Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vagnmakarebyn 4C

Annestad Bunkeflostrand

1 300 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vagnmakarebyn 4C

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 111,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1202
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 300 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 9 022 kr/mån inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 4,12%
Andel av årsavgift: 4,12%
Driftskostnad 13 900 kr/år
varav
El: 12 500 kr
Försäkring: 1 400 kr
Beräknat antal pers: 5
Kommentar Driftskostnaden varierar beroende individuell förbrukning och val av leverantör.
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2005
Uppvärmning Naturgaspanna
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 27 augusti 2012
Energiprestanda: 104 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Vagnshjulet 4

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på bästa läge i Bunkeflostrand. En genomgående 4:a med planlösning som erbjuder alternativ för den kreativa. Inte att förkasta den fantastiska balkongen med obruten utsikt över villaområde och sund. Med diskret och smakfull inredning har du här möjlighet att sätta din egen prägel och göra ditt hem till precis det du vill.

Hall 1: Ljus parkett löper från hall genomgående i hela lägenheten. Ljusa färgval på väggar och gott om avhängningsmöjlighet.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl sällskapsytor som större matplats. Släta pastellblåa väggar och ljus parkett på golv. I anslutning till vardagsrummet når man även den stora härliga balkongen/terrassen.

Kök: Stort kök med gott om plats för matplats. Kök original från när huset byggdes 2006, fräscht med ljusa träluckor och gott om arbetsytor. Erbjuder alla bekvämligheter man behöver så som spis, ugn, köksfläkt, diskmaskin, samt kyl/frys. Vitt kakel som stänkskydd ovan arbetsytorna. Bra med förvaring och extra avlastningsytor till höger om kyl och frys.

Badrum 1: Helkaklat i vitt och mörkblått kakel, utrustat med duschkabin. Bekvämt med egen tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskin från 2015 med ökad kapacitet på 8 kg, perfekt för den större familjen.

Balkong/terrass: Utsikten från balkongen är vad som gör denna lägenhet! Väl tilltagen balkong med plats för mycket möblemang för att avnjuta de härliga sommardagarna. Du har här även fri utsikt över villaområdena i härliga Bunkeflostrand, vyn sträcker sig ända till havet och man skymtar även Öresundsbron i horisonten. För att tillåta så mycket ljusinsläpp som mjöligt till lägenheten är räckena på balkongen klädda i glaspartier.

Sovrum 1: Härligt ljusinsläpp från väl tilltagna fönsterpartier, något som är genomgående genom hela lägenheten. Släta väggar i ljusa färger, ljus parkett på golv.

Sovrum 2: Till höger om hallen ligger detta rum som idag används som barnrum. Rummen i denna lägenhet är alla likvärdiga i storlek och kan därmed fördelaktigt användas till vad än behoven kräver.

Sovrum 3: Bortom köket börjar, vad man kan kalla, lägenhetens andra del. Här finns idag ytterligare barnrum, med ett underbart ljusinsläpp från fönster i två riktningar. De ljusa färgvalen på släta väggar fortsätter här och även den ljusa parketten. Detta sovrum ligger i anslutning till ett mindre badrum och även en separat hall som idag används som extra förvaring/arbetsrum. Fördelaktigt med denna planlösning är att delen med enkelhet kan styckas/skärmas av till en egen liten lägenhet. Perfekt för den med äldre barn som önskar lite extra privatliv, eller, om kokvrå installeras, den som önskar hyra ut delen som tillexempel studentlägenhet.

Badrum 2: Det lite mindre badrummet, helkakalt i mörkblått och vitt. Här finns duschkabin.

Hall 2: Andra hallen används idag som extra förvaring, men möjligheterna här är många. Om så önskar kan man med enkelhet inreda det till ett extra rum, exempelvis arbetsrum eller lekrum. Man kan även inreda det som en extra hall om man då önskar dela av lägenheten. Här finns också plats att installera en kokvrå.
Välkommen till denna fantastiska lägenhet på bästa läge i Bunkeflostrand. En genomgående 4:a med planlösning som erbjuder alternativ för den kreativa. Inte att förkasta den fantastiska balkongen med obruten utsikt över villaområde och sund. Med diskret och smakfull inredning har du här möjlighet att sätta din egen prägel och göra ditt hem till precis det du vill.

Förening

Vagnmakarebyn 4C

Förening

Brf Vagnshjulet 26

Allmänt om föreningen

Brf Vagnshjulet 26 är en äkta bostadsrättsförening bestående av 32 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen innehar två 4-våningshus som uppfördes 2006. Kommunen äger marken och tomrättsavtalet omförhandlades under 2015 till en betydligt lägre summa. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1125 kr som betalas av säljaren samt en pantsättningsavgift om 500 kr som betalas av köparen.

GEMENSAMHETSLOKALER
Förening förfogar över 28 garageplatser och cirka 10 parkeringsplatser som går att hyra för 500 kr respektive 200 kr per månad. Till dessa är det separat kösystem. Föreningen är del i samfällighet som har en festlokal till uthyrning. I fastigheten finns även cykelförråd och barnvagnsrum.

INNERGÅRD
Föreningen har en mysig innegård som snabbt kan nås från plan 2. Där finns ett härligt trädäck med gemensamma ytor samt bord och bänkar att låna för sommarens grillkvällar. Föreningen har även en gemensam leksakslåda till barnen.
För att bli ännu trevligare kommer innergård att genomgå underhållsrenovering under hösten 2017.

EKONOMI
Föreningen arbetar aktivt med att hålla en god ekonomi vilket resulterade i att man kunde göra en sänkning av månadsavgifterna med hela 10 % 2016-10-01. Föreningens syn på sin ekonomi är positiv framöver.

FÖRVALTNING
Ekonomisk förvaltning sköts av Pramo ekonomi i Ystad.
Teknisk förvaltning sköts av Severins AB.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Telefoni och Bredband via Fiber 250 MB in/100 MB ut (router till varje lägenhet), digital tv (HD box) med basutbud.

HUSETS SKICK
Huset är byggt 2006 och för närvarande finns inget större renoveringsbehov.

UNDERHÅLL
Panncentralen uppgraderades i december 2015 med en ny, större och bättre cirkulationspump. Föreningen jobbar på att skapa mer utrymme i cykelförrådet samt en gemensam platsbyggd grillplats på innergården.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter