Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lulevägen 3C

Kyrkbyn Gammelstad

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lulevägen 3C

Antal rum 4 rum
Boarea 88,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00009
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 4 618 kr/mån inkl; värme, vatten/avlopp, hushållsel, sophantering, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 12,87%
Andel av årsavgift: 14,07282%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1956
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Gammelstaden 1:77

Renoverad lägenhetspärla med braskamin i mysiga Kyrkbyn!

- Högt i tak
- Besiktigad och godkänd braskamin
- Social och öppen planlösning
- Renoverat kök
- Parkeringsplats
Välkommen till en modern och stilren lägenhetspärla som passar utmärkt för dig som letar efter det lilla extra. Lägenhetens 88 kvadratmeter är fördelade på fyra rum och kök varav ett av dom disponeras som ett matrum. Köket erbjuder gott om praktiska förvaringsutrymmen och fina arbetsytor. Härlig inredning från IKEA med marmor-mönstrade bänkskivor av laminat och modern och trivsam nyans på skåpluckorna. Ljust och rymligt vardagsrum med härlig rymd, mysig braskamin samt utgång till balkong. Två sovrum i bra storlek, det ena med en garderobsvägg i charmigt originalutförande. Det finns även ett badrum med dusch och tvättmaskin samt ett källarförråd tillhörande lägenheten.

Lägenheten har en bra månadsavgift på 4 618 kr där värme, vatten/avlopp, hushållsel, sophantering, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår. Det kommer även finnas en parkeringsplats med motorvärmare ledigt för köparen!

Du bor ett stenkast från Norrlands största medeltida kyrka, invigd 1492. Men har ändå lagom promenadavstånd till Gammelstads centrum där Du finner matbutiker, restaurang, pizzeria, bank, badhus och sporthall. Storhedens handelsområde når du via kortare biltur eller varför inte lokaltrafiken. Storsands badplats finns på bekvämt cykelavstånd.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Förening

Lulevägen 3C

Förening

Brf Lulevägen 3

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Gammelstaden 1:77 i Luleå kommun. På fastigheten finns 1 byggnad med 10 lägenheter. Byggnaden är uppförd 1956. Fastighetens adress är Lulevägen 3 A-D i Gammelstad. Bostadsrättsföreningen bildades under 2014 och övertagande av fastigheten skedde under 2016.

Tv och bredband

Kabel-TV via XX och bredband via XX (ingår i månadsavgiften).

Parkering

Det finns 1 motorvärmarplats till varje lägenhet.
Garage med separat kö.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda:
2019 - Relining av avlopp
2018 - Byte radiatorventiler
2018 - Genomgång av avlopp

Planerade:
- Översyn och byte av elledningar i garagelänga
- Byte av vattenventiler i källare
- Infästningar snörasskydd
- Tätning sprickor i fasad
- Målning av garage

Övrigt

I föreningen finns det gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, soprum på baksida av garage samt mysig innergård.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I över 400 år gamla Kyrkbyn -som är en del av Gammelstad -möts du av en stenkyrka i medeltida stil. Bredvid ligger hundratals röda små kyrkstugor där du får möjligheten att vandra i de trånga och mysiga kyrkstugegränderna. Intill kyrkan finner du även friluftsmuseet Hägnan som är väldigt uppskattat med dess gamla norrländska träbyggnader samt att man sommartid har djur och fik. 1996 blev Kyrkbyn med dess unika miljö upptaget av UNESCO på världsarvslistan, detta för att bevaras till de framtida generationerna. I Kyrkbyn arrangerar man under året flera olika aktiviteter. Ett välbesökt arrangemang är julmarknaden som arrangeras i december varje år. Under julmarknaden får du bland annat chansen att träffa tomtefar och tomtemor, gå på sagovandring och åka släde.

Närservice

Här i Kyrkbyn kan du även finna Gammelstads Gästhem som är ett hotell/vandrarhem med 20 rum. Utöver detta finns även restaurangen Lapland Crossover Cuisine, Kyrkbyns Pizzeria och Kaptensgården som är en restaurang och festvåning.

Kommunikation

Buss 9 Kyrkbyn - Lerbäcken

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Kyrkbyn. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbuss 9.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter