Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnbacksvägen 68, 3tr

Riksby Bromma

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnbacksvägen 68, 3tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 63,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 01012
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 751 kr/mån inkl värme, VA
Andel i föreningen: 1,07268%
Andel av årsavgift: 1,06882%
Driftskostnad 7 588 kr/år
varav
El: 3 012 kr
Försäkring: 1 600 kr
Övrigt: 2 976 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Nej
Allmänt - Säljaren disponerar två källarförråd, ett större och ett mindre (matkällare).

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1946
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 3 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 153 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Prästkragen 1
- HÖGST UPP I HUSET!

- GAVELLÄGENHET

- POTENTIELL 3:A

- FRANSK & VANLIG BALKONG

- RENOVERAT OCH SOCIALT KÖK

- STAMBYTT BADRUM

- BRA KOMMUNIKATIONER

På utmärkt läge mitt i Bromma finner vi denna trevliga och unika gavellägenhet högst upp i huset! Bostaden som erbjuder ett ljusinsläpp utöver det vanliga är ett socialt och trivsamt boende med stort och rymligt kök, både fransk balkong samt vanlig och en möjlighet att disponera som trerummare eller tvårummare. Området präglas grönområden såväl som direkt närhet till kommunikationer och butiker. För den aktive finns flertalet promenadstråk, utegym, golfbana, tennisbana och även de mysiga koloniträdgårdarna. Inom promenadavstånd finner vi såväl Abrahamsbergs centrum som Brommaplan vilket erbjuder gott om matbutiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag och träningsanläggningar. Brf Spetsbonaden är en stabil och välskött förening med många gjorda renoveringar. Välkommen att besöka denna utmärka lägenhet som prickar alla boxar!

HALL
Väl inne sätter vi fötterna på det för bostaden genomgående ekparkettgolvet. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter och har vita väggar. Från hallen får vi en härlig vy mot den sociala köksdelen som präglas av den franska balkongen som ger ett rejält ljusinsläpp.

KÖK
Stort och rymligt kök med gott om arbetsyta och förvaring. Ett socialt planerat kök där matlagningen naturligt kombineras med umgänge tack vare den öppna planlösningen mot den härliga. Köket erbjuder allt man kan kräva av ett modernt kök i form av gasspis, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, inbyggnadsugn, mikro och som pricken över i finns även en espressomaskin. Här finns förvaring i massor tack vare såväl över- som underskåp, slittålig bänkskiva i trä samt ovansittande vitt kakel. Praktisk köksö som erbjuder ytterligare förvaring samt arbetsyta. Rejält ljusinsläpp tack vare fönsterparti samt den franska balkongen.

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med utgång till balkongen i bästa söderläge. Rummet möbleras utan problem upp med soff- och tv-möblemang såväl som ytterligare möbler såsom bokhylla eller förvaring. Rejält ljusinsläpp på det gedigna trägolvet samt ljusa vita väggar. Balkongen i bästa tänkbara läge rymmer möblemang i form av bord och stolar.

SOVRUM
Perfekt avvägt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och rejäl garderob som erbjuder gott om förvaring.

KONTOR/BARNRUM/KLÄDKAMMARE
Tack vare fönstret har rummet flera användningsområden beroende på ert behov. Kan med fördel användas som kontor, barnrum eller som lyxig klädkammare.

BADRUM
Stort badrum med badkar, handfat, wc, tvättmaskin samt förvaringsskåp. Stambytt badrum i helkaklat utförande i ljusa färger och med fönster.

KOMMUNIKATIONER
Från Abrahamsberg och Brommaplan går tunnelbanans gröna linje. Det finns även flertalet busslinjer samt flygbussar till både Bromma flygplats och Arlanda.
ON THE MOHV // På utmärkt läge i härliga Riksby finner vi denna trevliga och unika gavellägenhet högst upp i huset! Bostaden som erbjuder ett ljusinsläpp utöver det vanliga är ett socialt och trivsamt boende med stort och rymligt kök, både fransk balkong samt vanlig och en möjlighet att disponera som trerummare eller tvårummare.

Förening

Kvarnbacksvägen 68, 3tr

Förening

Brf Spetsbonaden

Allmänt om föreningen

Brf Spetsbonaden bildades 2007 och innefattar 10 byggnader finns 88 lägenheter med bostadsrätt, 8 lägenheter med hyresrätt, samt 18 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen är en sk äkta bostadsrättsförening. Föreningen innehar marken med tomträtt med nytt avtal som slöts i april 2015. Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC.

EKONOMI
Föreningen amorterar årligen enligt plan och har inga beslut om att förändra avgifterna. Senaste årsredovisningen finns att tillgå på MOHV.se.

TV & INTERNET
TV finns att tillgå via Comhem eller via stadsnätet. Bredband tecknar men via ComHem eller fiber via Zitius (stadsnätet). Lägenhetsinnehavaren tecknar själv det abonnemang som önskas.

FASTIGHETENS SKICK
Elstammar/elledningar 1992
Vatten- och avloppsstammar i kök och badrum 1992
Trapphus 1992
Balkonger 2013
Tvättstuga 1992
Ventilationsanläggning 1992
Spolning av stammar 2014
OVK-besiktning utförd 2014
Energideklaration utförd 2009.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en samlingslokal, festlokal, cykelförråd och barnvagnsförråd samt en tvättstuga med 5 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp, mangel och torkrum. Tvättstugan är belägen på Kvarnbacksvägen 72.

PARKERING
Kösystem tillämpas och sköts av SBC, kostnaden för utomhusplats är 300-500kr/mån.

ÖVRIGT
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp av köparen samt en pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp som debiteras pantsättaren. Juridisk person accepteras inte som medlem i föreningen. Delat ägandeskap är OK.

Besök gärna föreningens hemsida på https://www.sbc.se/spetsbonaden

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter