Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Karlsbodavägen 44

Mariehäll BROMMA

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Karlsbodavägen 44

Antal rum 2 rum
Boarea 65,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1304
Våning 4 av 6, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 546 kr/mån I månadsavgiften ingår kabel-TV (basutbud) samt 100 Mbit bredband från ComHem. Det finns även möjlighet att ansluta sig till ComHems nät för telefoni.
Andel i föreningen: 1,1682%
Andel av årsavgift: 1,1682%
varav
Beräknat antal pers: 2
Balkong med skjutbara glaspartier
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2006 Byggt av Veidekke 2006 inflytt 06/07
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Hall

På Karlsbodavägen 44 möts du av en ljus yteffektiv hall med bra förvaring för jackor och skor.

Kök

Hallen leder in i ett öppet och inbjudande kök med väl tilltagna arbetsytor och köksö. Här finns inbyggd ugn med spishäll i glas samt diskmaskin. Bänkytorna är inklädda i ljust trä och möts av stora beiga stenplattor, över och underskåp är även dessa av grå/beige kulör.

Allrum

Vidare från köket finns plats för stort matbord för 8 personer. Golvet är ett ljust slipat parkettgolv och väggarna är av ljusgrå och vit kulör. Genomgående är takskenor uppsatta för gardiner. Längst bort i rummet finns fullstor yta för vardagsrumsmöbler, här ryms både soffa, fåtölj och tv-möbel.

Balkong

Vardagsrumsdelen leder ut till en rymlig balkong med utsikt över Bällstaån som rinner precis nedanför. Här finns gott om yta för matgrupp eller loungemöbler. Balkongen har skjutbara glaspartier som gör det möjligt att använda balkongen under en längre säsong.

Sovrum

Sovrummet är stort med plats för alla nödvändigheter. Väggarna är i ljusgrå och vit kulör, golvet är ett ljust slipat parkettgolv. Platsbyggda garderober ger gott om förvaring för kläder och linne. Även här är skenor uppsatta i taket för gardiner.

Walk in closet / Arbetsutrymme

I anslutning till sovrummet finns ett extra utrymme som antingen kan användas som walk in closet eller arbetsrum. Plats för nätta kontorsmöbler finns.

Förvaringsrum

Ytterligare ett förvaringsutrymme finns med egen dörr från allrummet.

Badrum

Badrummet är ljust kaklat med alla behövda faciliteter, här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Vackert belägen 2,5a

På Karlsbodavägen 44 möter storstadskänslan skärgårdslivet. Här finner du smakfulla materialval i en optimalt planerad 2,5 rummare med stora öppna sällskapsytor. Köket binds samman med matplatsen med plats för 8 personer. Köket är fullt utrustat med tillhörande köksö, perfekt för sällskap under matlagningen. Lägenheten har fönster i två vädersträck och en balkong med skjutbara glaspartier ut mot Bällstaån.

Föreningen är välskött på alla vis, boende har tillsammans bildat en trädgårdsgrupp som sköter om gårdens buskar och blommor. På gården sträcker sig ett trädäck runt husen ner mot ån, i anslutning till trädäcket har föreningen 28 stycken båtplatser samt brygga till dess förfogande. Här kan du för en överkomlig summa ankra både stora och små båtar. Med en 10 minuters promenad kommer du till Sundbybergs centrum där ett stort utbud av butiker och restauranger finns att ta del av. Genom tunnelbanans blå linje eller med buss tar du dig till Stockholm City på knappa 10 minuter. Direkt från Karlsbodavägen går tvärbanan mellan Solna och Sickla.

Förening

Karlsbodavägen 44

Förening

Brf Bällstavik

Allmänt om föreningen

Brf Bällstavik är en äkta förening bestående av 69 bostadsrätter. Fastigheten byggdes 2006 och föreningen äger marken.

I dagslägen(2021-03-25) finns det inga beslut om att höja medlemsavgiften.GEMENSAMMA UTRYMMEN
Brygga, båtplatser, terass, cykelförråd och barnvagnsförråd. I cykelförrådet finns möjlighet att förvara däck.

HEMSIDA
För mer information om BRF BÄLLSTAVIK besök gärna deras hemsida som nås på: http://ballstavik.se/

- Delat ägande är accepterat.

OMRÅDET
Bostadens läge är unikt, här bor man nära city via T-bana, pendeltåg, tvärbana och bil samtidigt som Mälaren och Stockholms skärgård aldrig är längre bort än en tur med den egna båten.

Tv och bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV (basutbud) samt 100 Mbit bredband från ComHem. Det finns även möjlighet att ansluta sig till ComHems nät för telefoni.

Parkering

Föreningen har 67 P-platser för bilar och 2 MC-platser. Föreningen erbjuder garageplats (kö), carport (kö) eller utomhus p-plats (tillgängligt). El-uttag för motorvärmare. Det finns även 28 båtplatser med el och vatten, varav 2 gästplatser (kösystem för egen plats, prata med ansvarig mäklare om båtplats)

Priser för parkering och båtplats:
Garage: 1 500 kr/mån
Carport: 750 kr/mån
P-plats utomhus: 350 kr/mån
Båtplats: 2 500 kr/säsong

Renoveringar - utförda och planerade

I dagsläget (2021-03-25) finns det inga beslutade renoveringar.

Överlåtelseavgift

1 100 kr

Pantsättningsavgift

440 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närservice

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City. Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanan vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blålinje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen. Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga. Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C. Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

Förutom föreningens garage finns betalparkering längs gatorna i området.

Bilder

Visa alla

HitCounter