Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bratteråsgatan 50

Eriksberg Göteborg

3 950 000 kr

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bratteråsgatan 50

Antal rum 3 rum
Boarea 79,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31304
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 950 000 kr utgångspris
Avgift: 4 003 kr/mån Avgiften inkluderar värme, kallvatten och Telia Triple play (tv, bredband och ip-telefoni abonnemangskostnad). 220 kr utav månadsavgiften utgör ett obligatoriskt tillägg för Telia Triple play.
Balkong i sydväst
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2015
Energideklaration Utfärdad
Kliv in i denna välplanerade bostad och slås av den trivsamma känsla som präglar bostaden. I hallen ligger praktisk klinker som sedan övergår i parkett i samtliga rum. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter bakom garderober med skjutdörrar som håller hallen prydlig.

Via en passage leds ni vidare till kök och vardagsrum som förenas i en öppen planlösning. Köket är i stilrent utförande med vita luckor som snyggt smälter samman med det vita kaklet. Här erbjuds gott om förvaring och arbetsytorna är goda. Utrusning bestående av spishäll, spisfläkt, kyl och frys, ugn och mikro i arbetshöjd samt integrerad diskmaskin. Ett litet fönster över diskhon släpper in ljuset som bidrar med mysfaktor. Vid de stora fönstren med låg bröstning kan med fördel ett större matbod placeras så att både familj och vänner ryms. Fönstren och gavelläget gör att ni sitter fritt från insyn med grönska som inramning. I vardagsrummet ryms med enkelhet större soffgrupp med tillhörande möblemang. Ena väggen har en ljusblå ton som harmoniserar med övriga vita.

Den härliga balkongen ligger i soligt syd-västläge där solens strålar nås under dygnets många timmar. Här sitter ni med fritt läge med omslutet av grönska. Inglasningen gör det möjligt att njuta här året om, även när höst-, och vinterkylan hälsar på.

Bostadens två sovrum ligger i fil och har ljus färgsättning på väggarna som gör det enkelt att inreda efter personligt tycke och smak. Det större sovrummet erbjuder klädförvaring i en skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet kan lämpa sig till barnrum eller kontor utifrån behov i familjen.

Badrummet följer den moderna trenden med tidlösa färgval. På golvet ligger grå klinker och väggarna har vitt kakel. Här finner ni WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna. En tvättmaskin och torktumlare med ovansittande skåp och bänk för förvaring ger en bekväm vardag,

Öppna ytor, härligt ljusflöde och hemtrevlig känsla

Kommande försäljning. Intresserad redan nu? Kontakta mig
Här välkomnas ni till ett harmoniskt hem med alla bekvämligheter som behövs för att skapa trivsel i tillvaron. Gavelläget med dess stora fönster genererar härligt ljusflöde som får sprida sig fint över de öppna ytorna. Bostaden genomsyras av ljus färgsättning som gör det enkelt att sätta er egna prägel. Kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning och blir den naturliga samlingspunkten för familj och vänner. Här får ni plats med matgrupp för stora sällskap och större soffgrupp. Här kan ni börja kvällen för att sedan mingla ut på den mysiga balkongen som bjuder på sol större delen av dagen och inpå kvällen. Inglasningen ger en känsla av ett extra rum och möjliggör njutning året om. Helt enkelt ett hem att verkligen förälska sig i!

Här bor ni centralt beläget på Eriksberg med närhet till restauranger, matbutiker, och vackra promenadstråk. En kort promenad tar er ner till kajen där ni kan strosa runt och njuta av livet vid vattnet eller slå er ner på något mysigt café. Goda kommunikationsmöjligheter med hållplats i nära anslutning till bostaden. Buss eller färja? Du väljer själv. Här bor ni med alla bekvämligheter inom räckhåll.

Förening

Bratteråsgatan 50

Förening

BRF Kronhjulet

Allmänt om föreningen

Brf Kronhjulet ligger i det historiska Kvarnenområdet på Eriksberg. Här i de gamla kvarteren på Bratterås växer en ny stadsdel fram, i hjärtat av Eriksberg, med närhet till allt man kan tänkas behöva. JM stod för uppförandet av två flerbostadshus i sex våningar med totalt 77 st bostadsrättslägenheter och en lokal. 2015 stod allt klart. Ekonomisk förvaltning via RB Ekonomi.

Tv och bredband

I avgiften ingår Telia Triple play med digital-tv, bredband (50/8-100/10 Mbit/sek) samt ip-telefoni

Parkering

Föreningen disponerar över 41 parkeringsplatser i garage under gården. Två stycken är handikappanpassade. En plats kostar 1100 kr/månaden för bil och kösystem tillämpas. Det finns även 4 MC-platser 400 kr/månad.

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns cykelförråd i källarplan, barnvagns-, och rullstolsförråd i anslutning till entrén. På gården finner i sopnedkast.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Eriksberg blandas modern design med bevarandet från den forma varvstiden. Den blandade arkitekturen i området har bidragit till att många söker sig hit. Här finns bostads-, och hyresrätter, skolor och företag. Det finns ett bredd utbud av restauranger, caféer, hotell med mera som gör stadsdelen spännande och intressant. Här bor ni i en marin miljö med vattnet runt knuten. Sommartid vallfärdar turister hit för att strosa runt längs kajerna och njuta av omgivningen. Flertalet restauranger och caféer ligger längs vägen om hungern slår till. Här bor ni även med närhet till naturen med flera grönområden och promenadstråk. Färjenäsparken lockar både barn som vuxna med stora lekplatser och fotbollsplan. Även Krokängsparken och Sörhallsberget är mysiga alternativ där ni kan plocka med en picknick. För den träningsintresserade finns flertalet gym i området; Sats, Nordic Wellness, Fitness 24/7 samt Friskis och Svettis. Vid Eriksbergs köpcentrum finner ni Coop, apotek, systembolag, pizzeria samt några butiker. För den som vill avjuta en god middag finns välrenommerade restaurang Piga och Tapas By River vid Eriksbergs hamnbassäng.

Kommunikation

Kollektivtrafiken är något utöver det vanliga. Älvsnabben tar er snabbt och smidigt in till city med täta avgångar. Vill man hellre åka buss finns goda förbindelser. Bland annat stombuss 16 tar er smidigt in till centrala delarna av Göteborg. Även andra bussar går så som 58, 99, och 45. För den som gillar motion är det mysigt att bara strosa runt i området eller ta en cykeltur.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering