Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Svartviksslingan 49

Minneberg BROMMA

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Svartviksslingan 49

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 75,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 315
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 243 kr/mån inkl värme, V/A, kabel-TV, bredband & IP-telefoni
Andel i föreningen: 0,30761%
Andel av årsavgift: 0,30761%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt -Till lägenheten disponeras ett rymligt källarförråd om ca sex kvm.
-Tvättstuga finns i porten. Lätt att få tider.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1986
Uppvärmning Värmepump, olja och el
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 29 mars 2019
Energiklass: D
Primärenergital: 112 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Svartvik Nr 6
RUMSBESKRIVNING
-Stor möblerbar entréhall med plats för kapphängare och hallmöbel. Plats finns även för barnvagn om behovet finns. Bra förvaring med stor garderob. Praktiskt med klinkergolv vid entrén som sedan övergår till ekparkett vid innerhallen. En inbyggd garderob i innerhallen.

-Ljust och fräscht badrum med helkaklade väggar i vitt och blått samt ljust stilfullt mönstrat klinkergolv med golvvärme. Bubbelbadkar, handfat med kommod och toalett. Plats finns om egen tvättmaskin vill installeras. Fönster ger rummet det rätta ljusinsläppet och samtidigt vädringsmöjligheter.

- Stilrent kök i fint skick med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Väldigt ombonad känsla i köket med ljust grå skåpluckor och vit mosaik på väggen ovanför arbetsbänk i massivt trä och diskbänk i rostfritt. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum ger härligt ljus och rymd men också trevlig kontakt mellan rummen. Matplatsen rymmer dagligdags ca 6 personer men inga problem med långbord när släkt och vänner kommer på besök. Maskinellt finns kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Ekparkett.

-Vardagsrummet är luftigt och ljust med öppen planlösning mot köket med underbart ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet. Ekparkett. Gott om plats för sällskapsmöblerna och via vardagsrummet kommer du till balkongen som ligger i härligt söderläge för sol från morgon till eftermiddag. Balkongen bjuder även på rogivande utsikt över den grönskande parken. En underbar plats för en avkopplande drink, en god middag eller bara koppla av till en bra bok så gör detta till ett grönskande uterum under långa sköna sommardagar. Inglasningen gör även att balkongen kan nyttjas så gott som året runt.

-Sovrum 2 är det största sovrummet och används idag som barnrum. Det rymmer enkelt både dubbelsäng och sängmöbler samt arbetsplats. Ekparkett. Mycket bra förvaringsmöjligheter med rejäl klädkammare.

-Sovrum 1 är lite mindre än sovrum 2 men rymmer gott och väl dubbelsäng och sovrumsmöbler. Vitmålat golv. Precis som sovrum 2 finns även här en ordentlig klädkammare för mycket bra förvaringsmöjligheter men som även kan användas som exempelvis arbetsrum vilket det görs idag.

OMRÅDE
Här finns allt vad ett kvalitativt boende innebär med en lugn trygg miljö vid Mälaren och samtidigt nära City och Alviks Torg.

Ett mycket populärt och omtyckt område med härliga grönområden, trevliga lekplatser och populära badplatser med flera badbryggor och sandstrand. Omåttligt uppskattade inslag av alla boenden i området! Runt knuten finns härliga promenadstråk längs Mälarens stränder och för den båtintresserade finns båtklubb och båthamn på ett par minuters avstånd. Längs vattenbrynet finns även flera väldigt uppskattade grillplatser. Samfälligheten har ett mycket påkostat och populärt gym för den som gillar att träna. Gymmet finns vid badviken bara meter från badbryggan för ett härligt dopp efter passet. Finns även bastu här för den som är lite frusen eller bara vill ha det lite skönt.
I Minneberg och närområdet finns flera populära förskolor.
På torget finns en välsorterad Coop livsmedelsbutik som har öppet till kl. 21.00 samt en sushirestaurang.

På ca 10 minuters promenad, alternativt några minuters busstur med nr 114, ligger Alvik med T-banans samtliga tre gröna linjer som snabbt och smidigt tar dig till City på ca 12 minuter. Även Tvärbanan avgår härifrån med spårvagn mot Globen/Hammarby Sjöstad via Liljeholmen samt mot Solna C via Bromma Blocks och Sundbyberg. Vidare kan man ta 12:ans spårvagn genom idylliska villaområden via Äppelviken och Ålsten till Nockeby. Flera busslinjer avgår också härifrån till bl.a. Spånga station och Bromma flygplats.
Mysiga Alviks Torg erbjuder caféer, butiker, banker, två gym, SALK-hallen, mataffär och ett par högklassiga restauranger vid vattnet.
Vid Tranebergsplan finns butiker, restauranger, pizzeria och apotek.
Fem minuters promenad till nyrenoverade Tranebergsparken med plaskdamm, gungor, studsmatta, lekplatser, utegym, tennisbana, basketplan och fotbollsplan. Gångavstånd till Alviksskolan med årskurserna F-6 samt i årskurserna 7-9.
En kort cykeltur över Tranebergsbron och ni når Kungsholmen och vidare mot City.

Drömboende vid Mälaren. Inglasad balkong. Två stora sovrum. Öppen planlösning.

- Stor inglasad balkong med soligt söderläge
- Utsikt över den grönskande parken
- Drömboende endast en minut från Mälaren
- Två stora sovrum
- Öppen social planlösning
- Mycket fint skick!
- Förening med mycket god ekonomi och ägd mark

***Kommande försäljning. Kontakta mäklare om intresse finns för lägenheten***

Fantastiskt läge precis vid Mälaren med inglasad balkong i soligt söderläge och utsikt över den stora grönskande parken. Läget endast en minut från Mälaren för ett morgondopp i det blå eller harmoniska morgonpromenader längs strandlinjen ger en enastående boendekvalité. Öppen ljus och mycket social planlösning mellan kök och vardagsrum. Två stora sovrum som båda rymmer dubbelsäng och med varsin rejäl klädkammare. Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och plats för tvättmaskin. Lägenheten är genomgående i mycket fint skick med stilrena materialval och harmoniska färger. Bara att flytta in! Stort källarförråd finns i porten.

Gångavstånd eller några minuters busstur till Alvik med bland annat T-bana, som tar dig till city på ca 12 minuter, Tvärbanan, affärer, restauranger, gym, caféer med mera Vid torget finns Coop och sushirestaurang. Fem minuter till nyrenoverade Tranebergsparken med plaskdamm, gungor, studsmatta, lekplatser, utegym, tennisbana, basketplan och fotbollsplan. Runt husknuten, ordagrant, finns badplatser och underbara promenadstråk längs både vattenlinjen och naturen samtidigt som stadens puls väntar på andra sidan bron. Det bästa av två världar helt enkelt! Stabil förening med mycket god ekonomi och många faciliteter så som hela fem övernattningslägenheter, välutrustat gym, bastu, två festlokaler, fullt utrustat snickeri med mera

Förening

Svartviksslingan 49

Förening

HSB Brf Svartvik nr 268

Allmänt om föreningen

HSB Brf Svartvik 268.
Föreningen består av 327 bostadsrättslägenheter och fem lokaler som hyrs ut. Föreningen äger fastigheterna med äganderätt och består av sju huskroppar på adresserna Svartviksslingan 11-49. Mer information finns på; www.brfsvartvik.com samt www.minneberg.com. Föreningen tillåter inte juridiska personer som köpare. För medlemskap i föreningen krävs även medlemskap i HSB

EKONOMI
Föreningen har en mycket välskött och stabil ekonomi. Att föreningen äger marken är en stor trygghet för framtiden då inga dyra tomträttsavtal skall omförhandlas. I dagsläget finns inga planer på att höja avgifterna.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I huset finns en fin och välutrustad tvättstuga, lätt att få tider.
Praktiskt med sopnedkast på samma våningsplan som lägenheten.

Brf Svartvik är tillsammans med föreningarna Sandvik, Tranan och Tangen i området medlem i "Minnebergs Samfällighetsförening" som bl.a. ansvarar för områdets värmeproduktion, miljöstation, p-garage, badbrygga, båthamnen med föreningens båtplatser mm. Här finns diverse gemensamhetslokaler;
- 5 st. gästlägenheter.
- 2 st. samlingslokaler, Badviken i nr 17 och Båtviken i nr 89.
- Bastu & Motionslokal (400kr/år) & bridgeklubb i Badviken.
- Bordtennisrum i anslutning till Båtviken.
- Grovsoprum intill panncentralen.
- Fotoklubb, nr 114.
- Snickeriverkstad, nr 89.
- Tvättstugor finns tillgängliga i alla hus.
- 2 st. vävstugor, nr 11 & 81

PARKERING
Det finns möjlighet att hyra parkeringsgarage genom Minnebergs samfällighet som ansvarar för ca 528 st p-platser. Kostnad/mån 436 – 608 kr beroende på om platsen är inne eller ute. För dig som har motorcykel eller moped finns det gallerförsedda platser att hyra. Gästparkeringar finns och kostar 5 kr/timme. Det går även bra att parkera på gatorna i Traneberg, boendeparkering där som kostar 500 kr/månad.

TV OCH INTERNET
Kabel-TV går att få från både ComHem och Bredbandsbolaget. Basutbudet från ComHem ingår i avgiften.
Internet via fiber. Hastighet: 250 Mbit/s. Leverantör: Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften. Kan uppgraderas till 1000 Mbit/s.

Överlåtelseavgift

1 666 kr

Pantsättningsavgift

714 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter