Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kevingeringen 11

Danderyd

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kevingeringen 11

Antal rum 3 rum
Boarea 69,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 01013
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 165 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv.
Andel i föreningen: 0,254%
varav
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1956-1957
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte

Kök

Nyrenoverat kök från 2017. Köket innehåller en modern mörk ton med stora skåp, hörnskåp och vitrinskåp. Kyl och frys är delad och hel integrerad. Micro och ugn är halv integrerat i väggen. Tidigare hade lägenheten en passage mellan köket och sovrummet. Denna genomgång tog säljaren bort för att öka kökets rymlighet och känslan större. Denna lösning medförde även mer garderober i sovrummet vilket ger mer plats för förvaring.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp där hela familjen eller vännerna kan umgås. Här ryms också en extra stor matplats om så önskas. Vardagsrummet erbjuder stora fönsterpartierna som släpper in ett harmoniskt ljus som genomgår genom lägenheten. Den eftertraktade original parketten är bevarad och är i gott skick likaså den ommålade originaldörren med vackert fönsterglas.

Sovrum 1

I det ena sovrummet står nu en dubbelsäng. Här erbjuds ett härligt ljusinsläpp från det stora fönstret med fridfull utsikt. Här erbjuds mycket förvaringsmöjligheter i form av flera djupa garderober.

Sovrum 2

Det andra sovrummet har blå/grå färg på väggarna. Detta sovrum rymmer också dubbelsäng om så önskas och kan också användas som gästrum, arbetsrum eller matsal om så önskas. Via detta sovrum når du den trivsamma balkongen med trätrall. Här skiner solen under morgonen/förmiddagen samt igen under eftermiddagen.

Hall

Välkommen till en luftig och ljus hall. Här finns ett stiligt grått laminatgolv. Laminat är ett starkt materierial som håller sig snyggt länge och är otroligt slitstarkt. Laminatgolvet är en bra lösning för barnvagnar, blöta skor samt väskor. Här finns väl med förvaring i form av skohylla och garderober. Hallens storlek gör den lätt att möblera.

Badrum

Modernt badrum med klinkergolv i marmorimitation (golvvärme) och vita stilrena kaklade väggar. Tvättmaskin. WC. Lyxig takdusch med vikbara duschväggar. Badrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av spegelskåpet, handfat med underliggande skåp samt ytterligare ett väggskåp. Handdukstork som värms upp på varmvatten av bostadsrättsföreningen.

Förråd

Till bostaden hör ett källarförråd samt ett matförråd.

Dröm 3:a med lugnt och harmoniskt läge

Välrenoverad och vacker bostad med ytskikt som kommer hålla stilen länge. Här bor du på ett harmoniskt och grönskande läge med trivsamt solläge. Kom på visning och förälska dig i denna bostad du också. Flexibelt inflyttningsdatum.

Brf Vändkretsen är en populär bostadsrättsförening med anledning av sin mycket goda ekonomi och utmärkta läge i Danderyd. I denna förening kan du bo utan att behöva oroa dig för plötsliga förändringar av såväl höga avgiftshöjningar eller plötsliga stora renoveringar. I området finns flera grillplatser och trevliga sittplatser med vackra solnedgångar och utsikt över Edsvikens vatten och Danderyds charmiga villaområde.

Precis nedanför föreningens bostadsområde finns Kevinge golfbana, på vintern är golfbanan öppen för allmänheten och här sker hundträffar, skid- och pulkaåkning. I närområdet finns också Ica-butik, busshållsplats med nästa hållplats Mörby centrum och tunnelbanan, Deli Italia som lagar god italiensk mat samt många vackra promenadstråk och badplatser. Kvarnparksbadet är en populär utomhuspool med tempererat vatten där du kan bada varma sommardagar tillsammans med vänner och familj. I området finns flera förskolor och skolor vilket gör att du har kort avstånd hem när det är dags att hämta och lämna.

Från Kevingeringen kan du smidigt promenera via den upplysta gångbanan genom golfbanan till Mörby centrum. Här finns ett stort busstorg samt T-banans röda linje. Det tar ca 12 minuter till Östermalms torg. I Mörby station finns Roslagsbanan som tar dig till Tekniska högskolan, Österskär och Kårsta. Med detta centrala och samtidigt lugna läge kan du njuta av att vara ostörd hemma och samtidigt kunna åka iväg på spontana aktiviteter.

Mörby centrum håller på att byggas ut och byta namn till Danderyds centrum. Det kommer bli ett utökat shopping- och restaurangutbud som ger mer puls till stadsdelen vilket gör att du kan leva stadsliv på hemmaplan.

Vill du veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 alt. johanna.peltomaki@mohv.se för att få mer information

Förening

Kevingeringen 11

Förening

Brf Vändkretsen

Allmänt om föreningen

Kevingeringen är ett bostadsrättsområde som byggdes 1956-1957 och innehåller 415 lägenheter, alla med adressen Kevingeringen. Området är vackert beläget på berget ovanför Edsviken och har Kevinge golfbana slingrande runt om sig. Bostadsrättsföreningen består av flera stycken 3-våningshus utan hiss samt två stycken 8-våningshus med hiss. I bostadsrättsföreningen finns tre grillplatser och flera trevliga sitt- och lekplatser. I föreningen bor alla åldrar, unga vuxna med och utan barn, barnfamiljer, personer i medelåldern och äldre. Det är vanligt att man bor länge i föreningen alternativt flyttar inom den.

Antal kommersiella lokaler är 5, dessutom finns ca 80 mindre förrådslokaler. I föreningen finns gym, snickarverkstad och vävstuga.

Garage och p-plats finns i föreningen. Separat kö till båda.
Garage kostar ca 1100 kr per månad, ca 2,5 år kötid. P-plats kostar ca 275 kr per månad. Ca 1 år kötid. Det är fri parkering på gatan 24 timmarsparkering.

TV - Leverantör Sappa, analogt eller digitalt via boxer. Ingår i avgiften.
Internet - Leverantör (A3 fd Alltele). I avgiften ingår 1 Gbit via datauttaget.

Föreningens tekniska- och ekonomiskaförvaltaltning utförs av Fastum/Adex

Överlåtelseavgift tas ut 2,5 % av ett prisbasbelopp som betalas av köparen.
Pantsättningsavgift är 1% av ett prisbasbelopp.

Föreningen accepterar inte juridiska personer som medlemmar vid förvärv av bostadsrätt.

Föreningen utför reparation och underhåll enl fastställd plan.

Föreningen har mycket god ekonomi.
För att tillgodose en fortsatt god ekonomi har föreningen höjt avgiften med ca 2% varje år under de senaste åren. Styrelsen bestämmer årsvis om avgiften kommer att höjas.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Bostadsrättsföreningens ekonomi är mycket god och de har inga långfristiga lån som belastar. För att tillgodose en fortsatt god ekonomi har föreningen höjt avgiften med ca 2% varje år under de senaste åren. Styrelsen bestämmer årsvis om avgiften kommer att höjas.

Överlåtelseavgift

1 208 kr

Pantsättningsavgift

483 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter