Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sadelmakarebyn 4D

Annestad Bunkeflostrand

795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sadelmakarebyn 4D

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 83,50 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 411
Våning 5 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 795 000 kr utgångspris
Avgift: 7 552 kr/mån inkl. värme, VA och kabel-TV
Andel i föreningen: 2,5128%
varav
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt Ett förråd på samma våning tillhör även lägenheten.

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 7 juli 2008
Energiprestanda: 176 kWh/m² (Atemp) och år
Underbar bostad med en fantastisk utsikt! Här bor du i en eftertraktad lägenhet högst upp i huset med de rätta förutsättningarna. Välkommen på visning!


Hall
Funktionell hall med goda avhängningsmöjligheter. Parkettgolv som fortsätter vidare ut i vardagsrummet.

Kök
Stilrent kök med goda arbetsytor och plats till mycket förvaring. Fönster mot husets framsida med en härlig utsikt över Turning Torso och Malmö stad.

Vardagsrum
Ljust och trivsamt vardagsrum med ett fint parkettgolv och perfekta ytor. Här får du enkelt plats med en soffgrupp, TV och större kontorshörna. Utgång till lägenhetens balkong (söderläge) med en härlig utsikt över takåsarna och med havet i bakgrunden.

Sovrum 1
Fint sovrum med plats till en större säng och förvaring. Ljusa väggar, parkettgolv och fönster mot husets framsida.

Sovrum 2
Mysigt sovrum med plats för en säng, förvaring (finns två garderober i rummet) samt en mindre arbetshörna. Ljusa väggar, parkettgolv och fönster mot husets baksida.

Badrum
Stilrent och fräscht helkaklat badrum. Utrustat med dusch, wc, handfat, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. OBS! Tvättmaskin och torktumlaren ingår ej i köpet.
Underbar bostad med en fantastisk utsikt! Här bor du i en eftertraktad lägenhet högst upp i huset med de rätta förutsättningarna. Välkommen på visning!

Förening

Sadelmakarebyn 4D

Förening

Brf Sadelmakaren 3

Allmänt om föreningen

Brf Sadelmakaren 3 består av två hus och bildades i samband med att husen byggdes år 2005. Tomten ägs av kommunen. I föreningen finns 55 lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift och ev. pantsättningsavgift på som betalas av köparen.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Kanslihuset och den tekniska förvaltningen sköts av Severins.

Föreningen hyr ut garageplats för 500 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. P-plats utomhus kan hyras av Kanslihuset för 175 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.
Föreningen har gemensamt upphandlat avtal om el vilket innebär att varje lägenhet betalar en schablonavgift varje månad som stäms av 2 ggr/år, varje lägenhet betalar endast för det den förbrukar. Till lägenheten hör ett rymligt förråd beläget på markplan i anslutning till hiss. Även tillgång till cykelförråd är möjlig.


TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Canal digital, för utbud och aktuella priser se: www.canaldigital.se (Basutbudet ingår i månadsavgiften) Bredband fås via Tele 2 och ingår i månadsavgiften.

Ekonomi:
Föreningen ser positivt på sin ekonomi och har inga planerade förändringar av årsavgiften.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2013-04-22). Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Undersökningsplikt:
Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöker lägenheten.

Budgivning
All budgivning via MOHV Fastighetsförmedling i Malmö är s.k. öppen budgivning. För att du som spekulant skall känna dig trygg redovisar vi alla inkomna bud. Alla som deltar i budgivningen godkänner att budlistan med deras namn, nummer samt lagda bud delas ut till köparen och säljaren vid kontraktskrivningen. Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren.

Fri prövningsrätt
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. D.v.s. säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering