Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björkelundsvägen 17

Kyrkbyn Gammelstad

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Björkelundsvägen 17

Antal rum 4 rum
Boarea 106,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan
Ekonomi Avgift: 5 600 kr/mån inkl; värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1994
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system med värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 4 oktober 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 109 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Gammelstaden 23:5

Rymlig gavellägenhet med radhuskänsla i mysiga Kyrkbyn!

- Gavellägenhet i markplan
- Radhuskänsla
- Renoverat badrum/tvättstuga
- Enhetliga ekparkettgolv
- Parkeringsplats
Med dess trevliga markplansläge i charmiga Kyrkbyn är denna fyra om 106 kvadratmeter den perfekta bostaden för er som önskar ett bekvämt boende med radhuskänsla. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med stora fönster med härligt ljusinsläpp. Planlösningen är disponerad med ett separat kök med plats för matbord, vardagsrum i lagom storlek, tre sovrum, WC, klädkammare och kombinerat badrum/tvättstuga. Samtliga kvadrat innehåller en fin standard och här är det bara att flytta in och börja trivas!

I månadsavgiften på 5 600 kr ingår värme, vatten/avlopp, sophantering, kabel-TV, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg. Det kommer även finnas en parkeringsplats med motorvärmare ledigt för köparen!

Du bor ett stenkast från Norrlands största medeltida kyrka, invigd 1492. Men har ändå lagom promenadavstånd till Gammelstads centrum där Du finner matbutiker, restaurang, pizzeria, bank, badhus och sporthall. Storhedens handelsområde når du via kortare biltur eller varför inte lokaltrafiken. Storsands badplats finns på bekvämt cykelavstånd.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Förening

Björkelundsvägen 17

Området

I över 400 år gamla Kyrkbyn -som är en del av Gammelstad -möts du av en stenkyrka i medeltida stil. Bredvid ligger hundratals röda små kyrkstugor där du får möjligheten att vandra i de trånga och mysiga kyrkstugegränderna. Intill kyrkan finner du även friluftsmuseet Hägnan som är väldigt uppskattat med dess gamla norrländska träbyggnader samt att man sommartid har djur och fik. 1996 blev Kyrkbyn med dess unika miljö upptaget av UNESCO på världsarvslistan, detta för att bevaras till de framtida generationerna. I Kyrkbyn arrangerar man under året flera olika aktiviteter. Ett välbesökt arrangemang är julmarknaden som arrangeras i december varje år. Under julmarknaden får du bland annat chansen att träffa tomtefar och tomtemor, gå på sagovandring och åka släde.

Närservice

Här i Kyrkbyn kan du även finna Gammelstads Gästhem som är ett hotell/vandrarhem med 20 rum. Utöver detta finns även restaurangen Lapland Crossover Cuisine, Kyrkbyns Pizzeria och Kaptensgården som är en restaurang och festvåning.

Kommunikation

Buss 9 Kyrkbyn - Lerbäcken

Övrigt

Storheden är ett handelsområde som ligger mellan Luleå och Kyrkbyn. Här finns många stora köpcentrum och stormarknader. Till Storheden kan du åka med lokalbuss 9.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter