Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Spannvägen 15

Åkeslund Bromma

2 195 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Spannvägen 15

Antal rum 2 rum
Boarea 39,00 kvm
faktisk uppmätn 21054:2020

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 231003008-0093 / 1002
Ekonomi Pris: 2 195 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 2 510 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,55169%
Andel av årsavgift: 0,55217%
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar två förråd i källaren varav ett är ett sk matkällarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1942
Uppvärmning Bergvärme och fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 17 februari 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Spannet 7

Hall

Välplanerad hall med möjligheter för avhängning. Här finns bra med förvaring genom garderob. Ljust brädgolv och vita väggar.

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med stort och karakteristiskt fönsterparti med utgång till balkongen. I vardagsrummet har du gott om plats att möblera med matbord, soffgrupp samt övrigt möblemang. Snyggt ljust brädgolv och ljusa väggar där man bryter av med en fondvägg. Underbar och generös balkong mot föreningens gård som bjuder på grönska. Här finns plats för bord och stolar.

Kök

Stilrent kök med alla bekvämligheter man kan önska! Här erbjuds bra med arbetsyta på slittålig bänkskiva och gott om förvaring genom vita över- och underskåp samt all maskinell utrustning som krävs av ett modernt kök. Maskinparken består av kyl/frys, diskmaskin, spis och köksfläkt. Vitt brädgolv och målade väggar.

Sovrum

Bra planerat sovrum där man idag byggt en smart öppen förvaring. Gott om yta för säng samt plats för övrig förvaringsmöbel. Även här det ljusa brädgolvet och målade väggar.

Badrum

Ett badrum i toppskick! Fönster ger härligt ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter. Badrummet är påkostat med kvalitativa materialval och bekvämligheter såsom golvvärme. Här finns wc, dusch med glasdörrar, handfat med kommod samt handdukstork. Plats för tvättmaskin om så önskas.

Välplanerad mini-tvåa med badrum i toppskick!

- Utmärkt tvårummare med solsäker balkong
- Fräscha ytskikt
- Renoverat badrum
- Genomgående brädgolv
- Stor och stabil förening
- Mysigt läge invid grönska och nära kommunikationer

Välkommen till denna välplanerade tvåa på populära Spannvägen! Här har vi ett trivsamt boende med grönskande natur precis utanför fönstret. En välplanerad bostad med plats för dubbelsäng och en rymlig balkong med gott om plats för möblemang. En tilltalande och charmig 40-tals lägenhet med ett modernt och stilrent kök i tidlösa färger och ett renoverat badrum i toppskick. Detta är verkligen ett boende att trivas i! I Riksbyggens Brf Stockholmshus 3 bor ni i en gammal och välskött bostadsrättsförening med låg belåning och många gjorda renoveringar. Föreningen erbjuder utöver ett stabilt boende också mysig närmiljö med trädgård som också möjliggör tex grillning.

Lägenheten är belägen i populära Åkeslund, med lika avstånd till Abrahamsberg såväl som till Brommaplan som erbjuder ett brett serviceutbud med bla matbutiker, systembolag, apotek samt shopping. 7 minuter från lägenheten finns Lillsjöns grönområde med härlig natur och avkopplande motionsslingor. Brommaplan erbjuder kommunikationer i världsklass med tunnelbanans gröna linje samt flertalet busslinjer och flygbuss.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Spannvägen 15

Förening

Riksbyggen Brf Stockholmshus nr 3

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Stockholmshus nr 3 bildades 1942 och tillhör den kooperativa intresseföreningen Riksbyggen. Riksbyggen ansvarar för ekonomisk och teknisk förvaltning men föreningen drivs av medlemmarna. Föreningens 11 hus inrymmer 155 lägenheter och en hyreslokal med en sammanlagd area av 6 988 kvm.

Tv och bredband

Kabel-TV och bredband finns via Comhem. Fiber finns också installerat och leverantör av bredbandstjänster är sedan 2014 Ownit Broadband AB. Varje lägenhet är ansluten med fiberanslutning, kostnaden per månad för fiberbredband är 119kr.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns på gatorna i området, boendeparkering råder och mer information finns på www.stockholm.se/parkering

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har väldigt god ekonomi där månadsavgifterna varit oförändrade under senast 6 åren. Senaste årsredovisningen hittar ni bland de bifogade dokumenten i annonsen.

Renoveringar - utförda och planerade

1985: Takomläggning.
1986: Nya balkonger.
1993/94: V/A stambyte & byte av elstigar (3-fas indraget).
2002: Renovering av fönster.
2005: Installation av bergvärme, radonmätning.
2007: Renovering av tvättstugorna.
2009: Nya portar installeras.
2011: Fönster målas.
2012: Renovering av tak.
2014: Installation av fjärrvärme som spetsvärme.
2016: OVK

Kommande
2021: Kommer fönster skrapas och målas. Planeras ej påverka avgiften.

Övrigt

Tvättstuga: I föreningen finns det fyra tvättstugor Stopvägen 60 (2 st), Stopvägen 68 och Spannvägen 19. De bokas via bokningstavla som är i anslutning till tvättstugan.

Hobbyrum: Det finns ett hobbyrum som kan användas vid snickeri och målning m.m. Detta ligger i trappnedgången på Stopvägen 62.

Cykelrum: Finns i varje hus.

http://www.hemsidan.com/stockholmshus3

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Området Åkeslund ligger med endast några minuters promenad från Brommaplan där man finner ett brett serviceutbud och goda kommunikationer. Bland annat hittar man apotek, matbutiker, systembolaget, restauranger, konditori, banker, hotell och OKQ8 (öppet dygnet runt) m.m. Strax intill ligger också Abrahamsbergs lilla centrum med det mesta man behöver i form av mataffär, café, gym, spelbutik, pizzeria, kemtvätt, skomakare, blomsteraffär, videobutik och heminredning.

Kommunikation

Från Brommaplan tar du dig med buss till större delarna av västerort, Norrort samt Mälaröarna. T-banans gröna linje tar er in till centrala delarna av Stockholm på bara några minuter.

Parkering

I området råder boendeparkering på gatorna, se www.stockholm.se/parkering för med information.

Övrigt

Stora Mossens koloniområde bjuder på avkopplande promenader, likaså finns skogsparti för lite naturkänsla eller ypperligt för hundrastningen, eller barnens lek. Precis väster om Brommaplan finns även idylliska naturreservatet Judarskogen som bjuder på avkopplande natur. I området finns flera populära förskolor och grundskolor. Många boende i området tar cykeln in till city via Alvik och över Tranebergsbron vidare genom Kungsholmen. På gångavstånd återfinns Gamla Brommas idylliska villakvarter och Mälarens glittrande vatten, Lillsjön och Bromma Golf med 9-hålsbana och driving range.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter