Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Långängen 13B

Kvillebäcken GÖTEBORG

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Långängen 13B

Antal rum 5 rum + kök
Boarea 106,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 20
Våning 1, hiss finns
Kommentar Etage i två plan
Ekonomi Avgift: 6 081 kr/mån Inklusive vatten, kabel-tv och bredband. Ett bränsletillägg tillkommer på 1045 kr.
Andel i föreningen: 6,56999%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1984
Energideklaration Finns för närvarande inte
Centralt belägen med grönska som inramning finner du här detta moderna drömboende med insynsskyddad uteplats. Stor eftertanke har lagts bakom materialval, både sett till användning och design. Fönster i två väderstreck ger stort ljusinsläpp och skapar en luftig atmosfär. Ytorna och framförallt uteplatsen inbjuder till festligheter. Här bor du mitt i expansiva Kvillebäcken med allt vad det innebär i form av utbud av service och butiker men även fina parker och strövområden.

Redan när du stiger in genom dörren slås du av ljuset och den trivsamma känsla bostaden präglas av. Glöm vitt, vitt, vitt. Här får du ett hem med karaktär där varje rum går ton i ton men fått sin egen kulör utifrån användningsområde. I hallen är golvet klätt med parkett vilket är genomgående för bostaden. Från hallen leds du in i hjärtat av bostaden där köket är skräddarsytt för att passa den mest kräsna matlagaren. Samtliga val är gjorda med stor omsorg ock skapar på så sätt en modern känsla. Vita luckor får en snygg brytning mot kökets alla gråa och varma toner. Vidare hittar du diskmaskin, fläkt, spishäll, micro samt kombinerad kyl och frys. Matplatsen har en naturlig plats vid fönstret där du har utsikt över uteplatsen och gården. Uteplatsen blir en förlängning av bostaden under sommarhalvåret, Här finns gott om plats för allt man kan önska. Matmöbel eller lounge, odlingar och planteringar samt grill som sig bör. Här hittar du även ett litet förråd för trädgårdsredskap och dylikt.

Vardagsrummets signum är rymd och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här ryms med enkelhet större soffgrupp med tillhörande möblemang. Genom stora ytor kan du själv möblera efter önskemål. Bostaden erbjuder tre härliga sovrum. Master bedroom är beläget på entréplan i anslutning till hallen. Ett rogivande rum med plats för dubbelsäng och sängbord. Längs ena väggen löper en garderobsvägg med gott om förvaring. De andra två sovrummen är även de rymliga och erbjuder olika möbleringsalternativ och användningsområden. Här finns även ett separat tv-rum som kan frigöra yta i vardagsrummet. Plats finns för soffgrupp och tv-möbel. På nedre plan finns även ett rum som idag används som förråd/klädkammare. Detta rum kan med fördel lämpa sig som kontor eller varför inte arbetsrum eller gästrum. Här finns även en separat entré till bostaden så möjligheterna är många. Badrummet erbjuder allt du kan tänkas behöva. Helkaklat och smakfullt inrett i stilrena nyanser. Duschen skiljs av genom glasdörr. Handfat i kommod med tillhörande spegel. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare finns för att underlätta vardagsbestyren.

Välkommen!

Förening

Långängen 13B

Förening

Brf Långängen 13

Allmänt om föreningen

Brf Långängen 13. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 22 lägenheter varav 1 upplåts med hyresrätt. Det finns även 1 hyresrättslokal. Till föreningen hör adresserna Långängen 13 A-B.

Föreningen köpte fastigheten 2003 (äger marken).

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp). Betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift om ca 473 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp).

Föreningens tvättstuga är belägen på källarplan och är utrustad med två tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkrum samt en mangel. I föreningen finns även cykelrum.

Gemensam innergård med utemöbler.

Föreningen anordnar gemensamma städdagar 1-2 gånger per år.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem och Internet via Bredbandsbolaget (Fiber).

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65, fax 031-711 68 15. Du kan även gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa ansökningshandlingar där: www.goteborg.se.

Renoveringar - utförda och planerade

2010 fräschade föreningen upp källaren och ett nytt torkrum uppfördes.
2012 renoverades hissarna och en tvättmaskin byttes ut. Samma år rustades trädgården även upp.
2013 utfördes målningsarbeten av golven i trapphus samt på källarplan. Samma år byggdes en ny dagvattenavrinning upp utanför föreningens lokal samt räcken och staket renoverades.
2014 genomförde föreningen en gruppinstallation av bredband samt målningsarbeten.
2015 byttes porttelefonerna ut.
2017-2018 genomförde föreningen fönsterbyte och takmålning.
2020 Renovering av staket på uteplatserna.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

På centrala Hisingen och Kvillebäcken finns allt du kan behöva, en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga landshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt. Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer etc. På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor och turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. närmsta spårvagn hittar du på Vågmästareplatsen, någon minut bort. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter