Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Styresman Sanders väg 19

Beckomberga Bromma

2 295 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Styresman Sanders väg 19

Antal rum 1 rum
Boarea 39,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1203
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 2 204 kr/mån
Andel i föreningen: 0,6391%
Andel av årsavgift: 0,63857%
Driftskostnad 2 710 kr/år
varav
El: 862 kr
VA: 420 kr
Försäkring: 1 428 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Bredband och kabel-TV ingår. Leverantör = Ownit
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar ett förråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1932
Uppvärmning Bergvärme och fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 13 februari 2019
Energiklass: D
Primärenergital: 113 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Parkträdet 5

Hall

Innehållande garderob och linneskåp till höger samt plats för avhängning av kläder till vänster. Hallen kläds in i vitmålade väggar samt ett mattlackat ekparkettgolv.

Badrum

Stort helkaklat badrum med vita väggar samt svart klinkergolv med komfortvärme. Detta kompletteras med duschvägg i glas, handdukstork, wc, handfat med kommod och en tvättmaskin kombinerad med torktumlare av märke Siemens.

Rum/Kök

Väl tilltaget kök med inbyggd ugn och mikrovågsugn i rostfritt stål samt induktionshäll. I köket finns även diskmaskin, samtliga vitvaror från Siemens. Luckor i antracitgrå från Vedum med läderbeslag samt en ljus bänkskiva i slittåligt laminat. LED-spotlights är fästa under väggskåpen och lyser upp den vita kakelväggen. Vardagsrummet är stort med plats för matsalsmöbler samt soffa. Här finns möjlighet till avdelning för att få separat sovrumsdel. Väggar är vitmålade och golvet består även här av ljus ekparkett.

Modern tappning i historisk byggnad!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information om försäljningen!

Varmt välkommen till en trivsam bostad i detta historiska hus men i modern tappning! Med en enastående takhöjd om ca 3m och stora spröjsade fönster, välplanerade kvadratmeter, genuina och stilfulla material samt grönskande område gör detta till ett mycket attraktivt och unikt boende som sällan finns till salu! Hiss i fastigheten. Genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Kök/vardagsrum i öppen planlösning och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Välkomna att anmäla ert intresse!

Förening

Styresman Sanders väg 19

Förening

Riksbyggen Brf Trädgården i Beckomberga

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Brf Trädgården i Beckomberga
Föreningen äger fastigheten med äganderätt och består av 106 bostadsrättslägenheter med en sammanlagd boendearea av 6 993 kvm. Tryggt för framtiden att äga marken då inga nya tomträttsavtal behöver omförhandlas och riskera att bli kostsamma. Föreningen är en del av Klockhusparkens samfällighetsförening som ansvarar för miljöhus, vattenledningar, bergvärme, garage, övernattningslägenheter m.m. I denna gemensamhetsförening ingår sex fastigheter och Brf Trädgården ansvarar för 31.8 % av driftskostnaderna.

EKONOMI
Samtliga lägenheter har undermätare för el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och fakturerar sedan respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning. Likaså är det individuell varmvattenmätning för varje lägenhet.

BYGGNADERNAS SKICK
Fastigheterna är färdigställda 2017 så inget renoveringsbehov finns på många års sikt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
1 Grovtvättstuga samt torkrum i källarplan.
1 Gemensamhetslokal.
1 Bastu med dusch-/omklädning-/relaxrum i källarplan.
8 Cykelrum.
4 Barnvagnsrum/rullstolsförråd.
1 Hobbyrum/verkstad.
1 Biorum.

PARKERING
Varje lägenhet har möjlighet att hyra en garageplats. Garaget har infart från Styresmans Sanders Väg och utfart till Follingbogatan. I garaget finns spolplats samt möjlighet till laddning av t.ex elbil. Det finns 106 garageplatser (varmgarage) där varje plats kostar 1000 kr/månad. Det finns även 4 MC-platser som kostar 400 kr/månad att hyra.

TV OCH INTERNET
Kabel-TV och bredband finns via fiber.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Området Beckomberga är ett lugnt och naturskönt område i utkanten av Bromma med mycket parkmiljö. Mycket grönska och barnvänlighet präglar området. Sedan drygt tio år tillbaka har mycket nyproduktion vuxit fram här och de ursprungliga byggnaderna från 30-talet har renoverats och byggts om till bostadsrätter, vilka utgör hjärtat i området idag. Här bor man lugnt och tryggt med omtyckta skolor och förskolor i området. Kort gångavstånd finns till livsmedelsbutiker och mycket goda kommunikationer mot stan. På lite längre gångavstånd finns också idrottsplatsen Ängby IP där föreningar erbjuder flera olika idrottsaktiviteter.

Närservice

I området finns flera förskolor samt Beckombergaskolan (F-6) och Raul Wallenbergskolan (F-9). Här finns även en ICA nära samt en ICA Supermarket. På cykelavstånd från området finns Vällingby centrum där allt viktigt utbud man kan tänkas behöva finns.

Kommunikation

Från området avgår dels buss 113 som går mellan Blackeberg/Islandstorget och Sundbyberg samt buss 117 mellan Brommaplan och Spånga station. På ca 25-30 minuter kan du ta dig ända in till mitt i city. Ett alternativ kan också vara att ta en promenad på drygt tio minuter till tunnelbanan vid Islandstorget.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter