Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tummelisas gata 3

Annedal BROMMA

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tummelisas gata 3

Antal rum 3 rum
Boarea 80,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1103
Våning 1 av 2, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 740 kr/mån
Andel i föreningen: 1,017%
Driftskostnad 8 760 kr/år
varav
El: 3 600 kr
VA: 2 160 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftsuträkningarna är schablonmässiga och kan variera
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 29 november 2018
Energiklass: D
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Hall

På Tummelisas gata 3 möts du direkt av en öppen planlösning utan att behöva se över en stökig hall. Här har du förmånen att ha en hall i separat rum med en garderobsvägg bakom skjutdörrar. Här finns förvaring för hela familjen samt plats för hallmöbel eller parkering av barnvagn.

Kök

Vidare in i bostaden kommer ett ljust kök från Vedum i anslutning till allrummet. Köket kläds av en svart bänkskiva, vita fronter och vitt kakel. Vitvaror och maskinell utrustning kommer från Cylinda. I anslutning till köket finns plats för matgrupp för 6 personer.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och har gott om sällskapsyta. Här finns plats för förvaringsmöbler, stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt tv möbel.

Sovrum 1

Första sovrummet finner du en bit in till höger när du kommer in bostaden. Här finns utrymme för större dubbelsäng samt sängmöbler. I sovrummet finns en inbyggd garderobsvägg som ger gott om förvaring för kläder och linne.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är ljust och trevligt med fönster i gaveln. Även här finns utrymme för dubbelsäng och en garderobsvägg är uppsatt direkt till höger i rummet.

Badrum

Badrummet består av kakel och klinker i vit och grå kulör. Badrummet är utrustat alla nödvändiga faciliteter, dusch med glasvägg samt både tvättmaskin och torktumlare inbyggd med bänkskiva som topp.

Balkong

Till bostaden finns en fantastik balkong i husets loftgång. Eftersom lägenheten är belägen på hörnet av fastigheten blir ytan större och avskild. Gott om yta för möblemang, växter och grill finns.

3a i husets gavel

Välkommen till en optimal 3 rummare i populära och barnvänliga Annedal. Med en öppen planlösning, stor hall och en fantastisk innergård är bostaden optimal för barnfamiljer. I bostaden finns en välplanerad hall, två stora sovrum, ett öppet kök med bra arbetsytor, helkaklat badrum och stort allrum. Bostaden är belägen i gaveln av fastigheten och har därav fönster i 3 vädersträck, detta skapar ett fint ljusinsläpp genomgående i hela bostaden. En ekparkett sträcker sig genom hela lägenheten, likaså ljust målade väggar. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är det lätt att möblera efter eget tycke och smak. Direkt från balkongen ser du ut över innergården som är inbjudande för alla åldrar. I föreningen bor många barnfamiljer och barnens favoritplats är givetvis den lekvänliga innergården. Innergården är fri från trafik och ligger avskärmat belägen från kringliggande fastigheter.
Bostaden ligger i stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion. I Annedal finns ICA-butik, närbutiken Direkten, trevliga fik, restauranger och gym. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever, i närheten finns också flertalet förskolor. Området är uppskattat av alla åldrar och trivsamheten är märkbart hög.

Förening

Tummelisas gata 3

Förening

Brf Trollskogen Mariehäll

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar. I närhet till bostaden finns flertalet skolor och förskolor.

Närservice

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter.

Bilder

Visa alla

HitCounter