Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bratteråsgatan 44

Eriksberg Göteborg

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bratteråsgatan 44

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 80,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31004
Våning 1 av 5, hiss finns
Kommentar Entréplan
Ekonomi Avgift: 4 361 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play
Andel i föreningen: 1,5355%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Utfärdad
Redan när du stiger in genom dörren slås du av, det här ett boenden utöver det vanliga. Planlösningens vinklar ger bostaden spännande konstraster. I hallen, direkt till vänster finns det en generös skjutdörrsgarderob som rymmer det mesta i förvaring.

Från hallen leds du in i hjärtat av bostaden, det öppna köket ihop med vardagsrummet. Köket är skräddarsytt för att passa den mest kräsna matlagaren. Samtliga val är gjorda med stor omsorg och skapar på så sett en modern känsla. Vita luckor får en snygg brytning mot metallhandtagen. Arbetsbänken i praktisk laminat harmoniserar mot ovansittande kakel. Vidare hittar du diskmaskin, fläkt, spishäll, micro samt kyl och frys i fullhöjd. Matplatsen blir en naturlig plats vid fönstren.

Vardagsrummets är delvist öppet mot köket. Stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Här ryms med enkelhet större soffgrupp med tillhörande möblemang. Genom stora ytor kan du själv möblera efter önskemål.

Den makalöst stora uteplatsen är tydligt avgränsad och inbjuder till samvaro. Du får plats med flertalet gäster på din grillkväll.
Uteplatsen är beläget mot innegården.

Master bedroom är beläget i anslutning till hallen. Ett rogivande rum inrett i svala toner. Plats finns för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Skjutdörrsgarderob ger gott om förvaring.

Bostadens mindre sovrum ligger invid vardagsrummet. Rummen lämpar sig väl som sovrum, gästrum eller varför inte arbetsrum, välj du.

Badrummet erbjuder allt du kan tänkas behöva. Smakfullt inrett i stilrena nyanser. Klinkergolv med vita kaklade väggar. Duschen är avskild med två glasvikväggar. Handfat i kommod med tillhörande spegel. Tvättmaskin och torktumlare gör vardagen enkel. Genom ovanliggande arbetsbänk är tvätten snabbt fixad. Förvaring genom väggskåp.

En svårslagen plats där du kan bjuda alla dina vänner!

Här får du ett boende, mitt i hjärtat av Eriksberg med generös uteplats. En svårslagen plats där du kan bjuda alla dina vänner. Bostaden är inredd i smakfulla toner och genomtänkta materialval. Generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum inbjuder till fest. Naturligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Du bor på bekvämt avstånd till allt som du kan tänkas behöva.

Eriksberg är välbesökt såväl av både turister som av Göteborgare. Många åker hit för att strosa längs vattnet, ta en fika och njuta av de rogivande omgivningarna. Du tar dig enkelt till centrala Göteborg med båt eller buss, du väljer.

Förening

Bratteråsgatan 44

Förening

BRF Kvarnliden

Allmänt om föreningen

Brf Kvarnliden på Norra Älvstranden. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och registrerades 2014. I föreningen finns 74 lägenheter.
Till föreningen hör adresserna: Bratteråsgatan 42, 44, 46 & 48.

Gemensam innergård med utemöbler. I föreningen finns även cykel- och barnvagnsförråd, städrum samt rullstolsförråd.

Föreningen är delaktig i gemensamhetsanläggning Sannegården GA:10 avseende sopsug (förvaltas av Eriksbergs samfällighetsförening) och även gemensamhetsanläggningar avseende vattenledningar, spillvattenledningar, trappa och köryta samt eventuella andra för fastigheten erforderliga gemensamma anläggningar.

Tv och bredband

I avgiften ingår ett paket från Telia Triple Play

Parkering

Parkering: I föreningen finns 39 garageplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 950 kr/månad.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen sänkte avgiften med 2% under 2019. De amorterade också mer (1 773 352kr) är vad den ekonomiska planen planerat (280 000 kr/år)11.

Övrigt

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://brfkvarnliden.se

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Eriksberg blandas modern design med bevarandet från den forma varvstiden. Den blandade arkitekturen i området har bidragit till att många söker sig hit. Här finns bostads-, och hyresrätter, skolor och företag. Det finns ett bredd utbud av restauranger, caféer, hotell med mera som gör stadsdelen spännande och intressant. Här bor ni i en marin miljö med vattnet runt knuten. Sommartid vallfärdar turister hit för att strosa runt längs kajerna och njuta av omgivningen. Flertalet restauranger och caféer ligger längs vägen om hungern slår till. Här bor ni även med närhet till naturen med flera grönområden och promenadstråk. Färjenäsparken lockar både barn som vuxna med stora lekplatser och fotbollsplan. Även Krokängsparken och Sörhallsberget är mysiga alternativ där ni kan plocka med en picknick. För den träningsintresserade finns flertalet gym i området; Sats, Nordic Wellness, Fitness 24/7 samt Friskis och Svettis. Vid Eriksbergs köpcentrum finner ni Coop, apotek, systembolag, pizzeria samt några butiker. För den som vill avjuta en god middag finns välrenommerade restaurang Piga och Tapas By River vid Eriksbergs hamnbassäng.

Kommunikation

Kollektivtrafiken är något utöver det vanliga. Älvsnabben tar er snabbt och smidigt in till city med täta avgångar. Vill man hellre åka buss finns goda förbindelser. Bland annat stombuss 16 tar er smidigt in till centrala delarna av Göteborg. Även andra bussar går så som 58, 99, och 45. För den som gillar motion är det mysigt att bara strosa runt i området eller ta en cykeltur.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter