Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Wergelandsgatan 46A, ACCEPTERAT PRIS!

Blackeberg Bromma

1 895 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Wergelandsgatan 46A, ACCEPTERAT PRIS!

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 32,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1-11-1011
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr utgångspris
Avgift: 2 400 kr/mån inkl. värme, kallvatten, TV (basutbud) & Bredband (100Mbp/s)
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för varmvatten (debiteras efter förbrukning), hushållsel samt hemförsäkring (kostnaderna är individuella och varierar beroende på avtal samt förbrukning).
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar ett förråd på vindsplan.
- Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 23 oktober 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 75 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Skärkarlen 4

Hall

Bra plats för avhängning. Garderob/städskåp.

Kök

Fullt utrustat kök med kyl/frys (Electrolux), diskmaskin (Electrolux), spis med induktionshäll & ugn (Electrolux), spisfläkt (Franke) och mikro (Electrolux). Bra yta för matplats och ytterligare möbler mellan kök och vardagsrum.

Vardagsrum

Rymligt rum med plats för större säng, soffa, soffbord och andra möbler. Bra förvaring i två garderober och överskåp.

Badrum

Fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, tvättställ, kommod med förvaring, spegelskåp med förvaring, spotlights, dusch & WC.

Övrigt

Uteplats med yta för café-set eller solsängar. Rymligt förråd på vinden. Två cykelparkeringar, en i förråd och en utomhus.

Charmig 1:a i hjärtat av Blackeberg!

- Accepterat pris! -Kontakta mäklaren!
- Bredband ingår i avgiften!
- Gavelläge och insynsskyddat!
- Uteplats!
- Närhet till naturen, T-bana och Blackebergs Torg!

Välkomna till denna charmiga 1:a i gavelläge med fönster i tre väderstreck. Passar utmärkt för den som vill har en fullt utrustad bostad i nyskick. Lägenheten är optimalt planerad med en social och öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum. Här har vi stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp och utsikt mot naturen. Mycket fina materialval och bra förvaringsmöjligheter.

Huset är byggt år 2018 och föreningen äger marken.

Wergelandsgatan går mellan Björnsonsgatan och Holbergsgatan precis intill Blackebergs Torg. Här har man känslan av både naturen och staden. Här finns charmiga bostadshus byggda från 50-talet, men även från 90-, 00-talet och nyproduktion. Förskolor, grundskolor och gymnasium. Parker, promenadstråk och lekplatser. Vid Islandstorget finns T-bana, busshållplats, bensinstation och restauranger. På Blackebergs Torg finns T-bana, Hemköp, restaurang, gym och annan service och handel. Även i Råcksta på andra sidan Bergslagsvägen och i Vällingby Centrum två stationer bort finns stort utbud av butiker, service och handel. Grimsta naturreservat med motionsspår och utegym, idrottsplatser och Råcksta träsk ligger alldeles i närheten, men likaså Blackebergsklipporna och flertalet badstränder (Kanaanbadet & Ängbybadet).

Förening

Wergelandsgatan 46A, ACCEPTERAT PRIS!

Förening

Brf Loftet

Allmänt om föreningen

Brf Loftet är en äkta bostadsrättsförening med 54 lägenheter. Föreningen äger marken.
Gemensamma utrymmen: Loften, kallvind och cykelförråd. Alla lägenheter har två cykelparkeringar, en i förråd och en utomhus. Alla lägenheter har ett vindsförråd.

Tv och bredband

TV och bredband levereras av Ownit (baspaketet ingår). 100Mbp/s).

Parkering

Föreningen innehar 10 parkeringsplatser varav 2 hcp. Parkeringsavgift på 400kr/mån, betalas till föreningen.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftsändringar för i år (kontrollerat med föreningen 2021-06-02). Fastigheten har inte genomgått några renoveringar och inga är planerade.

Renoveringar - utförda och planerade

Fastigheten har inte genomgått några renoveringar och inga är planerade.

Övrigt

Förvaltare är Persson & Bergström Förvaltning AB.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Blackeberg är en lummig och lugn stadsdel i västerort som tillhör Bromma stadsdelsområde, cirka 17 km från Stockholm city. Området bebyggdes ursprungligen på 50-talet och ligger naturskönt inbäddat i naturen och med vackra vandringsstråk vid Mälaren intill. Här finns också det mytomspunna Ljunglöfska slottet med sin vackra park. Blackeberg gränsar mot Grimstaskogen - ett uppskattat friluftsområde där man kan promenera, jogga eller plocka bär och svamp. Området ligger även nära de populära badplatserna Kaananbadet och Ängbybadet. På några minuters gångavstånd finner du tunnelbanan och Blackeberg Centrum med caféer, frisörer, matbutiker, apotek, bibliotek, gym med mera. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till Stockholm city på endast ca 20 minuter. Vid Kanaanbadet finns minigolf och omtyckt café som sommartid anordnar grillaftnar med uppträdanden.

Närservice

Vid Blackebergs torg finns viktig närservice så som livmedelsbutik (öppet alla dagar 07-22), apotek, vårdcentral och tandläkare. Här finns också gym, caféer, restauranger och annat som är trevligt. I området finns också många förskolor, bland annat med montesoripedagogik. Södra Ängby skola och Blackebergsskolan erbjuder två väldigt bra grundskolor och Blackebergs gymnasium är sedan länge ett populärt val för gymnasieeleverna. Avståndet är inte heller långt till Vällingby centrum som har ett stort utbud av shopping.

Kommunikation

Tunnelbanans gröna linje har två stationer i området (Blackeberg och Islandstorget) och tar dig till Stockholms centrala delar på ca 20 minuter. Vid Islandstorget avgår även buss 113 mot Sundbyberg och Solna.

Parkering

I området är det fri parkering på gatan. Städdag en gång i veckan under vintertid.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter