Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klas Klättermus Gata 7, 6tr

Annedal Bromma

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klas Klättermus Gata 7, 6tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 51,50 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11402
Våning 6 av 8, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 831 kr/mån inkl värme, vatten, bredband, IP-tele. Obligatorisk avgift för kabel-TV (210kr/mån) & hushållsel (284kr/mån) tillkommer.
Andel i föreningen: 0,874%
Andel av årsavgift: 0,87405%
Driftskostnad 8 700 kr/år
varav
El: 3 408 kr
Försäkring: 2 772 kr
Övrigt: 2 520 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnader baseras på uppgifter från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2012
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 27 juni 2014
Energiklass: D
Primärenergital: 110 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

HALL

Välkomnande entré med hatthylla och god förvaring i form av garderob med skjutdörr. Redan innanför säkerhetsdörren möts vi av en toppfräsch atmosfär i form av vitmålade väggar och en vacker ekparkett som fortsätter vidare in i bostaden.

BADRUM

Stort och fräscht badrum med vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv. I badrummet finns kommod, spegelskåp, badkar, vägghängd WC samt tvättmaskin och torktumlare. Maskinerna är placerade under praktisk arbetsbänk med skåp på vägg. Badrummet har golvvärme.

KÖK

Stilrent kök med gott om förvaring och generösa arbetsytor. Köket är byggt hela vägen upp till tak. Maskinparken går i rostfritt utförande från Bosch och består av kyl/frys, inbyggd mikro, inbyggnadsugn, spishäll, fläkt, diskho samt diskmaskin. Här finns plats för matbord åt ca 4 personer. De vita luckorna går väl ihop med svart mosaik ovan bänkskiva i ek.

VARDAGSRUM

Ljust vardagsrum med gott om plats för soffa, mediamöbel och skrivbord. Vardagsrummet är öppet mot köket vilket kopplar ihop rummet och skapar en social planlösning. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

BALKONG

Trivsam balkong i västerläge med plats för rottingmöbler och grill. Sommartid skiner solen på balkongen från 13:00 till solnedgång.

SOVRUM

Tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. I sovrummet finns praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. Ytskikt i form av ekparkettgolv och vitmålade väggar.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett förråd beläget på plan 1.

Ljus och välplanerad 2:a i populära Annedal med stor balkong i bästa solläge

// Stor balkong med eftermiddags- och kvällssol // Välplanerad 2:a // Stort badrum med tvättmaskin & torktumlare // Öppen, social planlösning mellan kök & vardagsrum // Lugnt område nära Sundbybergs Centrum // förvaring i inredd klädkammare //

Med ett flertal omtalade restauranger, mysiga promenadstråk längs Bällstaån och en kort promenad från Sundbybergs Centrum, är Annedal ett utmärkt område att bo i. Här finner ni en fantastisk lägenhet, inredd i tidlösa färger och med en toppfräsch atmosfär. Här kan erbjudas kök med utrymme för matplats åt 4-6 personer i öppen planlösning mot vardagsrum, sovrum med plats åt dubbelsäng och förvaring i garderobsvägg. Vidare kan erbjudas stor balkong i väst med sol under eftermiddag och kväll samt stort badrum försett med tvättmaskin och torktumlare.

Stabil och välskött förening som äger marken till fastigheten.

Inom bara några minuter från lägenheten finns rogivande promenadstråk längs Bällstaån och Ulvsundasjön, lekparker, vackra grönområden och all nödvändig service som butiker, restauranger, gym, ICA och bra shopping. Större utbud av shopping och butiker finns på andra sidan vattnet i Sundbyberg Centrum. Promenadavstånd till bussar, Tvärbanan vid Bällsta Bro och T-bana/pendeltåg i Sundbyberg.

Varmt välkomna på visning!

Förening

Klas Klättermus Gata 7, 6tr

Förening

BRF Linabergskajen

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Linabergskajen registrerades 2010, och inflyttning i husen skedde under 2011 och 2012 då husen stod färdigbyggda av Skanska. Föreningen är äkta och består av 85 bostadsrättslägenheter och 4 lokaler, fördelat på fyra hus. Inga hyresrättslägenheter finns i föreningen. Hiss finns i samtliga hus.

Städning sköts av städfirma.
Gemensamma utrymmen: Lägenhetsförråd, cykelförråd, rullstollsutrymme vid entréer som också används som barnvagnsrum.

Ekonomi och överlåtelser
Ingen avgiftshöjning är aktuell i nuläget. Föreningens ekonomiska status är just nu avsevärt bättre än prognosticerat i den ekonomiska planen. Föreningen har kunnat ha en ökad amorteringstakt gentemot planen. De främsta orsakerna till detta är de senaste årens gynnsamma ränteläge samt senarelagd garagebyggnation.

Delat ägarskap medges.

I månadsavgifter ingår

Värme (fjärrvärme)
Vatten
Förråd i mark- eller källarplan
Bredband, TV samt IP-telefoni via Bredbandsbolaget debiteras med 210 kr/mån på månadsavgiften som är ett obligatoriskt tillägg på avgiften. Tjänster som ingår: Bredband 250/100, TV T-1 Bas och Telefoni Mini.
Hushållsel debiteras på hyran med schablonavgift.
Bostadsrättsförsäkring är tecknat för alla lägenheter i hela föreningen hos Dina Försäkringar (innehavaren behöver bara teckna en lösöres-försäkring i sin hemförsäkring)

Parkering

Garage med totalt 60 platser finns i anslutning till fastigheten. Avgift för garageplats är 1 000 kr/månad. Kö till garage hanteras av Skanska, se Kontakt och felanmälan.

Förutom garageplatserna har föreningen också 5 parkeringsplatser utomhus i anslutning till fastigheten. För närvarande är det kötid till utomhusplatserna, föreningen ansvarar för kö & uthyrning av dessa platser. Sedan finns det andra platser som hyrs ut till externa hyresgäster men som föreningen kan säga upp då nya medlemmar kommer in i föreningen.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

I dagsläget finns ingen planerad förändring av avgiften. Föreningens senaste årsredovisning tillsammans med övriga dokument finns på www.mohv.se

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närservice

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter