Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Solventilsgatan 3

Kvillebäcken GÖTEBORG

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Solventilsgatan 3

Antal rum 2 rum
Boarea 65,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 41201
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 437 kr/mån inklusive värme, vatten, kabel-tv och bredband.
Andel i föreningen: 0,92091%
Andel av årsavgift: 0,92671%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015-2016
Energideklaration
Utfärdad den 5 maj 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 82 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Kvillebäcken 76:2
Låt dig välkomnas av den trivsamma känsla som omsluter bostaden. I hallen finns gott om förvaring i form av garderober som håller hallen prydlig. Väggarna är ljusa och golvet är klätt med ekparkett som löper genom hela bostaden. Vidare in når ni vardagsrummet vars rymd ger plats för olika möbleringsalternativ där större soffgrupp med enkelhet får plats. Väggarna är vita vilket ger en vilsam bas att inreda efter. Det stora fönstret släpper in ljuset som får sprida sig fint i rummet. Härifrån tar ni er ut på den mysiga, inglasade balkongen i härligt söderläge som blir som ett extra rum under sommarhalvåret.

Köket är trivsamt och påkostat med vita spegelluckor med spotlights ovanför som ger ett stilrent och tidlöst intryck. Den ljusa bänkskivan harmoniserar fint med det vita kaklat i liggande fattning. Här finns gott om plats för den matglade att förbereda allt från enklare frukostar till lyxigare kvällsmenyer. Maskinell utrustning i form av integrerad ugn, spis, spisfläkt, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Intill fönsterpartiet ges naturlig plats för matgrupp för många gäster, mysigt att kunna avnjuta trevliga måltider i goda vänners lag. Köksön utgör kökets mittpunkt och blir den självklara samlingsplatsen när minglet drar igång.

Sovrummet ligger rofyllt placerat och har plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt kontorshörna för den som kanske jobbar hemifrån. Även här finns garderober för klädförvaring.
Badrummet är helkaklat med vitt kakel i kombination med grå klinker på golvet. Här finns toalett, handfat i kommod, spegelskåp med belysning samt dusch med vikbara glasdörrar. Här erbjuds även en tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ovanför finns en avlastningsbänk och väggskåp för ytterligare förvaring. Här finns även ett fönster som generar ett härligt ljus om dagarna.

Välkommen att höra av dig!

Genomgångstvåa i hjärtat av nya Kvillebäcken!

I hjärtat av Kvillebäcken välkomnas ni till en välplanerad tvåa. Interiört väntar ljusa ytskikt och rymliga ytor som möjliggör olika typer av möblering efter personligt tycke och smak. Här bor du med fönster i två väderstreck och den mysiga balkongen i härligt söderläge! Underbart att slå sig ner och njuta när som helst på dagen. Genomgående är den trivsamma känsla som gör sig väl påmind i bostadens samtliga rum.

Här finner ni ett härligt och bekvämt boende i expansiva kvarter. Njut av en promenad i Hisingsparken eller slå er ner på något mysigt café i närheten. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum, matbutiker, caféer, restauranger och gym. Goda kommunikationsmöjligheter, både via buss och spårvagn.

Förening

Solventilsgatan 3

Förening

Brf Pärllöken

Allmänt om föreningen

Brf pärllöken
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och bildades 2013.
Samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Till föreningen hör adresserna Solventilsgatan 1-5 udda nummer.
Rundbäcksgatan 4 och penselgatan 14.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till digital-TV och bredbandstelefoni via Comhem.

Parkering

I föreningen finns 45 st garageplatser som kan hyras till en kostnad om 1055kr/månad.
Föreningen har även 9 MC-platser i garaget som kan hyras till en kostnad för 555kr/månad.
I dagsläget finns lediga MC-platser medans det är kö på bilplatserna.
Via Ivar Kjellberg Fastighets AB finns det möjlighet att hyra garageplats på Rundbäcksgatan 10 samt Solventilsgatan 8 till en kostnad om ca 1150 kr/månad.
För information om aktuella lediga platser vad vänligen ring 031-428400 eller gå in på deras websida www.kjellberg.se/parkering.

Renoveringar - utförda och planerade

2016 installerades bryt/inbrottsskydd på dörrar samt kameror i garage och soprum.
2017 byggdes cykelförråd om till MC-platser.
2018 utfördes 2 års-garantibesiktning av byggnaderna.
2019 byttes trapphusbelysning till LED.
2020 utfördes energideklaration.

En 5-årsbesiktning av byggnaderna samt en OVK-besiktning planeras år 2021. Inga vidare beslut tagna i dagsläget. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2017-2046.

Övrigt

Informationen ovan är tagen från styrelsen samt föreningens årsredovisning samt stadgar.
Vi råder dig alltid som köpare att kontrollera fakta som är viktigt för dig.
MOHV ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Senast kontroll utfördes 2020-11-26

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen köpte fastigheten 2015 (äger marken).

Området

På Centrala Hisingen och Kvillebäcken finns allt du kan behöva, en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga landshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt. Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer etc. På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor och turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Närmaste spårvagn hittar du på Vågmästareplatsen, någon minut bort. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter