Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Andra långgatan 57

Linné/Masthugget GÖTEBORG

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Andra långgatan 57

Antal rum 3 rum
Boarea 91,00 kvm
Info från bostadsrättsförening

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 57
Våning 3 av 6, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 318 kr/mån inkl. Värme, VA, Digital kabel-TV (grundutbud) samt 100 MBit/s bredband. IMD: individuell mätning och debitering av hushållsel.
Andel i föreningen: 1,04929%
Andel av årsavgift: 0,84899%
Driftskostnad 4 300 kr/år
varav
El: 1 800 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaderna är schablonberäknade och kan variera beroende på avtal, väderlek, prisjusteringar, familjesammanställning, m.m.
Tillträde Efter överenskommelse
Den inglasade balkongen i västerläge blir till ett extra rum stora delar av året.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2004
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 27 augusti 2019
Energiklass: D
Primärenergital: 110 kWh/m² och år

Entréhall

Välkomnade hall med praktisk garderob, hatthylla, skoförvaring och fin överblick över stora delar av bostaden.

Kök/Vardagsrum

Stilsäkert kök med ljus inredning och maskinell kvalitetsutrustning. Gott om förvaring och avlastningssytor. Här finns en stor köksö som skiljer kök och vardagsrum och bildar både en naturlig matplats samt extra arbetsyta. Det rymliga vardagsrummet medger god plats för soffa, matsalsbord och tillhörande möblemang.

Badrum

Badrummet nås via hallen och är, precis som köket, smakfullt inredd. Utrustningen här består av stor inbyggd spegel, vägghängd toalett, handfat, duschhörna och belysning med infällda spot-lights i taket. Tvättavdelningen har tvättpelare, höj- och sänkbar tvättställning, diskho och ett linnéskåp.

Sovrum

Två rofyllda sovrum med bra storlek. I det större sovrummet finns inbyggda garderober.
Välplanerad trea med inglasad balkong och synnerligen låg avgift!

Lägenhetshusen ritades av arkitekt Gert Wingårdh och stod klara 2004. Här erbjuds en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med god plats för många gäster. Två rymliga sovrum. Genomgående stilrena ytskikt och materialval och genomgående ekparkett. Badrummet har en tvättavdelning med tvättpelare, diskho och ett vädringsfönster som ger ett naturligt dagsljus. Den stora inglasade balkongen i västerläge ger Dig ett härligt extra rum att njuta i stora delar av året. Välskött förening med tillgång till gästlägenhet, gästparkering och garage under huset.

Välkomnade hall med praktisk garderob, hatthylla, skoförvaring och fin överblick över stora delar av bostaden. Stilsäkert kök med ljus inredning och maskinell kvalitetsutrustning. Gott om förvaring och avlastningssytor. Här finns en stor köksö som skiljer kök och vardagsrum och bildar både en naturlig matplats samt extra arbetsyta. Det rymliga vardagsrummet medger god plats för soffa, matsalsbord och tillhörande möblemang.

Badrummet nås via hallen och är, precis som köket, smakfullt inredd. Utrustningen här består av stor inbyggd spegel, vägghängd toalett, handfat, duschhörna och belysning med infällda spot-lights i taket. Tvättavdelningen har tvättpelare, höj- och sänkbar tvättställning, diskho och ett linnéskåp.


- Centralt och bekvämt boende
- Mycket låg avgift
- Parkeringsgarage i huset
- Gröna privata gårdar
- Övernattningslägenhet finns att hyra
- Hög kvalitet på inredning och utrustning
- Digital kabel-TV och 100 MBit/s bredband ingår i månadsavgiften
- Gångavstånd till det mesta
- God kollektivtrafikservice

Förening

Andra långgatan 57

Förening

Brf Kostern i Göteborg

Allmänt om föreningen

Riksbyggen BRF Kostern har ett mycket attraktivt läge i Masthugget.
Fastigheten ritades av Gert Wingårdh.
Gemensamhetslokaler:
-Cykelrum
-Garage
-Gästlägenhet
-Innergård

Tv och bredband

TV från ComHem, i månadsavgiften ingår ett analogt och digitalt grundutbud (inkl. box) plus 8 valfria kanaler (Digital-tv Medium 8 Favoriter). Bredband från Ownit (100 MBit/s) ingår i avgiften. I lägenheterna finns ett inbyggt nätverk (LAN) för inkoppling av datorer och tillbehör.

Parkering

I källarplanet finns 74 varmgarageplatser samt 10 MC-platser. Det finns 12 laddstolpar i garaget.

Renoveringar - utförda och planerade

Följer en långsiktig underhållsplan:
2021 planeras utvändig fasadmålning.

Övrigt

En övernattningslägenhet finns att hyra.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Masthuggstorget finns en välsorterad Hemköpsaffär med bl.a. post- och paketservice. Intill denna finns en tobaksaffär, ett café och ett fräscht gym. Det finns ett antal restauranger i det absoluta närområdet och på några minuters promenad har man hela Linnégatans stora utbud och alla andra butiker. För den som har intresse för delikatesser är det inte mer än några få minuters promenad till Saluhallen Briggen som ligger intill Linnéstadens Bibliotek och Stadsdelsnämndens kontor.För- och grundskola med fritids finns i närområdet, bl a Oscar Fredriksskolan har barn från förskoleklass till år 6. Fjällskolan täcker hela grundskolan och Hagaskolan har förskola upp t.o.m. mellanstadiet. Högstadie erbjuds av Nordhemsskolan. Privata förskolealternativ finns i form av ganska många föräldrakoperativ bl.a ett i grannföreningens lokaler.

Kommunikation

Området är ur kollektivtrafiksynpunkt väl tillgodosett. Vid spårvagnshållplatsen Masthuggstorget stannar 3:an, 9:an och 11:ans vagnar.

Parkering

Parkeringsgarage finns i huset

Övrigt

På ca 10 minuters gångavstånd ligger centrala Göteborgs stora grönområde - Slottsskogen. Botaniska trädgården och Änggårdsbergen finns även dessa på promenadavstånd. Dessutom kan nämnas att framskridna planer finns på att anlägga en mindre park där Kommersen nu har sina lokaler, vilka rivs, och på det sättet förlängs Masthuggstorgets friare yta.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter