Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Enebytorg 4

Enebyberg

2 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Enebytorg 4

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 42,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3461
Våning 6 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 1 925 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten. Det tillkommer en obligatorisk avgift om ca 280 kr per månad avseende tv, telefoni och bredband. Totalt 2205 kr per månad.
Andel i föreningen: 0,41945%
Driftskostnad 5 500 kr/år
varav
El: 5 500 kr
Kommentar Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen
Härlig morgon och förmiddagssol. På sommaren fram till ca 14. Precis lagom så att det inte blir för varmt varken i lägenheten eller på den inglasade balkongen.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2012
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration
Utfärdad den 6 augusti 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 122 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Släden 4
Övriga byggnader Hissen går ner till parkering i varmgarage, finns lediga platser! (700:-/mån för varmgarage och 500:-/mån för kallgarage)
Bostaden har genomgående 14 mm trestavig ekparkett och väggarna är nymålade i en neutral ljusgrå ton.

-HALL-
Hallen är precis lagom möblerbar och här får du plats med både skohylla och upphängning samt mindre byrå. Djup rymlig garderob för extra förvaring.

-VARDAGSRUM-
Vardagsrummet med plats för trevlig sittgrupp och matplatsen kan du ha invid de stora fönsterna som skänker mycket ljus. Utsikten över Eneby Torg och villaområdet. Utgång till inglasad balkong.

-SOVRUM-
Sovrum med plats för dubbelsäng. Hel skjutdörrsgarderob för rejält med förvaring. Fondvägg i form av ljusrandig tapet och stort fönster för härligt ljus.

-KÖK-
Kök från Vedum och med vita skåpluckor och kromade handtag. Bänkskivan i vitt hållbart laminat och ovan ligger vitt kakel. Maskinerna i köket består av en häll i glaskeramik, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl/frys och kolfilterfläkt. Fönster för härligt ljusinsläpp.

-BADRUM-
Helkaklat badrum. Här finns vägghängd WC, handfat, inkaklad spegel, handdukstork och badkar. Om du inte gillar badkar kan du enkelt installera en duschplats med vikbara duschväggar. Ljust kakel på väggarna och grått kakel med underliggande golvvärme på golv. Under spegeln finns en praktisk avställningsskiva och badrummet innehar både tvättmaskin och torktumlare.
+Modernt byggt från 2012
+Två stora skjutdörrsgarderober
+Ljusa materialval genomgående i hela bostaden
+Både tvättmaskin och torktumlare
+Mitt på Eneby torg

Äntligen! Den sällan skådade adressen har långt om länge en bostad till salu! Långt upp i huset ligger denna tvårumslägenhet och bara väntar på sin nya ägare. Med nymålade ljust grå väggar och ett onött ekparkettgolv bor du i ett modernt hem byggt 2012. Massvis med plats för kläder då du har två hela skjutdörrsgarderober placerade både i entré och sovrummet! Ljust kök med öppning mot vardagsrummet! I den här lägenheten har du stora fönster och eftersom du bor så högt upp och ingen byggnad ligger framför är insynen obefintlig och allt du ser är utsikten över Enebybergs villaområde. Den inglasade balkongen skapar ett extra rum och här sitter du gärna på höstkvällarna och tar en kopp varm choklad. Skulle du känna dig frusen kan du ta dig ett varmt bad! Förutom badkar har du en egen tvättmaskin och torktumlare. Det kan vara skönt att tvätta hemma och endast ta de stora "tvättdagarna" i tvättstugan som är belägen längst ner i huset. För extra komfort går det att ta hissen rakt ner i garaget där man kan ha bilen parkerad, sån lyx! Boendes här saknar du ingenting. Du bor mitt på Eneby Torg som totalt har omvandlats från en centrumbebyggelse från 70-talet till ett levande nutida centrum innehållande bostäder, service, butiker och torghandel.
På Eneby torg finns ICA Nära, restaurangerna Sushi och Indian Khusboo, Café Kardemumma, frisör och nagelstudio samt tygaffär. På torget finns också vårdcentral och LloydsApotek, Enebytorg Tobak & Presenter med posttjänster och där bredvid Kemtvätt/sko-nyckelservice.
Du är inne på Östermalms torg på ca 30 minuter och till shoppingparadiset Täby centrum tar det cirka 9 minuter med buss. Nära Eneby torg finns vackra promenadstråk i Rinkebyskogen och i radhus- och villaområdena som breder ut sig precis bredvid.
Det är sällan man vill flytta härifrån så det är inte ofta dessa lägenheter ligger ute till salu, så passa på nu när du kan förvärva din! Varmt välkommen på visning!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

Förening

Enebytorg 4

Förening

Eneby Torg

Allmänt om föreningen

2rok20 st
3 rok 42 st
4 rok 38 st
5 rok 11 st

Kol- och gasoleldade grillar får inte användas på balkonger.

Barnvagnsrum finns placerade i garageplanet. Endast barnvagn, cyklar och rullatorer får
förvaras i barnvagnsrummen.

I fastighetens garageplan finns ett cykelrum. För att komma in i cykelrummet behöver du en
låsbricka/tag. Du kan komma in i cykelrummet antingen via förrådsdelen som ligger mitt i
norra inre garaget eller utifrån via dörr mitt i mot Eneby Torg 7. Ett utrymme för cyklar
finns även i det södra, inre garaget.

Vi har tre olika garage. Dels det norra och det södra varmgaraget. Kallgarage 500kr/mån. Varmgarage 700kr/mån. Tillträde till dessa två garage sker med nyckelbricka. Sen har vi ett kallgarage som är kombinerat för både boende och kunder/besökare. Besökare har tillträde genom automatdörrar som dagligen öppnas 07.30 och stänger 19.30. Boende har genom nyckelbricka tillträde dygnet runt. Endast bilar får parkeras i garagen.
Garaget bevakas och sköts av Aimo Park. Garageplats finns att hyra. Kontakta Aimo Park om du önskar hyra en plats, 0771-96 90 00.

För vanligt hushållsavfall finns soprum vid portarna Enebytorg 2, 4, 17 och 14.

I garageplanet finns en tvättstuga. Tvättstugan innehåller två stora tvättmaskiner, två små
tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp och en mangel.

Tv och bredband

Telia Sonera Sverige AB

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Ingen planerad avgiftsförändring.

Övrigt

Eneby Torg har blivit en central punkt för alla som bor i Enebyberg.

All service som behövs är samlad kring torget och det är här människor möts, uträttar sina ärenden och byter några ord med vänner och bekanta.

Här finns ICA Nära, restaurangerna Sushi och Indian Khusboo. Marinos hårsalong och Salong Santé med Frisör, Hudvård, Nagelvård och Sannas Tyger hjälper dig med allt inom textil.

Här finns Vårdcentral och LloydsApotek, Enebytorg Tobak & Presenter med posttjänster och där bredvid Kemtvätt/sko-nyckelservice.

Träffpunkt Enebyberg med Bibliotek och Samarbetskyrka har ett rikt program av föredrag,
utställningar och aktiviteter för både stora och små.

Efter gymmet eller yogan dricker man kaffe latte på Kardemumma eller på Träffpunkt Enebyberg.

Överlåtelseavgift

1 691 kr

Pantsättningsavgift

966 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter