Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Karlsbodavägen 47

Mariehäll Bromma

2 395 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Karlsbodavägen 47

Antal rum 1,5 rum + kök
Boarea 35,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 45
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 395 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 2 608 kr/mån inkl. värme, VA (obligatoriskt tillägg om 239kr för bredband)
Andel i föreningen: 2,068%
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för hushållsel samt hemförsäkring. Kostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Loftgången nyttjas som balkong
Pantsatt Ja
Allmänt - Säljaren disponerar ett rymligt källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 23 mars 2015
Energiklass: -
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Fredsfors 12

Hall

Genom säkerhetsdörr tar du dig in i bostaden. Här finner du möjligheter för avhängning till höger. På golvet ligger det för bostaden genomgående parkettgolvet. Ljust och trivsamt intryck direkt i hallen!

Kök / matplats

Smart planerat kök med gott om arbetsyta på slittålig laminatskiva och gott om förvaring genom över- och underskåp bakom vita skåpsluckor. I öppen och social yta mot en naturlig matplats invid fönster som erbjuder plats för matgrupp för 4-6 personer.

Vardagsrum

Ett ljust och trevligt vardagsrum med stort fönsterparti som skänker ljus och gott om förvaring finns genom garderobsvägg. Här har man på ett smart sätt skiljt av mot mat/köksdelen med en låg vägg som skapar en naturlig plats för tv-möblemang. I övrigt möblerar ni med soffa och soffbord.

Sovalkov

Sovalkov som rymmer dubbelsäng. Målat i mörkare ton som ger en avslappnande och mer ombonad känsla. Smart gardinskena gör det möjligt att separera från vardagsrummet. Dubbelsäng och sängbord är möjligt tack vare den genomtänka lösningen med skjutdörr till badrummet.

Badrum

Helkaklat och fräscht badrum med dusch med glasdörrar, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin.

Trivsam 1,5:a på omtyckt läge med promenadavstånd till Sundbybergs centrum!

- Välplanerad 1,5:a med sovalkov
- Populärt område med fantastiska kommunikationer
- Helkaklat badrum med tvättmaskin
- Modernt och stilrent kök med diskmaskin
- Stabil förening med parkeringsplatser och grillplats

Välkommen till en trivsam 1,5:a på populärt läge invid Bällstaån och Sundbybergs Centrum. Bostaden är genomgående i planlösningen och bjuder på ett härligt ljusinsläpp med välplanerade ytor och en perfekt sovalkov med plats för större säng. Modernt kök med diskmaskin och generöst badrum med tvättmaskin, perfekt för den kräsne. Här bor du med gångavstånd till tvärbanan vid Bällsta Bro och bussar längst Bällstavägen som är en av Brommas äldsta vägar. Gångavstånd över bron till Sundbyberg där vi hittar tunnelbanan och pendeltåg som tar dig till T-centralen på ungefär 10 minuter. Populärt i området är strandbryggor och promenadstråk längs Bällstaån och även cykelleden längst med vattnet som tar dig till Karlbergs slott. Stabil och välskött förening som har hand om en nyproducerad fastighet ifrån 2008.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Förening

Karlsbodavägen 47

Förening

Brf Bällstabacken 4

Allmänt om föreningen

Brf Bällstabacken 4 bildades 2008 och består av 39 bostadsrätter. Föreningen är äkta och äger marken.

Inga planerade avgiftsförändringar (7/8-17)

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga på entréplan i uppgång 47. 2 tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp. Det finns även cykelförråd, barnvagnsförråd/rullstolsrum. Föreningen har miljörum för källsortering. På gården finns utemöbler och grillplats.

För mer information se: http://www.brfballstabacken4.se/

Tv och bredband

Kabel-TV via Canal Digital och internet via Ownit.

Parkering

Föreningen har 16 parkeringsplatser. Dessa hyrs ut genom styrelsens försorg efter kölista. Till lägenheterna på våning 6 och 7 ingår eget garage. Gästparkering fyra timmar med p-skiva finns. Vid behov av nattparkering, kontakta styrelsen.

Renoveringar - utförda och planerade

2017 Stamspolning

Planerade
Ett träd måste fällas, beräknad utgift ca 20 000 kr.

Övrigt

Grillning tillåts ej på balkong eller på loftgångar.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närservice

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City. Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanan vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blålinje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen. Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga. Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C. Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

Förutom föreningens garage finns betalparkering längs gatorna i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter