Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fredrikslundsvägen 21, vån 3 av 3

Abrahamsberg / Åkeslund Bromma

2 249 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fredrikslundsvägen 21, vån 3 av 3

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 41,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00023
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 2 249 000 kr som utgångsbud
Avgift: 2 412 kr/mån inkl. värme, VA
Andel i föreningen: 3,32%
Pantsatt Ja
Allmänt -Ett källarförråd disponeras av bostadsrättshavaren.
-Lägenheten är registrerad hos föreningen som 1 rok men nyttjas idag som 2 rok.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1940
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 10 juni 2019
Energiklass: -
Primärenergital: 240 kWh/m² och år

HALL

Högst upp i huset välkomnas ni in i hallen. Direkt möts ni av ett härligt ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. Här finner ni bra med plats för avhängning av ytterkläder och längre in finner ni tre garderober med överskåp som rymmer gott om förvaring. Gråmålade väggar som kombineras med stilrent golv. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM

Vardagsrum som bjuder på härlig rymd och lättmöblerade ytor. Här finns gott om plats att möblera med sällskapsdel samt matbord för stora middagar. Stort fönsterparti som tillsammans med den generösa takhöjden ger rummet en ljus och luftig karaktär. Väggarna är målande i stilrent grått och på golvet finner ni snygg parkett. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong.

BALKONG

Underbar balkong med ett fantastiskt läge högst upp i huset. Balkongen har ett insynsfritt läge mot grönska och här kan ni njuta av sol under stora delar av dagen. Plats att möblera med bord och stolar.

SOVRUM

Separat sovrum med plats för dubbelsäng. Stort fönsterparti som ger rummet ett generöst ljusinsläpp. Två garderober som rymmer bra med förvaring.

KÖK

Klassiskt arbetskök med förvaring bakom vita över- och underskåp. Utrustat med kyl/frys, spis, fläkt (fungerar ej) samt diskmaskin. Här finner ni serveringsskåp i original vilket ger rummet extra charm. Praktisk barlösning som fungerar som mindre matplats eller extra avlastningsytor.

BADRUM

Stambytt badrum med vitt kakel som kombineras med klinker i grå/blåton. Badrummet är inrett med badkar, wc, handdukstork samt handfat med spegelskåp ovan.

HÖGST UPP I HUSET UTAN INSYN-MED BALKONG I SÖDERLÄGE

- Högst upp i huset!
- Stabil förening med låg belåning
- Balkong i söderläge utan insyn
- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- Nära kommunikationer och service
-Nära till Mälarens badmöjligheter och Drottningholm

Fantastisk balkong med fritt läge och grönskande natur precis utanför fönstret helt utan insyn, här kan ni njuta av sol under största delen av dagen. Vardagsrum som bjuder på ljusa och lättmöblerade ytor med nymålade väggar i exklusiv gråton. Sovrum med två garderober och plats för såväl en enkelsäng som en dubbel. Ett klassiskt kök med bra arbetsytor och fina originaldetaljer. Stambytt badrum samt hall med generösa förvaringsmöjligheter. Lägenheten bjuder på en genomgående planlösning vilket ger ett underbart ljusinsläpp över de vackra parkettgolven. Välskött fastighet med flertalet charmiga 40-tals detaljer som fönsterbrädor i sten, generös takhöjd och vackra originalfönster. Dessutom har föreningen härliga uteplatser mitt i grönskan. Här flyttar ni in i en förening med god ekonomi och låg belåning. Föreningen planerar att eventuella bygga ett mindre gym i fastigheten, som medlemmarna kommer kunna nyttja. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Lägenheten är belägen i omtyckta och lummiga Abrahamsberg med bara fem minuters promenad både till Abrahamsbergs lilla centrum och Brommaplan. Här finns all nödvändig service som mataffärer, småbutiker, banker, gym, caféer och T-bana som snabbt och smidigt tar er till city. Inom promenadavstånd finns gamla Brommas villakvarter, så som Olovslund, Nockeby och Ålsten, med idylliska torg med flertalet butiker och caféer. Närområdet erbjuder också trevligt promenadstråk/joggingspår med närhet till vatten och nybyggda utegym i bland annat Judarskogens naturreservat.

Förening

Fredrikslundsvägen 21, vån 3 av 3

Förening

Brf Lispundet 15-23

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Lispundet 15-23 är en äkta bostadsrättsförening och bildades 2003. Föreningen innehar med tomträtt fastigheten Lispundet 2 på adresserna Fredrikslundsvägen 15-23. Föreningen upplåter 30 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenheter, 1 lokal och 4 garageplatser med hyresrätt. Föreningen sålde nyligen en hyresrätt vilket genererade ca 2 500 000 kr till föreningens kassa. Den sista hyresrätten är en dold tillgång som kommer stärka föreningens ekonomi ytterligare när den säljs.

Tv och bredband

Tv och internet levereras via ComHem. Lägenhetsinnehavaren tecknar själv abonnemang.

Parkering

Föreningen innehar fyra garageplatser med särskild kö. I övrigt råder boendeparkering på gatorna i området, för mer information se www.stockholm.se/parkering.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har en god ekonomi med en låg belåning. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni på MOHV.se.

Renoveringar - utförda och planerade

- Byte av vatten- och avloppsstammar (1996)
- Byte av elstigar (1996)
- Renovering av kök och badrum (1996)
- Renovering av tvättstuga (1996)
- Balkongrenovering (1996)
- Ommålning av fönster (1996)
- Omläggning av tak (1996)
- Installation av fjärrvärme (2007)
- Målning av fönster och byte till energiglas (2011)
- Nya portar och kodlås (2015)
- Ommålning av trapphus (2015)
- Stamspolning (2015)
- Ventilationsrengöring i kök och badrum (2016)
- Balkongrenovering (2016)
- Nya torkskåp i tvättstugan (2017)
- Nya frånluftsfläktar på taket (2017-2018)
- Tredje och sista tvättmaskinen utbytt (2018)
- Målat golv i källaren och soprum (2019)

Inga omfattande renoveringar är planerade.

Övrigt

Gemensam fräsch och välutrustad tvättstuga finns att tillgå med 3st tvättmaskiner (2018), 1 torktumlare (2018), 1 torkskåp (2018), 1 mange och ett torkrum om ca 10kvm. Det finns även tillgång till cykelrum, barnvagnsrum samt en trivsam uteplats med grill- och sittmöjligheter.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Tomträtt

Området

Abrahamsberg är ett mycket lugnt och charmigt område centralt beläget i Bromma med smidig access mot city med tunnelbanan. Området består främst av flerbostadshus byggda på 1940-talet där detta är mycket välbevarat och ger området en mycket god standard idag. Livsmedelsbutiker finns och egen tunnelbanestation. Granne med området ligger det gamla Brommas villaidyll med pittoreska små torg och butiker lite varstans. På ca 15-20 minuters gångväg finns Mälaren med vackra vandringsstråk och badplats. Bland annat Solviksbadet med eget fik och gym.

Närservice

I Abrahamsberg finns bra närservice i form av ICA-butik, vårdcentral, caféer, sushi och diverse andra småbutiker. Vid Brommaplan finns även systembolag, supermarket, bibliotek, apotek och annat som är viktigt. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter. Abrahamsbergsskolan är en F-9 skola som har ett bra läge mitt i området. Ett flertal förskolor finns och är utspridda över hela området. För de äldre eleverna finns Bromma gymnasium på gångavstånd.

Kommunikation

Från tunnelbanestation Abrahamsberg tar det endast 15 min in till Stockholms city. Från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter