Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Helgdagsvägen 17, vån 2

Hökarängen Farsta

2 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Helgdagsvägen 17, vån 2

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 42,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 332
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr utgångspris
Avgift: 3 275 kr/mån Inkl värme, VA
Andel i föreningen: 1,7162%
Andel av årsavgift: 1,71619%
Driftskostnad 5 952 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Övrigt: 2 952 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Övrigt innefattar obligatoriskt tillägg för kabel-TV 81 kr/mån och bredband 165 kr/mån.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljhus
Byggnadsår 2001
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 2 juni 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
HALL
Entré till rymlig hall med praktiskt gråsvart klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns garderob/städskåp och hatthylla.

KÖK
Ljust och trevligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Vita köksskåp, grått kakel och bänkskiva i ek. Spishäll, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Matplats för 4-6 personer. Mörkbetsat ekgolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till balkong i fritt läge. Mörkbetsat ekgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM
Sovrum med fina dubbeldörrar och klädkammare, fönster mot lugn gård. Mörkbetsat ekgolv och vitmålade väggar.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare som nås från sovrummet.

BADRUM
Stort badrum med vitt kakel med blå bård och blått klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar, WC, tvättställ, badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin.

BALKONG
Stor balkong i söder med sol från morgon till eftermiddag. Från balkongen har du utsikt över föreningens trevliga gård och skogsområde.

FÖRRÅD
Vindsförråd som tillhör lägenheten. Förrådet nås via hissen.

ÖVRIGT
Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Toppenfräsch 2:a med balkong och hiss!

Välplanerad 2:a i lugnt och centralt läge nära natur och kommunikationer. Öppen planlösning med stora fönsterpartier mot lugn gård samt rymligt sovrum med egen klädkammare. Stor balkong i fritt läge med sol från morgon till eftermiddag. Modernt hus med hiss och förening med bra ekonomi. Expansivt och populärt område med närhet till natur, badsjöar, köpcentrum och bra kommunikationer till City,

Förening

Helgdagsvägen 17, vån 2

Förening

Brf Annandagen

Allmänt om föreningen

Föreningen innefattar 44 lägenheter upplåtna med bostadsrätt fördelat på 2-4 RoK. Föreningens hus har adress Helgdagsvägen 15 – 21. Fastigheten är upplåten med tomträtt. För mer information om föreningen gå in på www.annandagen.com

EKONOMI
Inga beslutade avgiftsändringar (kontrollerat 2018-12-27). Föreningen har en belåning på 7 507 kr/kvm och amorterade på lånet med 500 000 kr under 2017. Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5 % av prisbasbeloppet och som debiteras köparen samt en pantsättningsavgift 1 % av prisbasbeloppet.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, kallmangel och torkskåp. I de flesta portar finns ett utrymme för förvaring av barnvagnar och rullatorer. Hushållssopor med miljöstation. Gemensam gård med grillplats, cykelförråd och 10 odlingslotter som kan nyttjas av medlemmarna.

PARKERING
Föreningen disponerar 30 parkeringsplatser med eluttag för uthyrning (312 kr/mån, kö kan förekomma). Finns även besöksparkering.

BREDBAND OCH KABEL-TV
Bredband via Ownit (100 Mbit/s, levereras från Stokabs nya fibernät). Obligatoriskt tillägg på 165 kr/mån för bredband som debiteras i samband med månadsavin. Kabel-TV via Comhem. Obligatoriskt tillägg för basutbudet på 81 kr/mån för bredband som debiteras i samband med månadsavin.

UNDERHÅLL
2017 Underhåll av hissarna för att sänka framtida reparationskostnader.
2019 Fortsatt underhåll av hissarna.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Hökarängen är ett expansivt och populärt område med flera nyproducerade flerfamiljshus som tillkommit senaste åren. Gångvägarna och gatorna är väl upplysta i området. I närheten ligger sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser och fina promenadstråk längst med vattnet. Vintertid plogas sjöarna för långfärdsskridskor och längdskidåkning. Populära parkleken/4H-gården Starrmyran ligger i Hökarängen och norr om Örbyleden ligger Gubbängsfältet. I Hökarängens centrum finns matvaruaffärer, bagerier, lunchrestauranger och ett par servicebutiker samt kiosker. På promenadavstånd ligger expansiva Farsta C med ca 150 st butiker, restauranger, service, systembolag, apotek mm. I närområdet finns flertalet skolor förskolor, för vidare information se www.stockholm.se

Kommunikation

Med tunnelbana från Hökarängen tar det bara två minuter till Farsta centrum och in till T-centralen cirka 18 minuter. Från Hökarängen Centrum kan man även ta sig med buss till ett flertal destinationer.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter