Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kevingeringen 23

Kevingeringen Danderyd

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kevingeringen 23

Antal rum 4 rum
Boarea 71,30 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1064
Våning 3 av 3, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 277 kr/mån
Andel i föreningen: 0,262%
Driftskostnad 8 811 kr/år
varav
El: 5 400 kr
Försäkring: 3 411 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1956-1957
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte

Hall och kapprum

Välkommen in till en möblerbar och luftig hall. Bostaden har genomgående ljusa väggar och ett ljust laminatgolv. Här finns klädförvaring i form hatthylla och krokar, garderober och linneskåp. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum och solig balkong

I vardagsrummet fins det plats för en härlig soffgrupp som rymmer hela familjen för härliga tv-stunder. Utgång till balkongen i västerläge med eftermiddag- och kvällssol. Balkongen har trätrall.

Kök

Köket renoverades 2017 och har skandinavisk vit design. Köket är utrustat med helintegrerad kyl/frys, induktionshäll, kolfilterfläkt, ugn som är kombinerad micro och en helintegrerad diskmaskin. Här finns det plats för en matplats för ca 4-6 personer. Utsikten är mot föreningens trevlig innergård och grönskande träd. Här lyser morgon- och förmiddagssolen vackert in i samband med morgonkaffet.

Sovrummen

I bostaden finns totalt 3 st sovrum. Det största sovrummet har en lång garderobsvägg med skjutdörrar och rymmer gott och väl en stor dubbelsäng. Detta sovrum vetter mot öster (förmiddagssol). De andra två sovrummen är avdelade från den ursprunglig planlösningen och tack vare gavelfönstrena gick vardagsrummet att dela av och skapa två sovrum. Denna lösning är svår att hitta på Kevingeringen. Dessa två sovrum har också garderober och plats för skrivbord.

Badrum

Helkaklat badrum i ljusa färger. Stort badkar, WC, handfat med kommod, spegelskåp. Tvättmaskin. Fönster som skänker vackert ljusinsläpp och ger möjlighet att vädra efter ett varmt bad.

Förråd

Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matförråd.

Äntligen en 'minifyra' på Kevingeringen i mycket gott skick

Välrenoverad bostad med nya ytskikt och kök 2017. Här bor du med minimal insyn på ett högt och fritt läge med härlig grönsande utsikt. Balkong i väserläge med härlig eftermiddag- och kvällssol. Välkommen att trivas!

Brf Vändkretsen är en populär bostadsrättsförening med anledning av sin mycket goda ekonomi och utmärkta läge i Danderyd. I denna förening kan du bo utan att behöva oroa dig för plötsliga förändringar av såväl höga avgiftshöjningar eller plötsliga stora renoveringar.
Precis nedanför föreningens bostadsområde finns Kevinge golfbana, på vintern är golfbanan öppen för allmänheten och här sker hundträffar, skid- och pulkaåkning. I närområdet finns också Ica-butik, busshållsplats med nästa hållplats Mörby centrum och tunnelbanan, Deli Italia som lagar god italiensk mat samt många vackra promenadstråk och badplatser. Kvarnparksbadet är en populär utomhuspool med tempererat vatten där du kan bada varma sommardagar tillsammans med vänner och familj. I området finns flera förskolor och skolor vilket gör att du har kort avstånd hem när det är dags att hämta och lämna.

Från Kevingeringen kan du smidigt promenera via den upplysta gångbanan genom golfbanan till Mörby centrum. Här finns ett stort busstorg samt T-banans röda linje. Det tar ca 12 minuter till Östermalms torg. I Mörby station finns Roslagsbanan som tar dig till Tekniska högskolan, Österskär och Kårsta. Med detta centrala och samtidigt lugna läge kan du njuta av att vara ostörd hemma och samtidigt kunna åka iväg på spontana aktiviteter.

Mörby centrum håller på att byggas ut och byta namn till Danderyds centrum. Det kommer bli ett utökat shopping- och restaurangutbud som ger mer puls till stadsdelen vilket gör att du kan leva stadsliv på hemmaplan.

Vill du veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 alt. johanna.peltomaki@mohv.se för att få mer information

Förening

Kevingeringen 23

Förening

Brf Vändkretsen

Allmänt om föreningen

Kevingeringen är ett bostadsrättsområde som byggdes 1956-1957 och innehåller 415 lägenheter, alla med adressen Kevingeringen. Området är vackert beläget på berget ovanför Edsviken och har Kevinge golfbana slingrande runt om sig. Bostadsrättsföreningen består av flera stycken 3-våningshus utan hiss samt två stycken 8-våningshus med hiss. I bostadsrättsföreningen finns tre grillplatser och flera trevliga sitt- och lekplatser. I föreningen bor alla åldrar, unga vuxna med och utan barn, barnfamiljer, personer i medelåldern och äldre. Det är vanligt att man bor länge i föreningen alternativt flyttar inom den.

Antal kommersiella lokaler är 5, dessutom finns ca 80 mindre förrådslokaler. I föreningen finns gym, snickarverkstad och vävstuga.

Garage och p-plats finns i föreningen. Separat kö till båda.
Garage kostar ca 1100 kr per månad, ca 2,5 år kötid. P-plats kostar ca 275 kr per månad. Ca 1 år kötid. Det är fri parkering på gatan 24 timmarsparkering.

TV - Leverantör Sappa, analogt eller digitalt via boxer. Ingår i avgiften.
Internet - Leverantör (A3 fd Alltele). I avgiften ingår 1 Gbit via datauttaget.

Föreningens tekniska- och ekonomiskaförvaltaltning utförs av Fastum/Adex

Överlåtelseavgift tas ut 2,5 % av ett prisbasbelopp som betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 1% av ett prisbasbelopp.

Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlemmar vid förvärv av bostadsrätt.

Föreningen utför reparation och underhåll enl fastställd plan.

Föreningen har mycket god ekonomi.
För att tillgodose en fortsatt god ekonomi har föreningen höjt avgiften med ca 2% varje år under de senaste åren. Styrelsen bestämmer årsvis om avgiften kommer att höjas.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Bostadsrättsföreningens ekonomi är mycket god och de har inga långfristiga lån som belastar. För att tillgodose en fortsatt god ekonomi har föreningen höjt avgiften med ca 2% varje år under de senaste åren. Styrelsen bestämmer årsvis om avgiften kommer att höjas.

Överlåtelseavgift

1 208 kr

Pantsättningsavgift

483 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter