Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lindholmshamnen 36

Lindholmen Göteborg

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lindholmshamnen 36

Antal rum 2 rum
Boarea 58,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1A 1403
Våning 5 av 6, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 382 kr/mån inklusive värme, bredband, tv och ip-telefoni.
Andel i föreningen: 1,546%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Energideklaration
Utfärdad den 8 augusti 2018
Energiklass: B
Primärenergital: 54 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Göteborg Lindholmen 41:1
Välkommen till denna moderna och ljusa bostad som stod klar så sent som 2018.

Ett boende inrett i skandinaviska toner där varje detalj är vald med eftertanke. Stort ljusinsläpp i kombination med sobra färger ger ett harmoniskt hem. Ytan är bra planerad där generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum inbjuder till fest. Här får du ett trivsamt och påkostat kök i gråa toner, modernt och tidlöst på samma gång. Alla väggar är ljusa och golvet är klätt med en fin ekparkett som löper igenom hela bostaden. Här finns även ett helkaklat badrum utrustat med separat tvättavdelning för att underlätta vardagsbestyren. Från vardagsrummet tar du dig ut till den mysiga balkongen i bästa västerläge. Balkongen blir en härlig förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret med utsikt över Lindholmshamnen, Göta Älv och Göteborgs innerstad i bakgrunden.

Bo i navet i den moderna stadsdelen Lindholmen. Med alla bekvämligheter runt hörnet i ett av Sveriges mes expansiva områden bor du här i ett område med internationella influenser. Centrala Göteborg når du enkelt med en kort busstur eller med färjan rakt över älven. Området kring bostaden utvecklas ständigt och har på kort tid vunnit många hjärtan. En bit bort finns även Backaplan med flera butiker och restauranger som förenklar vardagen. För den som vill ha grönska finns Ramberget en kort promenad bort. Om du hellre stannar på hemmaplan kan du strosa längs med kajen bort mot Sannegården och Eriksberg. Där finns flera caféer och butiker att botanisera i. Här är det enkelt att trivas!

Förening

Lindholmshamnen 36

Förening

Brf Lindholmskajen

Allmänt om föreningen

Allmänt om brf Lindholmskajen:
Föreningen äger fastigheten Lindholmen 41:1 och omfattar två hus i 4-6 våningar på adress Lindholmshamnen 32-38 med totalt 67 lägenheter och två lokaler (Lindholmshamnen 30 och 40). Fastigheterna är uppförda utav PEAB efter riktlinjer för Svanenmärkning. Föreningen påbörjade byggnadsarbetet 2016 kvartal tre och inflyttning planeras v. 38, 39, 41, 42 och 43 under 2018.
Helt klart beräknas området vara 2022.

I månadsavgiften ingår värme, digital-TV, bredband och bredbandstelefoni (grundutbud). Önskar bostadsrättshavaren utökat utbud, utöver föreningens fastighetsavtal, erlägger bostadsrättshavaren avgifter för detta direkt till leverantör.

Gemensamma utrymmen:
Teknikrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, miljörum samt lägenhetsförråd finns i fastighetens källare. Nedkast till sopsug uppförs på fastigheten i nära anslutning till husen.arm- och kallvatten samt hushållsel debiteras bostadsrättsinnehavaren efter verklig förbrukning.

Parkering

28 garageplatser finns möjligt att hyra till en kostnad på 1700 kr/mån för föreningens medlemmar i samfällighetens garage, dessa är redan utdelade efter en turordning som Peab har. Garaget beräknas stå klart 2020.Kölista finns och vid intresse mailas detta till brfgrupp.vast@peab.se Man kan söka parkeringstillstånd via Göteborgs stad för närliggande parkeringsplatser till en kostnad av 700 kr.

Övrigt

Kommunikationer:
Från områdets busshållplats går flertalet linjer som tar dig till centralstationen på mindre än 10 minuter och dessutom trafikerar Älvsnabben området för den som föredrar att ta båten till innerstan.

Informationen ovan är tagen från föreningens styrelse, ekonomiska planen, stadgar.
Vi råder dig som köpare att kontrollera den fakta som är av vikt för dig.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Vid Lindholmskajen kan du strosa längst kajkanterna där du hittar mysiga caféer och flertalet restauranger. I området finns trevliga promenadstråk både vid vattnet och i omgivande natur. Den gamla delen av Lindholmen präglas av grönskande trädgårdar, trähus med få våningar och kullerstensgator. En pittoreskt område som ligger varmt om hjärtat hos många. På Lindholmen växer även en helt ny stadsdel fram i Göteborg Manhattan, med skyskrapan Karlatornet som det nya landmärket. 2021 kommer området stå färdigt med bla. bostäder, restauranger och caféer. Hit söker sig både turister och Göteborgarna för att strosa omkring en solig dag, sommar som vinter.

Kommunikation

Bra kommunala förbindelser till området. Buss 16 går var 5:e minut i högtrafik och tar dig in till city på ca 10 min. Dessutom finns elbussen nr 55 som också tar dig in till city och mängder med andra bussar till stora delar av Göteborg. Skall du över till andra sidan, kan du även ta gratisfärjan över till Stenpiren som går kontinuerligt. När allt står klart skall det även finnas en linbana.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter