageri, bibliotek, bank, med mera. Även på Kärrsområdet vid södra infarten till Habo finns det en hel del handel, t ex byggvaruhus och sportbutik. I Habo finns det en vårdcentral som tillhör landstingets egna vårdcentral Bra Liv. I angränsning till vårdcentralen finns det också ett apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer med både buss och tåg från centralstationen och omkringliggande busshållplatser. I stort sett varje timme går det ett tåg i vardera riktning mot Nässjö och mot Skövde. Från Habo busstation går det också halvtimmestrafik in mot Jönköping med linje 101. För att komma till Mullsjö väljer du antingen tåget eller linje 116.

Övrigt

I Habo kommun finns det fyra skolområden och de flesta skolorna ligger i tätorten. På Bränningeområdet finns Bränningeskolan som är en låg- och mellanstadieskola. Högstadiet går eleverna i Hagabodaskolan som ligger i Habo centrum. Det finns gott om förskolor i kommunen. I Lilla Bränningen ligger Ur och Skur Oxdragaren och i närheten av Bränningeområdet ligger även Solhöjdens förskola, Bränninge förskola, Bäckgatans förskola samt Solstrålens förskola som är fristående. http://www.habokommun.se/Barn--utbildning/

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering