Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Mjölnarvägen 6B

Jungfrusund Ekerö

5 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Mjölnarvägen 6B

Antal rum 6,5 rum + kök
Boarea 159,00 kvm
*säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1
Våning 0, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 5 995 000 kr
Avgift: 4 995 kr/mån inkl VA
Andel i föreningen: 11,1111%
Driftskostnad 29 068 kr/år
varav
El: 24 000 kr
Sotning: 300 kr
Renhållning: 1 432 kr
Försäkring: 3 336 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja
Allmänt *Enligt lägenhetsförteckningen är boarean 159 kvm. 18 kvm biarea (cirka-uppgift) avser bokalen som går att inreda. Köparen uppmanas att själv kontrollera boarean om denna är av avgörande betydelse.

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans parhus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader På framsidan finns en bokal som fungerar bra som förråd, men kan även inredas till exempelvis kontor eller extra rum. Förberett med uppvärmning och dragning för VA samt el. Stort fönster med utsikt ner till Mälaren. Vid entrésidan finns en stensatt biluppställningsplats samt carport.

NEDRE HALL

Vid entrén möter ett praktiskt klinkergolv i grått och väggarna är målade i vitt vilket är genomgående för hela huset, liksom det ekparkettgolv som börjar efter klinkergolvet. Vid entrén finns plats för avhängning och vid hallens inre del finns goda förvaringsutrymmen i stora skjutdörrsgarderober samt extra förråd under trappan.

KÖK

Stilfulla materialval med vitt kakel, gråa skåpluckor och ljus bänkskiva. Välutrustat med induktionshäll, spisfläkt, ugn, kyl/frys och diskmaskin.Bra förvaringsutrymmen i flertalet skåp och generösa arbetsytor på bänk där stor fönster bjuder på behagligt med ljus. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

MATPLATS

Intill köket finns generöst med yta för matplats som gör att även ett stor sällskap ryms. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti med utsikt ner till Mälaren och utgång till trädäckad uteplats. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Braskamin utgör extra mysfaktor och värmekälla att elda i. Vacker glasvägg med dörrar leder in till vardagsrummet.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är stort och kan inrymma både sällskapshörna samt matsalsbord om så önskas. Den glasade väggen ger rummet ett behagligt ljus och ger en känsla av rymd. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

BIBLIOTEK/ARBETSRUM

På entréplanet finns ytterligare ett rum att nyttja efter önskemål. Möjlighet att dela av från vardagsrummet och exempelvis använda som master bedroom. Stort fönsterparti släpper in behagligt med ljus och utgång finns till den soliga uteplatsen på baksidan. Ekparkettgolv och väggar målade i vitt.

WC/DUSCH

Vid hallen finns en gästtoalett med dusch och handfat. Stilsäkra material med klinkergolv i kombination av vitt, grått och ljusbrunt. Väggar kaklade i vitt samt målade med vit våtrumsfärg.

ALLRUM

På övre planet möter först ett allrum med sjöutsikt mot Mälaren genom stort fönster. Detta samt takfönster gör rummet synnerligen ljust och trivsamt. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

SOVRUM 1

Sort sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsutrymme i rymlig klädkammare. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här finns utgång till den stora terrassen som har sol en stor del av dagen och framförallt en fantastisk kvällssol.

BADRUM

Mycket smakfullt inrett med snygga materialval. Här finns WC, handfat, badrumsskåp, badkar och handdukstork. Golvvärme på el. Klinkergolv i kombination av vitt, grått och ljusbrunt. Väggar kaklade i vitt samt målade med vit våtrumsfärg.

TVÄTTSTUGA

Smart placerad mellan badrummet och sovrum 1. Klinkergolv i kombination av vitt, grått och ljusbrunt och vitmålade väggar.

SOVRUM 2

Detta sovrum har sjöutsikt mot Mälaren. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Förvaring i walk-in-closet.

SOVRUM 3

Även detta sovrum har sjöutsikt mot Mälaren. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Förvaring i walk-in-closet.

Nyskick med stilfulla material - Sjöutsikt mot Mälaren i nya Jungfrusund

Nybyggt 2017 med smakfull arkitektur och stilsäkra materialval. Fint läge med sjöutsikt mot Mälaren i den nybyggda stadsdelen Jungfrusund där Ekerö-färjan avgår med täta turer och ger smidig access till södra delarna av Stockholm.

Tilltalande planlöst med härlig rymd och möjlighet till 5 sovrum för den som önskar. Totalt 159 kvm boarea samt en extra bokal på ca 18 kvm som är förberedd med el, VA och uppvärmning att inreda som ytterligare boutrymme eller exempelvis kontor. Fina uteplatser och stor terrass gör att du alltid har möjlighet till en plats i solen.

Naturskön omgivning med Mälarens glitter i bakgrunden och Jungsfrusundsåsens grönska som bjuder in till avkopplande motion under årets alla årstider. Lokalt i området finns träningscenter, restaurang, padel-banor, frisör, förskola och mycket annat. Goda kommunikationer med buss som tar ca 20 minuter till Brommaplan.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Förening

Mjölnarvägen 6B

Förening

BRF Mermaid

Allmänt om föreningen

Stabil förening som bildades 2016 och där husen stod nyproducerade och inflyttningsklara till 2017. Totalt finns 9 bostadsrättslägenheter byggda som par- och radhus om två plan på totalt 159 kvm. Vissa av dess har en extra bokal som går att inreda. Man vill skapa så mycket villa-känsla som möjligt vilket innebär stort ansvar men också stor frihet för respektive medlem. Föreningens ansvar som brukligt ändå underhåll av yttertak, fasad, fönstermålning, stamledningar för VA/ventilation mm. Mer detaljerad beskrivning framgår av stadgarna.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Mediator AB.

Tv och bredband

Tillgång till egen Fiber för respektive lägenhet där medlemmen själv tecknar önskvärt abonnemang.

Parkering

Möjlighet till privat parkering finns vid egen biluppställningsplats/carport. I övrigt finns parkering för gäster på gatan.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningens byggnader stod nyproducerade och inflyttningsklara så sent som 2017, så inga större renoveringskostnader bör vara aktuella på lång tid. Ingen 2-årig garantibesiktning kommer inte göras då byggherren gått i konkurs. Dock skall den mer omfattande garantibesiktningen efter fem år genomföras som planerat.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering