Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stopvägen 102

Åkeslund Bromma

2 095 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Stopvägen 102

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 40,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1002
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 095 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 3 171 kr/mån Inkl. värme, VA & kabel-tv (basutbud)
Andel i föreningen: 4,71%
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel och hemförsäkring. Kostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar ett stort källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1935
Uppvärmning Fjärrvärme och markvärmepump (el)
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 11 oktober 2019
Energiklass: D
Primärenergital: 96 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Famnen 3

Hall

Välkomnande ljus hall med tilltagen takhöjd och fantastiska förvaringsmöjligheter. Här finns tre platsbyggda garderober och ett avlångt överskåp, allt för att optimera förvaringsytorna! Med vitmålade väggar, svart stengolv invid entrédörren som sedan övergår till ett vackert trägolv i form av fiskbensmönstrad stavparkett, når du från hallen både lägenhetens badrum, kök och vardagsrum! Lägenheten har även försetts med säkerhetsdörr.

Vardagsrum

Socialt och trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp, matplatsmöbel och mindre arbetshörna. Rummet som berikats med bevarat ekgolv i form av fiskbensparkett, fönsterbleck i röd kalksten och tilltagen takhöjd, genomsyras av en härlig dogs dagsljus via det generösa fönsterparti som vetter i ett solsäkert sydöstläge. Från vardagsrummet når du både bostadens hall och sovrum.

Sovrum

Rofyllt och insynsskyddat sovrum med mörkblå målade väggar och trägolv i form av fiskbensmönstrad ekparkett. Med vacker utsikt mot grönskande natur finns här plats för både byrå samt större säng. Sovrummet har även berikats med en stor platsbyggd garderob som målats in i samma ton som rummets väggar.

Kök

Smakfullt och tidlöst renoverat kök med vita släta skåpsluckor smyckade med beslag i rostfritt stål, samt vitt kakel satt i tegelförband ovan den svarta stenskivan i granit. Här bjuds det på generösa arbetsytor och tacksam förvaring i flertalet över- och underskåp. Utrustad med spis, ugn, fläkt samt kyl/frys. Köket har berikats med vitmålade väggar och trägolv i form av fiskbensmönstrad ekparkett.

Badrum

Här möts du av klinkerklädda vita väggar med blå bård samt kakelgolv i en svagt ljusblå ton. Det funktionella vädringsfönstret skänker badrummet en trevlig dos dagsljus! Utrustad med WC, kommod, spegelskåp samt dusch med glasväggar.

Smakfullt renoverad 40-talstvåa i attraktiva Åkeslund!

På omåttligt populära Stopvägen finns nu chansen att förvärva denna fantastiskt fina och perfekt planerade tvåan om 40 yteffektiva kvadratmeter!

Bostaden besitter en härlig charm och karaktär från det tidiga 40-talet med moderna inslag av kvalitativa och noga utvalda materialval!
Här bjuds det på genomgående ljusinsläpp, bevarade originaldetaljer som ekgolv av stavparkett lagd i fiskbensmönster, tilltagen takhöjd samt tidstypiska röda fönsterbleck skivor i kalksten.

Det trivsamt stora vardagsrummet med vitmålade väggar och fiskbensmönstrad ekparkett bjuder på lättmöblerade ytor och genomsyras av en trevlig dos dagsljus via det generösa fönsterpartiet. Smakfullt renoverat och minimalistiskt kök med vita släta skåpsluckor, beslag av rostfritt stål och gedigen granit bänkskiva som bjuder på tacksam förvaring i flertalet över- och underskåp samt generösa arbetsytor.

I det stillsamma sovrummet med mörkmålade väggar finns det plats för stor säng och här hittar du även en av lägenhetens platsbyggda garderober! Bostadens badrum som försetts med ett praktiskt vädringsfönster är fräscht och helkaklat!

Varmt välkomna till boendet som passar perfekt för paret som för singeln i ett naturskönt område där tallar och grönskande natur blir din närmsta granne, samtidigt som du snabbt och smidigt når Stockholm city på bara några minuter!

Lägenheten är belägen i populära och natursköna Åkeslund med ett kort avstånd till Brommaplan där all nödvändig service återfinns så som matbutiker, systembolag, och apotek. Här erbjuds också enastående kommunikation i form av buss, t-bana och flygbuss.
På bara några minuters promenad når man också Abrahamsbergs lilla centrum med bl.a. ICA-mataffär, småbutiker, stort nytt gym, caféer, pizzeria, sushi och T-bana som snabbt och smidigt tar er till city på ca 17 minuter.
Inte långt från lägenheten finner du trivsamma motionsspår, utegym och framförallt Mälarens vatten. En promenad bort ligger även Judarskogens naturreservat med dess fridfulla skog och natur.

Förening

Stopvägen 102

Förening

Brf Famnen 3

Allmänt om föreningen

Föreningens fastighet Famnen 3 innehåller 19 lägenheter med bostadsrätt till föreningens medlemmar, samt en hyreslokal för affärsverksamhet. Föreningen har adresserna Stopvägen 100-104 och är en sk äkta bostadsrättsförening.

Tv och bredband

ComHem och Fiber finns att tillgå för bredband och tv. Fiber levereras via Telia.

Parkering

Föreningen har idag 9 parkeringsplatser. Dessa fördelas utifrån en kölista. Kostnaden är 300 kr/mån. I övrigt råder boendeparkering på gatorna i området, för mer information se www.stockholm.se/parkering

Renoveringar - utförda och planerade

2019 - Nya tvättmaskiner
2018 - Solpaneler installerade
2017/2018 - Nya maskiner i tvättstugan, nya brandvarnare och brandsläckare monterats
2017 - Bergvärme installerat
2015 - Installation av säkerhetsdörr till källaren
2012 - Nya stammar och ny el
2011 - Stambyte samt badrumsrenovering
2010 - Renovering av tak

Övrigt

Föreningen har en gemensam tvättstuga i källaren med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel. Det finns också cykelparkering under tak utomhus.

Föreningen har en trevlig uteplats med bord och stolar för upp till 8 personer samt en grill.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Nej, föreningen innehar marken med tomträtt.

Området

Området Åkeslund ligger med endast några minuters promenad från Brommaplan där man finner ett brett serviceutbud och goda kommunikationer. Bland annat hittar man apotek, matbutiker, systembolaget, restauranger, konditori, banker, hotell och OKQ8 (öppet dygnet runt) m.m. Strax intill ligger också Abrahamsbergs lilla centrum med det mesta man behöver i form av mataffär, café, gym, spelbutik, pizzeria, kemtvätt, skomakare, blomsteraffär, videobutik och heminredning.

Kommunikation

Från Brommaplan tar du dig med buss till större delarna av västerort, Norrort samt Mälaröarna. T-banans gröna linje tar er in till centrala delarna av Stockholm på bara några minuter.

Parkering

I området råder boendeparkering på gatorna, se www.stockholm.se/parkering för med information.

Övrigt

Stora Mossens koloniområde bjuder på avkopplande promenader, likaså finns skogsparti för lite naturkänsla eller ypperligt för hundrastningen, eller barnens lek. Precis väster om Brommaplan finns även idylliska naturreservatet Judarskogen som bjuder på avkopplande natur. I området finns flera populära förskolor och grundskolor. Många boende i området tar cykeln in till city via Alvik och över Tranebergsbron vidare genom Kungsholmen. På gångavstånd återfinns Gamla Brommas idylliska villakvarter och Mälarens glittrande vatten, Lillsjön och Bromma Golf med 9-hålsbana och driving range.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter