Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Norra Skeppspromenaden 3

Eriksberg Göteborg

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Norra Skeppspromenaden 3

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 93,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 371
Våning 7 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 095 000 kr utgångspris
Avgift: 5 309 kr/mån
Andel i föreningen: 1,64%
Andel av årsavgift: 1,65446%
Driftskostnad 400 kr/år
varav
El: 250 kr
Försäkring: 150 kr
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Flexibelt
Två balkonger, öst och väst.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2001
Energideklaration
Utfärdad den 3 april 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 1454 kWh/m² och år
Fastighetsbet. GÖTEBORG SANNEGÅRDEN 28:13
Redan innanför tröskeln slås du av, detta är ett hem utöver det vanliga. Bostaden är uppdelad där du har en social del för dina gäster och en privat. Direkt i hallen ligger mörkt klinker som sedan övergår till ekparkett golv, vilket är genomgående för hela bostaden. Skjutdörrsgarderob finns för förvaring av ytterkläder och skor.

Kök och vardagsrum öppnar upp sig i en öppen planlösning. Köksön blir hjärtat i rummet, den naturliga samlingspunkten. Varje detalj i köket är väl val och inger en lyxig känsla. Stor spishäll är integrerad i köksö. Köksfläkten är smart dold när den inte används genom ett enkelt knapptryck. På arbetsytorna ligger ljus stenskiva som harmoniserar med skimrande mosaikkaklet. Vitvaror i rostfritt. Du finner kyl och frys, ugn, mirco och som pricken över i, vinkyl. Matplatsen har sin naturliga plats invid fönstren. Vy över innegården och du ser bort mot Sörhallsberget, där du kan följa årstiderna i trädens kronor.

Vardagsrumsdelen har gott om plats för en större soffgrupp. Fönster i tre väderstreck gör rummet ljus och harmoniskt. Utgången till bostadens balkong i västerläge. Inglasningen förlänger året på balkongen från tidig vår till sen höst.

Från den sociala delen av bostaden leds du vidare till det mindre rummet. Ett rum perfekt som sovrum, gästrum eller arbetsrum. I direkt anslutning finns gästtoaletten. Helkaklat i mörka toner. Vidare hittar du handfat, spegel och wc.

Längst in i korridoren öppnar master bedroom upp sig i härlig rymd. Fönster i två väderstreck låter rummet bada i ljus. Gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns en walk in closet för den stilsäkre.
Utgång till bostadens andra balkong. Utsikten är svårslagen över Göta Älv och takåsarna på grannhusen. Belägen i söder kan du här njuta av solen under hela dagen.

I direkt anslutning till master bedroom finns bostadens stora badrum. Inrett i sobra toner ger en lyxig hotellkänsla. Två handfat är integrerade i kommod med tillhörande spegel. Dusch med handdukstork på armlängds avstånd. Bakom skåpsdörrar finns tvättstapel med tvättmaskin och torktumlare. Du har också flertalet skåp och lådor för förvaring. I taket finns spotlights.

Fri vy över Göta Älvs strömmande vatten och Göteborgs siluett i horisonten

På denna högt belägna plats i huset får du det alla kräsna köpare letar efter. Fri vy över Göta Älvs strömmande vatten och Göteborgs siluett i horisonten. Ett helt unikt hem där tanke har lagts bakom varje materialval och skräddarsydda lösningar. Sobra toner är genomgående och förstärker ljusinsläppet från generösa fönster. Kvällstid, är stämningen något alldeles extra när ljusen glittrar från båtar i hamnen och på Älven. Utsikt, rymd och elegans. Om du anser att personlighet är hemmets viktigaste inredningsdetalj är det definitivt här du ska bo.

Bostaden ligger i privat läge invid den träskodda kajpromenaden. I området finns trevliga promenadstråk både vid vattnet och i omgivande natur. Norra Älvstranden är en växande stadsdel som har fått en speciell plats i många människors hjärtan. Hit söker sig både turister och göteborgarna för att strosa omkring en solig dag, sommar som vinter. Centrala Göteborg ligger endast 10–15 min. bort. Du väljer själv, buss eller båt. Hållplatser finner du ett stenkast från bostaden. Bo med närhet till mataffärer, restauranger, träningsanläggningar och goda kommunikationsmöjligheter både via buss och båt.

Längre tillträde är möjligt om så önskas. Kontakta mäklaren för mer info.

Förening

Norra Skeppspromenaden 3

Förening

BRF Fyrtornet

Allmänt om föreningen

BRF Fyrtornen är en äkta bostadsrättsförening på Eriksberg med 58 bostadsrättslägenheter.


Gemensamt i föreningen finns: Tvättstuga, övernattningslägenhet (150kr/natt)

Tv och bredband

Com hem levererar till huset. Tv ingår i avgiften.

Parkering

Garage under huset 900:-/månad. Här finns laddningsstolpar.
Kallgarage vid Sörhallsberget 650:/månad
3 uteplatser vid busshållplatsen

Kö till samtliga platsder

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga planer att sänka avgiften eller höja Januari 2020 var avgiftsfritt och har haft avgiftsfri månad i ett flertal år. Bestäms från år till år vid budgetmöte.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen följer sin underhållsplan. För detaljer, se årsredovisning.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

JA

Området

På Eriksberg blandas modern design med bevarandet från den forma varvstiden. Den blandade arkitekturen i området har bidragit till att många söker sig hit. Här finns bostads-, och hyresrätter, skolor och företag. Det finns ett bredd utbud av restauranger, caféer, hotell med mera som gör stadsdelen spännande och intressant. Här bor ni i en marin miljö med vattnet runt knuten. Sommartid vallfärdar turister hit för att strosa runt längs kajerna och njuta av omgivningen. Flertalet restauranger och caféer ligger längs vägen om hungern slår till. Här bor ni även med närhet till naturen med flera grönområden och promenadstråk. Färjenäsparken lockar både barn som vuxna med stora lekplatser och fotbollsplan. Även Krokängsparken och Sörhallsberget är mysiga alternativ där ni kan plocka med en picknick. För den träningsintresserade finns flertalet gym i området; Sats, Nordic Wellness, Fitness 24/7 samt Friskis och Svettis. Vid Eriksbergs köpcentrum finner ni Coop, apotek, systembolag, pizzeria samt några butiker. För den som vill avjuta en god middag finns välrenommerade restaurang Piga och Tapas By River vid Eriksbergs hamnbassäng.

Kommunikation

Kollektivtrafiken är något utöver det vanliga. Älvsnabben tar er snabbt och smidigt in till city med täta avgångar. Vill man hellre åka buss finns goda förbindelser. Bland annat stombuss 16 tar er smidigt in till centrala delarna av Göteborg. Även andra bussar går så som 58, 99, och 45. För den som gillar motion är det mysigt att bara strosa runt i området eller ta en cykeltur.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter