Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bratteråsgatan 44

Eriksberg Göteborg

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bratteråsgatan 44

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 80,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31004
Våning 1 av 5, hiss finns
Kommentar Entréplan
Ekonomi Avgift: 4 361 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play
Andel i föreningen: 1,5355%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Utfärdad

En svårslagen plats där du kan bjuda alla dina vänner!

Här får du ett boende, mitt i hjärtat av Eriksberg med generös uteplats. En svårslagen plats där du kan bjuda alla dina vänner. Bostaden är inredd i smakfulla toner och genomtänkta materialval. Generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum inbjuder till fest. Naturligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Du bor på bekvämt avstånd till allt som du kan tänkas behöva.

Eriksberg är välbesökt såväl av både turister som av Göteborgare. Många åker hit för att strosa längs vattnet, ta en fika och njuta av de rogivande omgivningarna. Du tar dig enkelt till centrala Göteborg med båt eller buss, du väljer.

Förening

Bratteråsgatan 44

Förening

BRF Kvarnliden

Allmänt om föreningen

Brf Kvarnliden på Norra Älvstranden. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och registrerades 2014. I föreningen finns 74 lägenheter.
Till föreningen hör adresserna: Bratteråsgatan 42, 44, 46 & 48.

Gemensam innergård med utemöbler. I föreningen finns även cykel- och barnvagnsförråd, städrum samt rullstolsförråd.

Föreningen är delaktig i gemensamhetsanläggning Sannegården GA:10 avseende sopsug (förvaltas av Eriksbergs samfällighetsförening) och även gemensamhetsanläggningar avseende vattenledningar, spillvattenledningar, trappa och köryta samt eventuella andra för fastigheten erforderliga gemensamma anläggningar.

Tv och bredband

I avgiften ingår ett paket från Telia Triple Play

Parkering

Parkering: I föreningen finns 39 garageplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 950 kr/månad.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen sänkte avgiften med 2% under 2019. De amorterade också mer (1 773 352kr) är vad den ekonomiska planen planerat (280 000 kr/år)11.

Övrigt

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://brfkvarnliden.se

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Eriksberg blandas modern design med bevarandet från den forma varvstiden. Den blandade arkitekturen i området har bidragit till att många söker sig hit. Här finns bostads-, och hyresrätter, skolor och företag. Det finns ett bredd utbud av restauranger, caféer, hotell med mera som gör stadsdelen spännande och intressant. Här bor ni i en marin miljö med vattnet runt knuten. Sommartid vallfärdar turister hit för att strosa runt längs kajerna och njuta av omgivningen. Flertalet restauranger och caféer ligger längs vägen om hungern slår till. Här bor ni även med närhet till naturen med flera grönområden och promenadstråk. Färjenäsparken lockar både barn som vuxna med stora lekplatser och fotbollsplan. Även Krokängsparken och Sörhallsberget är mysiga alternativ där ni kan plocka med en picknick. För den träningsintresserade finns flertalet gym i området; Sats, Nordic Wellness, Fitness 24/7 samt Friskis och Svettis. Vid Eriksbergs köpcentrum finner ni Coop, apotek, systembolag, pizzeria samt några butiker. För den som vill avjuta en god middag finns välrenommerade restaurang Piga och Tapas By River vid Eriksbergs hamnbassäng.

Kommunikation

Kollektivtrafiken är något utöver det vanliga. Älvsnabben tar er snabbt och smidigt in till city med täta avgångar. Vill man hellre åka buss finns goda förbindelser. Bland annat stombuss 16 tar er smidigt in till centrala delarna av Göteborg. Även andra bussar går så som 58, 99, och 45. För den som gillar motion är det mysigt att bara strosa runt i området eller ta en cykeltur.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter