Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Barken Storegrunds Gata 3

Sannegårdshamnen Göteborg

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Barken Storegrunds Gata 3

Antal rum 2 rum
Boarea 55,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 343
Våning 2, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 576 kr/mån inklusive värme, tv, bredband och ip-telefoni.
Andel i föreningen: 1,28879%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 13 november 2020
Energiklass: E
Primärenergital: 124 kWh/m² och år
Välkommen till denna trevliga bostad som stoltserar med sin inglasade balkong och genomtänkta planlösning. Lägenheten är stilfullt och tidlöst inredd med gott om förvaring. Den härliga balkongen blir en förlängning av bostaden under den varmare delen av året. Här kan du bjuda in vänner eller njuta av en kopp kaffe i lugn och ro. Du bor ett stenkast från småbåtshamnen, kajen och Göta Älv. Den fina kajpromenaden sträcker sig längs större delen av Norra älvstranden och är ett populärt motionsstråk för många.
Här är det enkelt att trivas!

Förening

Barken Storegrunds Gata 3

Förening

Brf Masten på Norra Älvstranden

Allmänt om föreningen

Brf Masten på Norra älvstranden består av två flerbostadshus med 63 lägenheter fördelade på två huskroppar om fyra respektive fem våningar. Två tvättstugor delas mellan tre föreningar (en tvättstuga finns i källarplan på Barken Storegrunds Gata 7 och den andra i Barken Beatrices Gata 8). Tvättstugan har 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkrum och mangel. Det finns även två cykelrum samt barnvagnsrum i källarplan. På Barken Storegrunds gata 7 finns en övernattningslägenhet att hyra som medlem. Till varje lägenhet hör ett förråd. Det finns även ett litet antal extraförråd för separat uthyrning i mån av tillgång. På balkongerna får man grilla med el-, och gasolgrill. Möjlighet till båtplats via Västra Sannegårdens Båtklubb. Lediga platser uthyres i må av plats för boende i området. SBC är ekonomisk förvaltare.

Tv och bredband

I avgiften ingår bredband (250/100 Mbps) via Bredbandsbolaget, kabel-tv via Canal Digital samt ip-telefoni.

Parkering

Under huset finns ett varmgarage som nås via trapphusen på gården. Garaget delas mellan Brf Riggen, Brf Masten och Brf Fören. Det finns 63 stycken platser varav 35 st hör till föreningen, kösystem tillämpas. Kostnad 800 kr/mån. Det går även att få p-tillstånd via Göteborg stads Parkering AB.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I Sannegården bor du med direkt närhet till vattnet och mysiga kajstråk längs hamnbassängen. Här finner du bland annat välsorterade ICA Kvantum, blombutik, apotek, gym och vårdcentral. Längst kajkanten ligger flertalet caféer och restauranger där ni kan slå er ner och njuta av den rogivande miljön med utsikt över vattnet och de guppande båtarna.

Kommunikation

Kollektivtrafiken är något utöver det vanliga. Älvsnabben tar er snabbt och smidigt in till city med täta omgångar. Vill man hellre åka buss finns goda förbindelser. Bland annat stombuss 16 tar er smidigt in till centrala delarna av Göteborg. Även andra bussar går så som 58, 99, 31 och 45. För den som gillar motion är det mysigt att bara strosa runt i området eller ta en cykeltur.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter