Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Clas Horns Väg 7D

Tappström Ekerö

3 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Clas Horns Väg 7D

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 94,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 61101
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 995 000 kr Utgångspris
Avgift: 5 157 kr/mån inkl värme, kallvatten, förråd och sophantering (för bredband/TV/telefoni tillkommer 220 kr i obligatoriskt tillägg)
Andel i föreningen: 1,29%
Driftskostnad 9 990 kr/år
varav
El: 4 400 kr
Försäkring: 2 950 kr
Övrigt: 2 640 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Tillkommer även 220 kr/mån för TV/bredband.
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 20 april 2021
Energiklass: C
Primärenergital: 75 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Tillgång till källarförråd på ca 3,5 kvm. Hissen går även till detta plan. I källaren finns även gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.

Hall

Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Plats för avhängning vid hatthylla och mycket goda förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar.

Kök

Här ges ett härligt ljusflöde från två väderstreck. Stilsäker inredning med vita skåpluckor, vitt kakel och svart bänkskiva. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Välutrustat med stor kyl och stor frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt, micro och diskmaskin. Matplats för en stor familj.

Vardagsrum

Ligger i en öppen planlösning med köket vilket ger ett fint ljusflöde och härlig känsla av rymd. Här ryms både sällskapshörna och matsalsbord om så önskas. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Här finns utgång till den trevliga balkongen med utsikt mot den lugna innergården.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler. Här finns även en stor klädkammare för uppskattad förvaring. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Sovrum 2

Även detta är rymligt med plats för dubbelsäng. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet kan också inrymma dubbelsäng. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Badrum

Helkaklat i stilfullt utförande med vita väggar och mörkgrått klinkergolv. Välutrustat med dusch med glasvägg, WC, kommod samt en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Golvvärme på el ger en behaglig komfort.

Gäst-WC

Det finns även en liten WC med handfat. Även här vitt kakel på väggar och mörkgrått klinkergolv.

Ljus och trivsam med balkong mot barnvänlig gård - Centralt nära kommunikationer

En synnerligen ljus och trevlig 4:a med genomgående generösa ytor. Vardagsrum och kök i öppen planlösning där ett vackert ljusinsläpp ges från stora fönster i tre väderstreck. Nybyggt och inflyttningsklart så sent som 2018 och är således i toppskick. Tre bra sovrum och stort badrum med tvättstuga samt en extra separat WC. Dessutom bra förvaring i klädkammare, garderober samt extra förråd i källaren.

Tilltalande läge med balkong mot barnvänlig gård. Endast kort gångavstånd till såväl skolor, förskolor som Ekerö centrums stora utbud av närservice. En minuts gångväg till busshållplats för smidig pendling mot Brommaplan och city. Närhet ges också till Ekerös vackra natur och utbud av motionsmöjligheter samt badplatser vid Mälarens strand.

Välkommen att kontakt ansvarig mäklare för mer information och intresseanmälan!

Förening

Clas Horns Väg 7D

Förening

BRF Ekbacken 2

Allmänt om föreningen

Föreningen BRF Ekbacken 2 är en ny bostadsrättsförening där byggnaderna stod nyproducerade och inflyttningsklara från 2017 till 2018. Bebyggelsen består av fem flerfamiljshus i tre till fem våningar med totalt 96 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt.

Tillgång finns till gemensamt cykel-, barnvagns- och rullstolsrum. Gemensam sopsortering i miljöstuga på gården och hushållsavfall slängs i kasuner.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts för närvarande av JM home. För mer information, se föreningens ekonomiska plan eller senaste årsredovisning. Besök gärna föreningens hemsida för mer info - https://brfekbacken2.se/

Tv och bredband

Tillgång till Telia tripple play vilket är Bredband (100/100 Mbit), TV (kanalpaket Lagom med drygt 20 kanaler) och telefoni. Tillkommer ett obligatorisk tillägg på 220 kr/mån utöver månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har tillgång till totalt 66 parkeringsplatser varav 25 i garage (600 kr/mån), 4 i carport med laddning (1.500 kr/mån), 21 i carport utan laddning (400 kr/mån) och 16 utvändiga p-platser (250 kr/mån). För närvarande (9/9-19) står det 10 personer i kö.

Renoveringar - utförda och planerade

Byggnaderna stod nyproducerade och inflyttningsklara 2017/2018 och är således i genomgående bra skick.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja, friköpt mark.

Området

Området Tappström är det första området som välkomnar dig när du kommer ut till Ekerö och passerar Tappströmsbron. Här bor man nära kommunikationer, Ekerö centrums stora utbud, skolor/förskolor och ett stenkast från Mälarens strand. För den idrotts- och motionsintresserade så erbjuder Mälaröarna ett stort utbud av vacker natur med fina vandringsstråk. Flera olika klubbar erbjuder bollsport, löpträning, kampsport mm. Dessutom har kommunen totalt tre golfbanor samt en av hela Stockholms bästa skidbackar samt konstsnöspår för skidåkning vintertid. Är du intresserad av båtlivet så finns en mängd olika båtklubbar vart du än vänder dig.

Närservice

I området finns Ekerö Centrum som har ett stort utbud av allt viktigt du kan tänka dig. Här finns vårdcentral, apotek, tandläkare, livsmedelsbutiker och annat som är viktigt. Dessutom systembolag, bibliotek, restauranger, klädbutiker, snabbmatställen mm. Vid Tappströmsskolan finns verksamhet från förskoleklass till högstadiet. Utöver det finns även Birkaskolan (F-9) som bedriver montessoripedagogik samt Ekendals förskola.

Kommunikation

Från hållplatsen Tappström avgår samtliga busslinjer från Ekerö mot Brommaplan, vilket gör kommunikationerna mycket goda. Till Brommaplan tar det endast ca 15 min och därifrån avgår tunnelbanans gröna linje mot city. Blåbuss 176 och 177 går dessutom hela vägen från Ekerö via Solna till Danderyd. Pendelbåt och linje 89 avgår från Tappström för en trevlig resa genom Mälarskärgården in till stan,

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter