Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Karen Blixens gata 5

Blackeberg Bromma

2 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Karen Blixens gata 5

Antal rum 2 rum
Boarea 50,00 kvm
Förenings information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31401
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr Utgångspris
Avgift: 3 088 kr/mån inkl värme, kallvatten, avlopp, sophantering, förråd (Tillkommer 170 kr för Telia Tripple play, TV/Bredband/Telefoni)
Andel i föreningen: 0,4197%
Väl tilltagen balkong med plats för möbelgrupp. Här kan med fördel dagens måltider avnjutas under sommarhalvåret och på dagen ges chans till härlig sol.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump (frånluft)
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 20 mars 2017
Energiklass: B
Primärenergital: 59 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Europén 1
HALL
Vid entrén erbjuds plats för avhängning vid hatthylla och bra förvaringsmöjligheter i tre garderober. Ekparkett på golv och väggar målade i grå ton. Ett kliv in från hallen når du sedan lägenhetens kök och vardagsrum i öppen planlösning.

KÖK
Smakfullt kök som erbjuder gott om förvaring i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Svart bänkskiva i laminat, vitt kakel och vita skåpluckor. Ekparkett på golvet och väggar målade i vitt. Fullt utrustat med induktionshäll, ugn, spisfläkt, inbyggd micro, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Intill köket finns plats för matbord som kan rymma ett stort sällskap.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning med köket finns en rymlig sällskapsdel med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till den stora balkongen. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

SOVRUM
Mysigt sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Gott om förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel och svart klinkergolv. Bra rymd och välutrustat med WC, kommod, dusch med vikdörrar, tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsutrymme i överskåp och arbets- och avställningsyta på bänk.

I ett genomgående toppskick - Hiss i huset - Gångavstånd till tunnelbana

Ljus och synnerligen trivsam 2:a med en tilltalande öppen planlösning. Högt läge på fjärde våningen med tillgång till hiss. Nybyggt 2015 vilket ger ett genomgående fint skick. Stor balkong med plats för bordsgrupp och chans att njuta av fina stunder i solen under sommarhalvåret.

Trevligt läge med naturreservat som närmsta granne och ett stenkast till Mälaren där badplats och vackra strövområden finns. På behagligt gångavstånd ligger Blackebergs torg med ett stort utbud av butiker och tunnelbana.

Välskött förening med nya byggnader från 2014/2015 där bra gemensamma förrådsutrymmen finns samt tillgång till garage i källarplanet dit man tar sig direkt med hissen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Förening

Karen Blixens gata 5

Förening

Brf Kvarnhjulet

Allmänt om föreningen

BRF Kvarnhjulet är en omtyckt och välskött förening med nya byggnader uppförda av JM år 2014/2015. Totalt finns 176 bostadsrättslägenheter som varierar i storlek mellan 2-4 rok. Man har även tillgång till en stor lokal som hyrs ut och nyttjas som förskola, vilket ger goda intäkter. Utöver detta finns även en gästlägenhet med fyra bäddar på Karen blixens gata 13 som medlemmarna kan hyra för besökande.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Förvaltning i Östersund AB. För mer info besök gärna föreningens informativa hemsida - www.brfkvarnhjulet.se

Tv och bredband

Fiber finns indraget och föreningen har tecknat avtal med Telia om så kallat Tripple Play (TV/Bredband/Telefoni) medlemmen får tillgång till detta genom ett obligatorisk tillägg på 220 kr/mån. Då ingår TV-paket lagom och bredbandshastighet upp till 100/10 Mbit/sek. Snabbare bredband och fler TV-kanaler kan tecknas av medlemmen själv.

Parkering

Föreningen har tillgång till 83 garageplatser (900 kr/mån) och 67 p-platser (450 kr/mån) utomhus som kan hyras av medlemmarna. Dessutom finns 6 p-platser utomhus för gäster samt 7 MC-platser (300 kr/mån) i garaget. Detta administreras av Q-park. För mer info om tillgänglighet, ring 0771-96 90 00.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningens ekonomi är att anse som mycket stabil. Utöver den planlagda amorteringen på 988 000 kr/år beslutade man att under från 2015 amortera ytterligare 2 992 000 kr/år under fem års tid, vilket gynnar de framtida ekonomiska utsikterna. Byggnaderna är dessutom byggda så sent som 2014/2015 vilket gör att inga större renoveringsbehov på dessa lär föreligga på lång tid. Föreningens lokal hyrs ut till Bromma stadsdelsnämnd som bedriver en förskola. Detta ger mycket värdefulla intäkter till föreningen.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningens byggnader uppfördes 2014/2015 och det är således inte aktuellt med några större renoveringar på lång tid.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Nej, föreningen innehar fastigheten med tomträtt

Området

Föreningens fastigheter består av två flerbostadshus på adress Arvid Mörnes väg och ligger i stadsdelen Blackeberg i västerort som tillhör Bromma stadsdelsområde, cirka 17 km från Stockholm city. Fastigheterna byggdes på 50-talet och ligger på gångavstånd från Ljunglöfska slottet och Ljunglöfska parken. Bostadshusen integreras i ett vackert naturområde med fina strandpromenader längs Mälaren. Blackeberg gränsar mot Grimstaskogen - ett uppskattat friluftsområde där man kan promenera, jogga eller plocka bär och svamp. Området ligger även nära de populära badplatserna Kaananbadet och Ängbybadet. På fem minuters gångavstånd finner du tunnelbanan och Blackeberg Centrum med caféer, frisörer, matbutiker, apotek, bibliotek, gym med mera. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till centrala Stockholm på ca 20 minuter.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter