Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gustaf Dalénsgatan 3B

Kvillebäcken Göteborg

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gustaf Dalénsgatan 3B

Antal rum 3 rum
Boarea 76,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 32101
Våning 1 av 7, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 398 kr/mån
Andel i föreningen: 0,95453%
Andel av årsavgift: 0,96854%
varav
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018-2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 23 maj 2019
Energiklass: C
Primärenergital: 77 kWh/m² och år

Ljus och härlig 3:a med öppen planlösning och stor uteplats i heta Kvillebäcken

På Gustaf Dalénsgatan 3B väntar en välplanerad 3:a i gavelläge med genomgående stilrena och moderna inslag. Samtliga väggar är vitmålade vilket gör det enkelt att inreda efter. Kök och vardagsrum samsas i en öppen social planlösning och blir den naturliga samlingspunkten. Här finner ni en härlig uteplats i bra läge mot föreningens lugna gård. Sovrummen är väl tilltagna och i en av dom större sovrummen finner ni en rymlig skjutdörrsgarderob. Badrummet följer den moderna trenden i färgval och har en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare.

Bo i navet i den modernaste stadsdelen Kvillebäcken med alla bekvämligheter runt hörnet. Centrala Göteborg ligger endast en kort spårvagnstur över Göta Älvbron. Området kring bostaden är expansivt och har på kort tid vunnit många hjärtan. Backaplan har flera butiker och restauranger som förenklar vardagen. För den som vill ha grönska finns Ramberget inom promenadavstånd.

Förening

Gustaf Dalénsgatan 3B

Förening

Brf Origo

Allmänt om föreningen

Brf Origo är det sista att knyta ihop området Kvillebäcken, Feng shui har varit ett ledord för byggnaden. Innergården ger kvarteret ett påtagligt lugn mitt i en myllrande stadsdel. Brf Origo äger fastigheten Brämaregården 61:8 varpå man uppför tre lamellhus. Föreningen kommer bestå av totalt 113 bostadsrätter och två lokaler. Bostäderna är fördelade på tre huskroppar i fem till sju plan. Till föreningen hör adresserna Borstbindaregatan 17-21, Gustaf Dalénsgatan 3A-E och Långängen 10-12.

Tv och bredband

TV: Telia triple play (tv, bredband & IP-telefoni) ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån. Inom kort kommer det finnas en ledig plats i garaget. Kontrollerat 2019-09-09.

Övrigt

Du som bor här får gångavstånd till all tänkbar service med det sköna stadslivet utanför porten. Saluhallen finns tvärs över gatan och runtomkring finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Vi rekommenderar varmt Ceviche för förföriska smaker från Peru, en god fika på Alkemisten och Juicekällans goda smoothies. Och då har vi bara börjat.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

JA

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter